Standardpris på Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

Green Key_V3

Green Key godkendt

Sådan foregår bookingen

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at vælge datoer og se udvalget af værelser.

Se kalender og priser: Standardpris

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

 • City Break

Inkluderer pr. person pr. nat:

 • Overnatning
 • Morgenmad

Bemærk at opholdet ikke kan betales med gavekort fra Small Danish Hotels

Mere om Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Helgolandsgade 4, 1653 Copenhagen
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Lån/leje af cykel
 • Green Key_V3 Green Key mærket
 • Gratis internet
 • Ladestik til el-bil
 • Røgfrit
 • Lufthavn: 10 km
 • Tog: 0.5 km
 • Busstop: 0.5 km
 • Badestrand: 3 km
 • Golf: 8 km
 • 99 Værelser

Andre ophold påHotel Hebron - SDH Partner Hotel

  Find vej

  Helgolandsgade 4
  1653 Copenhagen

  Vis kort

  Attraktioner i nærheden af Standardpris

  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Vesterbro

   0,15 km

   Det berygtede red light district og tidligere arbejderkvarter i København, Vesterbro, er i dag et af byens mest hippe områder. I 2014 figurerede Vesterbro sågar som nr. 4 på Thrillists liste over top 10 hipsterkvarterer i verden.

   Vesterbro begynder lige bag Københavns Hovedbanegård og er i tæt gåafstand til centrum. Vesterbro er ikke kun et hipt område at bo i, men også et sted med mulighed for shopping og masser af restauranter og barer. Langs Vesterbrogade og Istedgade, finder du det originale red light district fra den første strækning fra Københavns Hovedbanegård og op. Her er der masser af barer, restauranter og designerbutikker.

   Er du på udkig efter en lækker middag eller en festlig bytur, er et besøg i Kødbyen et must. Her skyder nye restauranter og cool barer op i hastig fart. Vesterbro har sågar sin egen madgade, franske Værnedamsvej på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro. Værnedamsvej er et gourmetparadis med specialbutikker, der sælger ost, vin, fisk og chokolade. Vesterbro er også kendt som København V.

   Læs mere : Vesterbro
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Planetarium

   0,24 km

   Et besøg på Planetarium er lærerig underholdning om astronomi og rumfart for hele familien.

   Oplev stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på – både i vores udstilling, på rumrejser i Kuppelsalen eller til foredrag om astronomi og rumfart.

   Planetariums hjerte, Kuppelsalen, er med sit store lærred Nordeuropas største, og byder på en helt særlig filmoplevelse. Hér kommer du på fantastiske rejser ud i det uendelige univers, besøger fjerne planeter og meget mere. Alle film i Kuppelsalen indledes med en rejse ud i rummet.

   En billet giver adgang til husets udstillinger samt én valgfri film.

   Læs mere : Planetarium
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Eliaskirken

   0,35 km

   Eliaskirken er opført efter tegninger af Martin Nyrup, som også har tegnet og bygget Københavns Rådhus.

   Kirken, som ligger på Vesterbros Torv, blev indviet den 17. maj 1908 efter flere års ihærdigt arbejde med at indsamle penge til det storslåede byggeprojekt.

   Gospelkor

   I dag er Eliaskirken en populær bykirke, som blandt andet afholder gudstjenester med gospelkoncerter.

   Læs mere : Eliaskirken
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Frihedsstøtten

   0,28 km

   Frihedsstøtten på Vesterbrogade ved Københavns Hovedbanegård er en 20 meter høj obelisk, rejst uden for Københavns volde til minde om stavnsbåndets ophævelse ved landboreformerne fra 1788. Monumentet stod færdigt i september 1797.

   De fire statuer, der står rundt om obelisken, forestiller kvinder og symboliserer troskab, bondeflid, tapperhed og borgerdyd. På støtten står en inskription skrevet af Thomas Thaarup.

   Nedtaget og genopført

   I forbindelse med byggeriet af Hovedbanegården blev monumentet i 1909-10 nedtaget og genopført 5,3 meter øst for sin oprindelige placering.

   Frihedsstøtten blev renoveret første gang i 1850-1851. I 1999 blev monumentet genindviet efter en renovering, der blev iværksat efter en indsamling i anledning af 200-året for stavnsbåndets ophævelse.

   Her blev obelisken med relieffer og de fire kvindestatuer erstattet af nøjagtige kopier.

   Læs mere : Frihedsstøtten
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Tivoli

   0,38 km

   Tivoli blev grundlagt i 1843 og er en national skat og en international attraktion. Eventyrforfatter H.C. Andersen besøgte haven mange gange, og det samme gjorde Walt Disney. Det siges endda at Walt Disney fandt inspiration i netop Tivoli til sin første Disney World. Da Tivoli blev grundlagt lå parken udenfor Vesterport, men i dag ligger den kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo, så det er let at komme dertil.

   En del af hemmeligheden bag Tivolis succes er, at der er noget for enhver smag. Den gamle have er smukkere end nogen anden forlystelsespark med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og frodige haver. Om aftenen skaber tusindvis af farvede lys en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. Charmen ved den gamle have ligger også i dens finurligheder, som når du støder på de fritgående perlehøns eller de majestætiske påfugle der går rundt mellem rutsjebaner og karuseller.

   Magiske og nostalgiske forlystelser

   Forlystelserne er alle designet til at matche Tivolis arkitektur og haver. Nogle er vidunderligt nostalgiske, mens andre er de rene adrenalinsus. Tivolis ældste og mest populære tur er trærutsjebanen fra 1914, og er en af kun syv rutsjebaner i verden, der endnu har en mand ombord, som manuelt styrer bremserne. I kontrast hertil finder du for eksempel Vertigo, der flyver med 100 km/t. Den blev kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

   I 2021 åbnede Tivolis seneste forlystelse, Villa Vendetta, Danmarks største spøgelseshus med skuespillere. Gæsterne at tage på en rejse gennem 12 forskellige værelser, fordelt på over 800 skræmmende kvadratmeter.

   Fredagsrock og klassisk musik i verdensklasse

   Det årlige musikprogram i Tivoli byder altid på noget for enhver smag og alder - med blandt andet Fredagsrock og SommerKlassisk. Der er live musik i Tivoli hver eneste dag, og Fredagsrock har endda fået en lillebror.  Han hedder 'Lillefredag', og fyrer op for ny dansk musik hver torsdag. 

   Herudover er der Mundomandag med musik fra alle verdenshjørner, Tirsdagstoner med danske sange og evergreens samt Onsdagsjazz. Lørdag aften står på dans på Plænen, hvor Tivolis Big Band og Tivoli Late Night Orchestra sætter gang i en dansefest, hvor både amatører og dygtige dansere kan være med. 

   Se Tivolis musikkalender her.

   Spisning i Tivoli

   Når det kommer til mad, har Tivoli et godt og varieret udbud. Nogle foretrækker at medbringe deres egen mad og lave en picnic på Plænen, men du kan også vælge mellem Tivolis mange gode restauranter. Du kan finde alt fra traditionelle danske retter til fransk bistro til gourmet burgere. I år har Tivoli åbnet en ny fiskebistro, Figaro og Gasoline Grill, den verdensberømte burgerkæde.

   Er du mere til en streetfood udgave af frokosten, så besøg Tivoli Food Hall i Tivoli Hjørnet. Bygningen på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade blev opført af Tivoli i 2017, og er tegnet af arkitekterne bag Louvre Pyramiderne i Paris. Bag den bølgende facade gemmer sig flere spisesteder, de fleste indrettet som permanente, indendørs madboder. Her er et bredt udvalg af forskellige køkkener, og du kan nyde alt fra sunde retter hos islandske Glò til nordafrikanske, lune fladbrød hos Wakha. Og en væld af muligheder derimellem.  

   Du kan også prøve det fine Nimb Brasserie og Nimb Hotel, som ligger i Tivoli. Deres nyeste tilføjelser er restaurant Gemyse, der fokuserer på det grønne køkken og økologi i samarbejde med Aarstiderne, og Cakenhagen, der serverer kaffe, kager og champagne.

   Vil du se flere gode spisesteder i denne del af København? Så tjek vores guide til de bedste spisesteder i Indre By

   Tivoli hele året

   Med tiden har Tivoli udvidet deres åbne sæsoner. Du kan nyde have på en smuk sommerdag, eller ligge turen forbi, når Tivoli hvert efterår bliver forvandlet til et fortryllet Halloween-univers med hekse, græskar og lanterner.

   Fra midten af november til januar sænker julefreden sig over Tivoli, der fejrer jul og nytår - og huser Københavns mest magiske julelandskab og- marked.

   De fleste forlystelser kører, og restauranterne er åbne også til efterår, jul og nytår.

   Besøg byens andre topattraktioner

   Tivoli er blandt Københavns topattraktioner. Du kan finde de andre her

    

   Læs mere : Tivoli
  • Foto: Martin Heiberg

   Axel Towers

   0,44 km

   Indre Københavns seneste arkitektoniske vartegn, Axel Towers, er tegnet af arkitekt Lene Tranberg fra Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

   I efteråret 2017 åbnede ejerne bag Michelinrestauranten AOC og No. 2 en kombineret gourmetrestaurant og cocktailbar, TRIO, som udover kompromisløs mad og lækre cocktails byder på en fantastisk udsigt over København fra 9. og 10. sals højde.

   Tegnestuen bag Axel Towers er også kendt for Tietgenkollegiet, SEB-Huset, Skuespilhuset og Ofelia Plads.

   Tårnene rummer ud over restaurant og bar flere kontorer, butikker, spisesteder, en offentlig byhave samt parkeringsanlæg i fem etager. 

   Læs mere : Axel Towers
  • Foto: Wonderful Copenhagen

   Kødbyen

   0,52 km

   Kødbyen er et område på Vesterbro, der har huset kødindustrien i mange årtier. Det består af tre separate områder, der bliver kaldt for den hvide, grå og brune Kødby efter farven på bygningerne.

   I begyndelsen af 2000'erne, da Københavns Kommune indså, at de funktionalistiske bygninger fra 1930'erne i den hvide Kødby kunne være interessante for andre end blot slagtere, begyndte en vision om en ny kulturel smeltedigel at tage form. Kødbyen er i dag en kreativ klynge, hvor Københavns nye og trendy steder åbner, såsom restauranter, natklubber og kunstgallerier - side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her.

   Kødbyen er et af Københavns mest populære steder at gå ud. Her ligger bl.a. kunstgallerier, som V1, Gallery Poulsen og Bo Bjerggaard, tebutikken Tante T og Butcher’s Lab – et kombineret galleri og fitnesscenter. Kødbyen huser også en bred vifte af restauranter. Prøv den økologiske BioMio, nogle af byens bedste burgere og pizza, vin og tapas på Paté Paté eller frisk fisk hos Fiskebaren.

   Området er kendt for et sprudlende natteliv med Jolene, Mesteren & Lærlingen og Bakken lige ved siden af hinanden. Bygningerne og facaderne er beskyttede, hvorfor du ikke finder nogen store navneskilte på facaderne. Derfor kan det ibland være lidt svært at finde rundt. Ligeledes har mange restauranter, barer og gallerier bevaret de gamle slagteriers fliser og rå rammer.

   Læs mere : Kødbyen
  • Galleri Christian Andersen

   0,52 km

   Oplev Kødbyens nyeste galleri med samtidskunst af danske og udenlandske kunstnere. 

   Væggene på det 62 kvadratmeter store galleri, vil primært være dækket af ung international samtidskunst. Der er et bredt spektre af udtryksformer lige fra installation og fotografi til skulptur og maleri med blandt andet danske, tyske og svenske kunstnere.

   Christian Andersen har tidligere arbejdet som gallery director på Galerie Mikael Andersen i Bredgade. 
     

   Læs mere : Galleri Christian Andersen
  • Foto: PR photo

   Rådhuspladsen

   0,62 km

   Én af byens centrale pladser, forbundet til byens anden store plads, Kongens Nytorv, ved fodgængergaden Strøget.

   Den store plads er trafikknudepunkt og også samlingssted i forbindelse med demonstrationer, store koncerter, udstillinger og andre events..

   Læs mere : Rådhuspladsen