Grand Hotel Struer

Moderne byhotel i Struer ved Limfjorden

Gæsteanmeldelser
176 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Grand Hotel Struer

Moderne byhotel i Struer ved Limfjorden

Gæsteanmeldelser
176 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].longDesc }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Beskrivelse

Velkommen til Grand Hotel Struer Spa & Wellness i Jylland.
Naturskønne omgivelser, spa-velvære og udsøgt lækker mad. Med disse tre nøgleord vil vi gerne byde dig velkommen til Grand Hotel Struer. Vestjyllands hyggeligste hotel. Hotellet, der ligger centralt i Struer og tæt på den smukke Limfjord, emmer af gamle historiske detaljer. Vi er et hotel med over 100 års erfaring. Og det kan mærkes.

Når du besøger Grand Hotel Struer, så vil du opleve lokal charmerende service. Funktionelle værelser, der løbende er blevet renoveret og omgivelser, hvis fornemmeste opgaver er at få dig tættere på naturen og give dig et åndehul fra hverdagen. Vi er et hotel med sjæl, hvor du kan slappe af i behagelige omgivelser. Lad os forkæle dig med wellness, enkel og lækker mad samt golf.

I 1895 syntes konsul Schou, at tiden var inde til, at Struer skulle have et rigtigt hotel, og det var ham, der byggede hotellet i Østergade, som hurtigt blev byens førende. Oprindelig hed det Schous Hotel, men i dag er navnet Grand Hotel Struer, og det fremstår nænsomt restaureret i en moderne stil. Når du besøger Grand Hotel Struer, er der tid til at slappe af eller du kan med fordel benytte dig af det store udbud af lækre oplevelser, spa afslapning, wellness forkælelse, golfbaner i området eller blot nyde de naturskønne omgivelser ved Limfjorden.

Byhotel med wellness-muligheder

Konsulens navn er på ingen måde glemt, for i de selvsamme lokaler, der vender ud mod gågaden og havnen, og hvor Schou åbnede restaurant i 1895, findes i dag Schous Brasserie & Bar. Schous Brasserie & Bar er hotellet hyggelig restaurant, hvor der ikke blot er lagt vægt på den gode mad og fortrinlig service, men også på indretningen. Gæsterne skal nemlig føle sig godt tilpas, når de nyder et dejligt måltid mad.
 
Værd at vide
Grand Hotel Struer råder over 70 værelser med bad, kabel-tv og internet. Selskabslokaler og kursusfaciliteter.
Parkering ved hotellet. Weekendophold med gastronomi, miniferie, golfophold, cykel- og vandreferie. 50 meter til Limfjorden og Limfjordens største lystbådehavn.

Bemærk: Schous Brasserie & Bar holder lukket til og med den 27. juli. Vores gæster som har booket ophold med halvpension, får serveret deres aftensmad hos Restaurant ved Fjorden, som ligger 3 min. gang fra hotellet ved byens lystbådehavn.

Morgenmadsbuffeten, som er inkluderet i alle ophold og overnatninger, vil stadig blive serveret her på hotellet. Dét betyder, at I ikke mærker nogle ændringer om morgenen, men stadig bare kan tage elevatoren ned til den gode morgenmadsbuffet.