Standardpris på Det Nye Bandholm Badehotel

 • Badehotel
 • Dansk Kroferie

Inkluderer pr. person pr. nat:

 • Overnatning
 • Bandholm Badehotel's lækre morgenmad:
  Lokalt charcuteri, hjemmelavet marmelade, ost, friskbagt brød,  Bandholmpølse og æg fra lokale Dalbakkegård.
  Hertil serveres friskbrygget kaffe eller the, samt årstidens friskpressede frugtjuice.
  Derudover kan du tilkøbe lækre frisklavede retter fra vores morgensmadskort eller Champagne. 


Mere om Det Nye Bandholm Badehotel

Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

Havnegade 37, 4941 Bandholm
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Ladestik til el-bil
 • Gratis parkering
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Lufthavn: 150 km
 • Tog: 8 km
 • Busstop: 200 meter
 • Badestrand: 50 meter
 • Golf: 8 km
 • 42 Værelser

Andre ophold påDet Nye Bandholm Badehotel

Attraktioner i nærheden af Standardpris

 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Bandholm Kirke

  1,11 km

  Bandholm Kirke har en megen smuk beliggenhed med udsigt over smålandshavet.

  Den er bygget i røde sten og har siddepladser til ca. 350.

  I stedet for altertavle er der i korvæggens vinduer anbragt glasmalerier hvoraf det midterste forestiller Nadverens Indstiftelse.

  Præsten: 54788160   jsb@km.dk

  Menighedsrådsformand: (+45) 54 78 95 87/(+45) 25 38 90 87  lpchr@mknet.dk
  Læs mere : Bandholm Kirke
 • Foto: Pia Jensen

  Blanshaven

  4,72 km

  Blanshaven er en 15 år gammel have med over 1500 forskellige planter. Der er afdelinger med store rododendron, småbladede rododendron, store staudebede og op til flere rosenafdelinger. Herudover er der engbed, orkideer samt en stor sø med frøer og fisk. Og en af Havens absolut største anlæg, som er  det alpine anlæg.

  Der er planteskilte ved næsten alle planter.

  Masser af siddepladser så den medbragte mad kan nydes. Til de små er der stor trampolin, som må anvendes.

  Entré 25 kr. Børn u/20 år: Gratis

  Al færdsel i haven og brug af trampolin er på eget ansvar.

  Åbningstider: Alle dage fra kl. 9.00 – 19.00 i perioden 1. maj til 11. oktober.

  Entré: 25 kr. for alle over 20 år. Alle under den alder er gratis.

  MobilePay: 6051 5965 eller penge i pengekassen ved hoveddøren.

  Læs mere : Blanshaven
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Østofte Kirke

  5,5 km

  Østofte Kirke er bygget af røde munkesten.

  Apsis, kor og skib er opført i romansk tid før 1200.

  Fra gotisk tid stammer tårnet og et våbenhus, som senere er taget i brug som ligkapel.

  I 1656 opførtes på skibets nordlige side en stor korsarm.

  Kirken åben ca. kl. 08.00-15.00 kontakt graveren først Charlotte Feltsen tlf. (+45) 54 78 96 41

  Læs mere : Østofte Kirke
 • Foto: Tom Björklund

  Stiftsmuseet i Maribo

  6,8 km

  I Lola-udstillingen tager stenalderpigen Lola dig med tilbage til den tid, hun levede i, for ca. 5700 år siden. Scenografien præsenterer først byggepladsen ved Femern-tunnelbyggeriet, som er dér, hvor de arkæologiske fund blev gjort, og siden føres man ind i et stenalderunivers, der viser de forskellige fund og fortæller om Lolas verden og videre 500 år op gennem tiden. På den måde får vi fortællingen om tiden fra de sidste jægere og frem til de første bønder på Lollands sydkyst.

  En lille begklump med en stor historie! Det helt særlige ved denne klump er, at vi for første gang har udtrukket et komplet billede af et menneskes DNA fra noget, som ikke er knogler eller tænder. Det har bragt os helt tæt på ét af stenalderens mennesker: en pige, Lola, der levede på Lollands sydkyst for ca. 5700 år siden.

  Museum Lolland-Falster har også den fineste samling af krucifikser fra middelalderen. Kom helt tæt på dem og bliv klogere på middelalderens tro i udstillingen ’OMG’. Krucifikserne er meget dramatiske og forestiller den lidende Kristus på korset.

  Vær opmærksom på, at der på Museum Lolland-Falsters udstillingssteder er begrænsede adgangsforhold for folk med funktionsnedsættelse.

  Læs mere : Stiftsmuseet i Maribo
 • Foto: Lynge Nielsen

  I Kaj Munks fodspor

  7,07 km

  Kaj Munk blev født i Maribo i 1898. Han mistede tidligt begge sine forældre og kom derefter i pleje – og senere adopteret af – sin mors barnløse kusine Marie Munk og hendes mand Peter Munk.

  Forældrenes gravsted med en gravsten udformet som en træstub er bevaret på Maribo kirkegård (gravsted nr. 1168).

  I Opager nær Vejleby markerer en mindesten Kaj Munks barndomshjem. Stenen står i dag ved et nybygget hus, der har samme placering som Kaj Munks barndomshjem (Kaj Munks Vej 11, 4920 Søllested).

  I Maribo kan der ses en mindeplade på den ejendom, der ligger dér, hvor Kaj Munk blev født (Torvet 11). Her lå Garvergården, hvor Kajs biologiske forældre boede. Der er også en mindeplade på ejendommen, hvor Kaj Munk gik i skole (Kaj Munks Gade 6).

  På torvet i Maribo står en helfigur statue af Kaj Munk (Torvet 1).

  Kaj Munk vaklede voldsomt mellem at ville virke som præst eller digter. Han afsluttede dog sin teologiske embedseksamen i 1924 og var derefter sognepræst i Vedersø i Jylland indtil sin død i 1944.

  Han skrev utallige digte, skuespil, rejsebeskrivelser og kronikker og skildrer sin store kærlighed til sin fødeø i digtet Den blå Anemone. Læs mere om Kaj Munks forfatterskab her.

  Kaj Munk var særdeles aktiv i samfundsdebatten. Han viste tydeligt sin modstand mod den tyske besættelse både i samfundsdebatten og i sit litterære virke. Den 4. januar 1944 blev han likvideret af den tyske besættelsesmagt.

  Læs mere om Kaj Munk her.

  Læs mere : I Kaj Munks fodspor
 • Foto: @felecool

  Maribo Domkirke

  7,16 km

  Kirken blev oprindelig opført i 1400-tallet som del af et dobbeltkloster med placering mellem et nonnekloster og et munkekloster.

  Da Maribos gamle landsbykirke brændte i 1596, blev klosterkirken byens nye kirke. I 1803 ændrede kirken status til domkirke.

  Kirken har været underlagt forskellige ombygninger gennem tiderne. Men i 1890’erne blev kirken ført tilbage til sin oprindelige form, så kirken i dag står som et bud på, hvordan den kan have set ud som klosterkirke i middelalderen.

  I dag ses de originale rester af nonnernes kloster udenfor kirken. En stenbelægning indikerer, hvor murerne fra det gamle kloster har ligget.

  Besøg Domkirken
  Domkirken er åben for besøg hele ugen kl. 9.00 – 17.00.

  Rundvisning for grupper kan arrangeres ved henvendelse til kirkekontoret.

  Leonora Christina
  Christian d. 4.s datter Leonora Christina boede på Maribos kloster fra 1685 til 1698.

  Hun blev begravet i klosterkirken, men kort tid efter gravlæggelsen blev hendes lig dog fjernet.

  Leonora Christinas gravsten og krypten med hendes kiste kan stadig ses i Maribo Domkirke.

  Ved domkirkens vestgavl er der også rejst en mindesten for kongedatteren.

  Læs mere : Maribo Domkirke
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Sakskøbing Vandtårn

  10,73 km

  Saxine (også kendt som Det smilende vandtårn) er et 33 meter højt vandtårn beliggende i Sakskøbing på Lolland. Tårnet er byens vartegn og blev opført i 1908 af Christiani & Nielsen, men smilet kom først på i 1982, hvor arkitekt Flemming Skude dekorerede det. Smilet blev i 2013 opmalet, så det fremstår som det blev malet i 1982. 
  Over indgangspartiet hænger en model af Sakskøbings byvåben, mens taget er prydet med et spir med vindfløj udformet som en saks lig dem på våbnet.
  Læs mere : Sakskøbing Vandtårn
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Danmarks mest ørige søer

  11,43 km

  Maribosøerne er et af Danmarks største ferskvandssystemer med i alt 1140 hektar vandspejl.

  Den største af søerne Danmarks 8. største sø  er Maribo Søndersø på 852 hektar. Den består af tre bassiner, og er med sine 13 regulære øer, 6 småholme og 3 hængesæk øer, uden sammenligning Danmarks mest ørige sø. Røgbølle Sø er på 200 hektar, Hejrede sø på 50 hektar og Nørresø på 40 hektar.

  Der er offentlig adgang til øerne Hestø, Fruerø og Præstø. De andre øer er privatejede af godserne Engetofte og Søholt. Den største af øerne er den 17 hektar store ø Borgø, som er den eneste af øerne i Søndersø, der har været beboet i nyere tid. Mange af de mindre øer er meget vigtige ynglefugle-lokaliteter.

  Naturpark Maribosøerne ligger i et storslået herregårdslandskab, omkranset af marker, eng-, mose- og skovarealer. For fugle- og naturinteresserede er der mulighed for store oplevelser.

  De mange ruter rundt om søerne indbyder til at opleve naturen både til lands og til vands – fx på cykel, i kajak eller med Turbåden Anemonen (maj - september).

  Find områdets ruter i Naturlandets app her.

  Få inspiration til flere unikke naturoplevelser på Sydhavsøerne her.

  Læs mere : Danmarks mest ørige søer
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Museum Polakkasernen

  17,9 km

  Museet fortæller historien om de polske sæsonarbejdere, der i stort tal kom til Lolland-Falster fra 1893 for at arbejde i roemarkerne. Kasernen er indrettet med museum og mindestuer med hovedfokus på hvordan især de polske roepiger levede i Danmark.

  Museet rummer en stor samling af markredskaber, polske papirklip og en meget omfattende samling katolske fotografier. De udstillede genstande er skænket af polske efterkommere, for mange af sæsonarbejderne endte med at bosætte sig permanent på især Lolland.

  Polakkasernen i Tågerup, der ligger i nærheden af Rødby, er den bedst bevarede af de mange lignende kaserner, der blev opført for at huse roepigerne. Polakkasernen drives af en privat forening, der fokuserer på en hel unik betydningsfuld tid i Danmarks industrihistorie.

  Læs mere : Museum Polakkasernen
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Askø Museum

  6,34 km

  Askø Museum er et lille ø-museum med fokus på lokalhistorie fra netop de to små forbundne øer Askø og Lilleø. Museet ligger som en del af præstegården, og indeholder først og fremmest en fysisk samling af arbejds- og landbrugsredskaber fra tiden omkring 1850-1950.

  Landbrug og fiskeri var dengang den vigtigste indtægtskilde, men de gentagne stormfloder gjorde det til en barsk og fattig tilværelse.

  Museets hjemmeside indeholder desuden en lang række digitale skrifter og fotos fra øernes historie.


  Det er muligt at besøge på museet udenfor normal åbningstid, såfremt det er aftalt på forhånd. Museet åbningstider findes på hjemmesiden.

  Læs mere : Askø Museum