Golfophold 1 greenfee på Hotel Amerika

4,339416 af 5 stjerner

Inkluderer pr. person pr. ophold:

  • 1 greenfee
  • 3-retters menu
  • Overnatning
  • Stor morgenbuffet

Mere om Hotel Amerika

At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

Amerikavej 48, 9500 Hobro
Vis kort

Hotellets faciliteter

  • Handicapvenligt
  • Gratis internet
  • Kæledyr
  • Ladestik til el-bil
  • Gratis parkering
  • Restaurant
  • Lufthavn: 60 km
  • Tog: 4,5 km
  • Busstop: 50 m
  • Fiskeri: 200 m
  • Golf: 4 km
  • 68 Værelser

Andre ophold påHotel Amerika

Attraktioner i nærheden af Golfophold 1 greenfee

  • Foto: Destination Himmerland

    GASmuseet

    2,01 km

    På GASmuseet kan du opleve en levende omgang danmarkshistorie. Flotte udstillinger om gas, energi og hverdagsliv. Sjove oplevelser for hele familien! 

    I GASmuseets spændende udstillinger kan du mærke historien med alle sanser - og du kan fx. låne en iPad og gå på opdagelse i GASmuseets arkiver.

    Se hvad gas og energi har betydet for livet før og nu. Genoplev 1950’erne 1960’erne og 1970’erne i særudstillingen “Da farmor var ung".

    I GASmuseets science-rum kan børn og barnlige sjæle lege med ild, gas og energi. Det lugter lidt, men det er mega sjovt og næsten ikke farligt... 

    Åbningstider 2024

    I maj og juni er der åbent følgende søndage kl. 10.00-15.30

    • 5. maj
    • 19. maj
    • 2. juni
    • 16. juni

    I juli og august er der åbent:

    • Tirsdag-søndag kl. 10.00-15.30 i perioden uge 27-33 (fra 2. juli-18.august) Lukket alle mandage

    Er I en gruppe kan I booke et besøg på GASmuseet alle dage hele året. Kontakt GASmuseet på gas2gas@gasmuseet.dk eller ring på tlf. 5371 5120

    Læs mere om udstillingerne på www.gasmuseet.dk

    Læs mere : GASmuseet
  • Foto: Hobro Kunstsamling

    Hobro Kunstsamling

    2,8 km

    Hobro Kunstsamling har siden 1970’erne målrettet indsamlet og opstillet skulptur i byrummet til glæde for byens borgere og besøgende. Med næsten 60 skulpturer kan man i dag opleve kunst overalt i Hobro. På byens pladser, langs havnen og omkring den smukke Vesterfjord møder man fremragende værker af landets førende billedhuggere. 

    Hobro er med andre ord et udendørs kunstmuseum for noget af den bedste billedhuggerkunst herhjemme.

    Den offentligt tilgængelige kunst beskrives i den lille bog ”Kunst i Hobro – Guide til kunsten i det offentlige rum”, som kan købes på Hobro Bibliotek for kr. 20. I Kunstetagerne på St. Torv udstilles skitser og forarbejder til mange af skulpturerne. Der er gratis adgang til Kunstetagerne gennem Hobro Bibliotek.

    Læs mere : Hobro Kunstsamling
  • Foto: Destination Himmerland

    Kongehøjen ved Voldstedlund

    5,19 km

    Kongehøjen er en af de flotteste og bedst bevarede stenaldergrave vi har i Danmark og er virkelig sit navn værdig.

    Udgravninger i 1961 og den efterfølgende restaurering af langdyssen viste, at den er bygget i Tragtbægerkulturen i midten af bondestenalderen omkring 3.200 f. K. Den er således rejst længe før Danmark i vikingetiden blev et egentligt kongerige. Det særligt imponerende ved langdyssen er den næsten intakte randstenskæde (1) med i alt 62 sten langs højens fod, samt de to meget velbevarede gravkamre som højen skjuler. En del af forklaringen på at dyssen er så velbevaret ligger i, at den blev frivilligt fredet allerede i 1892, og måske også i at det ifølge folketroen kunne gå folk meget ilde, hvis de brød stenkredsen omkring dyssen eller på anden vis forgreb sig på den.

    Læs mere her

    Læs mere : Kongehøjen ved Voldstedlund
  • Foto: Mariager Saltcenter

    Mariager Saltcenter

    8,97 km

    Når du går på opdagelse i denne verden af salt, vil du opleve en attraktion med interessante fakta og sjove aktiviteter.

    Tag fx simulator-elevatoren ned i den mørke saltmine eller besøg Sydemesteren i Sydehytten og oplev på nærmeste hånd, hvordan sydesaltet bliver lavet.  

    På Saltcentret kan du tilmed se verdens største samling af saltkar i udstillingen, hvor over 1000 forskellige saltkar er præsenteret.

    ”Det Døde Hav”

    Få ”Salt på hjernen” i det varme saltbad, også kaldet ”Det Døde Hav”. Det høje saltindhold i det ca. 39 grader varme saltvandsbassin vil give jer en ekstra afslappende følelse i jeres ferie og gøre jer klar til mange flere gode oplevelser i Mariagerfjord-området.  

    Café Salt

    Efter badet kan I nyde et lækkert måltid på Café Salt. Caféen byder på flere lækre frokostretter som bl.a. sandwich, lækre salater og meget mere. Nyd evt. jeres frokost på terrassen udenfor, der ligger perfekt placeret lige ved Danmarks smukkeste fjord.

    Selv på en regnvejrsdag, kan I sidde i tørvejr ude på terrassen. Her er der nemlig fire drivhuse, hvor I kan nyde maden og udsigten til vandet - i læ for det danske sommervejr. 

    Besøg Saltshoppen

    Afslut besøget med en tur i saltshoppen, hvor I bl.a. kan købe de berømte Mariager kryddersalte. I butikken finder I også både saltkar, krystalsæbe, saltlamper m.m. samt skønne gaveartikler til hver en festlig lejlighed. 

    Saltshoppen findes også online, så kan du altid bestille salt hjem - fx til en dejlig værtindegave. Gå til Saltshoppen her.

    Turistinformation på Mariager Saltcenter

    Mariager Turistinformation finder I på Mariager Saltcenter. Her er der en masse lækkert ferieinspiration i form af fysisk materiale, samt gode råd og fifs fra personalet - så I er klar til en skøn ferie i Himmerland.

    Foruden brochure, magasiner og aviser fra flere af områdets attraktioner, aktører, spisesteder og overnatningssteder, kan I bl.a. finde kort og foldere over flere af områdets mange vandrestier og cykelruter, hvis I ønsker at opleve den enestående natur ved Danmarks smukkeste fjord - Mariager Fjord. 


    Find åbningstider og læs mere om mulighederne på www.saltcenter.dk  
      
      
    Lige uden for døren finder I også Turbåden Svanen og Mariager - Handest Veteranjernbane.

    Ligesom den skønne vandrerute Mariager Rundt på ca. 11 km går lige forbi Mariager Saltcenter.

     

    Grøn rejse med bus og tog i Nordjylland

    Det er nemt at komme rundt i Himmerland og resten af Nordjylland med offentlig transport. Planlæg din rejse med bus, tog og Plustur på rejseplanen.dk

    Læs mere : Mariager Saltcenter
  • Foto: Destination Himmerland

    Mariager Museum

    9,02 km

    Mariager Museum er indrettet i en hyggelig 300 år gammel købmandsgård midt i den gamle klosterby Mariager.

    Mariager Museums samlinger stammer fra egnen syd for Mariager Fjord, og omfatter en købmandsbutik fra 1920´erne, en enestående barbersalon, en række stuer, herunder en bondestue fra slutningen af 1700-tallet, samt husgeråd fra tre århundreder.

    På Mariager Museum har du også muligheden for at se hvordan Mariager Klosterkirke oprindeligt så ud og lære historien om kirken, klosteret og byen. Endvidere findes der en lille udstilling af bondetøj fra egnen.

    Find Mariager Museums åbningstider her.

     

    Læs mere : Mariager Museum
  • Foto: Destination Himmerland

    Mariager bymidte

    9,06 km

    Mariager, også kaldet Rosernes By, er en idyllisk by med brostensbelagte gader og gamle bindingsværkshuse prydet med roser. Byen har et bymiljø, der er sjældent i Danmark. Det hele foregår i et afslappet tempo gennem de gamle hyggelige gader. Her er ingen kulisser, alt er bevaret i oprindelig stil og bliver brugt endnu.

    Mariager er også en af Danmarks mindste købstæder. Indtil starten af 1400-tallet var Mariager kun et lille fiskerleje og færgested på vejen mellem Randers og Aalborg. Birgittiner-klostrets grundlæggelse i ca. 1446 betød en voldsom opblomstring af handel og håndværk og gav i 1592 Mariager købstadsrettigheder.

    På det hyggelige torv ligger det atmosfære fyldte Hotel Postgården, hvis ældste bygning er fra 1700-tallet. Bevæger man sig rundt på Torvet på en dejlig sommerdag, kan man næsten altid nyde duften af nybagte vafler, fra Vaffelbageren - ønsker man en lækker is i friskbagte vafler, er dette et besøg værd.

    Byens og egnens historie fortælles også på Mariager Museum og kan ved selvsyn fornemmes i den imponerende Klosterkirke. Besøg også Klosterhaven overfor kirken eller den helt nye Rosenhave med mange hundrede forskellige slags roser, lige ved det gamle Munkholm anlæg, hvor der også er en fin naturlegeplads.

    Mariager er i forhold til sin størrelse godt forsynet med special- og dagligvarebutikker, fine spisesteder, cafeer og gode overnatningsmuligheder og ikke mindst mange fine attraktioner og seværdigheder.

    Læs mere : Mariager bymidte
  • Foto: Torben Christensen

    Arden Dyrepark

    14,59 km

    Arden Dyrepark er et skønt naturområde med fritgående dådyr. Kom helt tæt på denne hjorteart lige midt i Himmerland.

    Dådyret har en række kendetegn; hvide pletter på ryggen, lys bug og ben og en mørk stribe hen over ryggen. Kan du mon se disse kendetegn når du besøger dyreparken, eller er der mon nogle helt specielle dådyr? 

    I dyreparken er der udsigtsplatform med bord-bænkesæt og grill, og ligger i tilknytning til Arden Naturlegeplads og Arden Naturlejrplads der både råder over bålhytte, handicaptoilet, legeredskaber, aktivitetsbaner, stier og shelters.

    I nærheden finder du også rhododendron- og aktivitetsparken.

    Læs mere : Arden Dyrepark
  • Foto: Destination Himmerland

    Cirkusmuseet i Rold

    15,52 km

    Find din indre klovn frem, balancér tallerkner på en pind, eller dyk ned i 200 års dansk cirkushistorie. I Cirkus Miehes gamle vinterkvarter i Rold bydes publikum indenfor i en magisk verden, hvor man både kan opleve det glamourøse liv i og det noget hårdere liv uden for manegen.

    Cirkusvogne, glitrende dragter, gamle plakater og cirkusgenstande er udstillet, og i et særligt område er redskaber og kostumer til rådighed, så publikum selv kan lege artister. Umiddelbart ved siden af museet ligger det mere end 100 år gamle 12-kantede ridehus – bygget i træ og med rigtig manege.

    nordmus.dk kan man læse mere om arrangementer og muligheden for at holde børnefødselsdag på museet, som også har en fin lille butik med alt, hvad et vaskeægte cirkushjerte kan begære.

     

    Se åbningstider mm. her.

    Læs mere : Cirkusmuseet i Rold
  • Foto: Destination Himmerland

    Havnø Gods

    21,84 km

    Ved siden af Havnø Mølle og ikke langt fra Mariager Fjord ligger Havnø Gods.

    Kommer man fra Hadsund og drejer til højre umiddelbart lige inden landsbyen Visborg, kører man ad den imponerende og lange allé direkte ned til Havnø Gods.

    Herregården Havnø er bygget i 1846 og hørte oprindeligt under godset Visborggaard. Det er formodentlig den eneste herregård i Danmark, der ikke er opført af en arkitekt. Det var lokale håndværkere, der byggede den.

    Kresten Juel Kjeldsen gik i skole i Aalborg, lærte landbrug på Volstrup, handlede med kreaturer, navnlig i hertugdømmerne. Han forpagtede i 1815 Havnø gods. I 1816 var han medejer og 12. januar 1842 blev han eneejer af Havnø.

    KJ Kjeldsen forstod sig fra første færd på driften af gården. I 1846-47 opførte han en ny hovedbygning og nedrev de gamle bygninger. - Bl.a. resterne af Hilleborg dås. Den nye bygning var i tre fløje, alle i en etage og af gule sten. Gravene rundt om hovedbygningen var forlængst tilgroede og tørre, de tilkastedes nu. Også ladegården moderniseredes i hans tid.

    I 1863 fik sønnen skødet på gården. Mens mange af sydøsthimmerlands herregårde har oprindelse i ældgammel tid, gælder dette ikke for Havnø. De arealer som kom til at høre under den, lå oprindelig til den nærliggende Visborggård. Det var først ved en arvedeling hen imod middelalderens slutning, at arealerne blev skilt fra.

    Herregården kan kun besigtiges udefra.

    Læs mere : Havnø Gods
  • Foto: RebildPorten

    Museum Rebild

    21,95 km

    Museum Rebild er oprettet i 1951 og har en enestående placering umiddelbart ved indgangen til RebildPortenRebild National Park og den omgivende Rold Skov.
    Museet indeholder kulturhistoriske samlinger fra Rold Skov området og Rebild Folkemusikarkiv.

    Det himmerlandske skovland har i århundreder været med til at sikre lokalbefolkningens eksistens. Få et glimt af skov og mennesker igennem tiden. Udstillingerne fortæller bl.a. om skovens  udnyttelse indenfor de små erhverv, såsom træskomænd, kulsviere, pottemagere, kurvebindere m.v.  Skovbrugets historie er en vigtig del af  Rold skovenes historie, især fra starten af  1800 tallet, med etablering af  store skovdistrikter og  organiseret  skovdrift. Den lange linie i  skovlandets historie, siden forhistorisk tid, fortælles med små udstillinger om f.eks. Fruerhøjstenen (helleristningssten fra broncealderen o. 1700 – 500 år f kr.), vikingeskatten fra Rebild o. 1000 e.kr og fundene  fra udgravningen af 1300 tals borgen Egholm i Skørping Holme.

    Den traditionelle spillemandsmusik og folkedans har sit center på museet med arkiv, udstillinger og levende aktiviteter. Her udstilles bl.a. instrumenter og tilbehør der har tilhørt kendte  spillemandsslægter i Nordjylland, og tillige Mols stuen, der fortæller om  en spillemandsslægt på Djursland igennem 3 generationer. Musik og dans er til fælles fornøjelse, siden 1951 er der blevet spillet op til dans for alle i museets sal, det foregår hver søndag fra kl 14-17. Musikken leveres af Rebild spillemændene og vi opfordrer alle til at være med til en fynsk polka og en totur til Vejle. 

    Museets udstilling i nabohuset Roldhøj fortæller om historien om den danske udvandring til Amerika fra 1850 til 1920.
    Mød guldgravere, rigmænd og helt almindelige danskere, der drog mod vest for at få et bedre liv. Deres historie er fortalt i ord, billeder, breve, genstande og film. Kort sagt viser udstillingen drømmen om lykken i Amerika.

    Museum Rebild lægger stor vægt på aktiviteter, hvor man selv kan få lov at være med. Det kan være arbejdende værksteder med gamle håndværk og husflid, og det kan være undervisning i musik og dans.

    Danmarks største skov har mange spændende historier at fortælle. På museet kan du få et udvalg af fortællinger om solsten, vikingeskatte, dronning Margrethe I, krybskytter, skovfogeder og andre spændende personer.

    Hold øje med museets hjemmeside for aktuelle åbningstider, aktiviteter og særudstillinger

    Følg Rebild Museum på Facebook. Museet rummer en cafe og museumsbutik med bl.a. souvenirs , CD plader og lokalhistoriske bogudgivelser.

    Åbningstider: Museum Rebild har fra 1/5 til 30/9 åben dagligt, + påske og efterårsferie. Resten af året hver søndag og for bestilte grupper og selskaber efter aftale.

    Gruppebesøg på Museum Rebild

    • For 150,- kr. ser i museets udstillinger, får gode historier og der serveres kaffebord med lagkage.
    • Mulighed for at bestille spillemænd til at levere underholdning med gammel himmerlandsk spillemandsmusk
      og evt. sange efter jeres ønske (pris: 600 kr.).
    • Intro og rundvisning med guide 400 kr.

    Besøg savværksmuseet på Vedsted Skovhus – et arbejdende museum hvor Rebild Savværks-laug renoverer og kører med langsaven (fra 1939) og bloksaven (fra 1890). Desuden formidling
    af skovbrugets historie i Rold Skov. Lauget er på savværket hver mandag fra ca kl 1630 – 18.30.

    • For besøg kontakt: Per Nielsen tlf: 3060 6681 – eller 9865 8061.
    Læs mere : Museum Rebild
  • Foto: RebildPorten

    Rebild Bakker | Rebild National Park

    22,1 km

    Rebild Bakker er et storslået og smukt kuperet hedelandskab i Rebild National Park. Hvert år danner bakkerne rammerne for årets Rebildfest, den 4. juli - USA's uafhængighedsdag.

    Området har nogle fantastiske vandreruter, blandt andre Rebild Bakker ruten, som er en certificeret rute (markeret med hvid) - i resten af statsskoven er vandre ruterne markeret med gul. 

    Rebild Bakker er på mange måder fantastisk året rundt med sine forskellige farver og de lyngklædte bakker. I perioder af året, kan du opleve får i bakkerne.

    Plejen af Rebild Bakker er en evig kamp mod træerne. Hvis området får lov at passe sig selv, vil lyngbakkerne hurtigt blive til skov. Så selvom der på udvalgte steder bliver fjernet skov, er det vigtigste redskab stadig dyrene, fordi fårene plejer området ved at æde græs og træopvækst.

    Du kan læse meget mere om Rebild Bakker, naturen, Rebildfesten og andre seværdigheder her. 

    Der er mulighed for at parkere mange steder og gå i Rebild Bakker. Hvis du har brug for et kort over området, inspiration eller lign, kan du med fordel besøge RebildPorten, som er områdets turistinformation og formidlingscenter, som ligger ved indgangen til Rebild Bakker.

    Mange starter deres tur ved parkeringspladsen "Rebild" i den østlige del af Rebild by - Find parkeringspladsen på Rebild Bakker kortet.

    Læs mere : Rebild Bakker | Rebild National Park
  • Foto: Randers Regnskov

    Randers Regnskov

    23,04 km

    Et sandt jungleeventyr venter på dig

    I det tropiske klima med lianer, kæmpe vandfald, fantastiske planter og masser af fritlevende dyr føler man sig hensat til en verden langt væk hjemmefra.

    Luften er varm og fugtig og fyldt med lydene fra det mangfoldige dyreliv, der findes her. I trækronerne over dig springer aber rundt og leger, mens flagermus og dovendyr får sig et lille hvil. I skovbunden arbejder bladskærermyrerne utrætteligt med at slæbe tunge bladstykker ned i deres bo, alt imens søkøerne svømmer roligt rundt, og komodovaranerne daser på en solbeskinnet plet.

    Mød dyr fra Sydamerika, Asien og Afrika

    I Sydamerika kan du f.eks. møde de små, frække aber eller dovendyret, der gemmer sig i den tætte og frodige jungle. I Asien kan du opleve verdens største øgle, Komodovaranen og høre gibbonabernes skønsang, mens du i Afrika kan komme helt tæt på lemuerne eller den flittige væverfugl, som bygger kunstfærdige reder.

    Istiden

    I Randers Regnskov kan du opleve den danske istid. Det er slutningen af den sidste istid og den flere kilometer tykke gletsjer, som har dækket det meste af Danmark i årtusinder er nu ved at smelte bort. Tilbage er kun gigantiske klumper af dødis i landskabet.

    I Istiden, kan du gå på opdagelse i dødislandskabet og se, hvad der gemmer sig i isen, lege i rensdyrjægerens lejr, møde de finurlige præriehunde og opleve et af nordens absolutte toprovdyr på klos hold, jærven.

    Tidsrejsen

    TIDSREJSEN tager dig med på en rejse gennem landskab fra landets fødsel til nu! Oplev hyænesletten og neanderthalerlejren fra før sidste istid og leg i mammuttræerne på elefantkirkegården. Klap husdyrene på stenalderbopladsen, og stå ansigt til ansigt med den europæiske los ved stendyssen. Følg naturstien til offermosen fra jernalderen og få en forfriskning ved bondegårdslegepladsen.

    Tidsrejsen guider dig også ud til helt konkrete lokaliteter i Randers, hvor du kan opleve spor fra fortidens og fremtidens Danmark.

    Gå på opdagelse i Kraniegrotten

    Gå på opdagelse i en mørk, underjordisk grotte, hvor du kan møde kæmpestore anakondaer, fugleedderkopper og hundredvis af kakerlakker, alt imens flagermusene flakser omkring ørerne på dig. Kraniegrotten er desuden et gammelt gravsted inspireret af Talgua-grotten i Honduras, hvor man i 1990’erne fandt mere end 200 sirligt stablede knogler og kranier, som med tiden var blevet dækket af et glitrende lag kalk-krystaller.

    Hulen menes at have været et helligt gravkammer for en ukendt civilisation, der levede i området før Mayaerne, for ca. 3000 år siden.

    Følg med i Regnskovens øvrige åbningstider lige her.

    Se, hvad andre deler på Instagram

    #randersregnskov #visitranders #visitaarhusregion

    Læs mere : Randers Regnskov