Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

Denmark, 2300 Denmark

Vis kort
Se kalender og priser: Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
  • Sjælland
  • Hovedstaden

Hotellets faciliteter

  • Gratis internet
  • Restaurant
  • Røgfrit
  • Lufthavn: 3,2 km
  • 295 Værelser

Moderne faciliteter i nærheden af Københavns Lufthavn

Hotellet tilbyder 295 hyggeligt indrettede værelser i nordisk og minimalistisk design, udstyret med moderne faciliteter for at sikre et behageligt ophold. Vælg mellem standard, superior og junior suite værelseskategorier. Værelserne på øverste etage byder på betagende udsigter enten mod Amager Strand, Øresund og Øresundsbroen eller over København.

Mad og drikke
Salt & Pepper, hotellets restaurant, inviterer gæsterne til en fornøjelig kulinarisk oplevelse i en hyggelig atmosfære med lækker morgenmad, frokost, aftensmad og delikate snacks. Hvis du foretrækker en afslappet stemning, tilbyder loungebaren en fristende snackmenu, hvor du også kan nyde sportsbegivenheder på den store TV-skærm.

Aktivt ophold
Hotellet, som er nabo til Amager Strandpark, giver dig mulighed for at tage en løbetur rundt om lagunen, blot få minutters gang fra indgangen. Afslut eventuelt med en forfriskende dukkert i Øresund.

Konference
Uanset om du arrangerer et forretningsmøde, en fest eller en konference, kan Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel imødekomme dine behov med moderne mødefaciliteter og AV-udstyr. Hotellet har hele 23 mødelokaler med en kapacitet på op til 400 gæster.

Området
Uanset om du er på forretningsrejse eller ferie, har hotellet en praktisk beliggenhed tæt på Københavns Lufthavn og Femøren metrostation, direkte forbundet til Københavns centrum ved Kongens Nytorv metrostation. Fra her kan du udforske det charmerende restaurantmiljø i Nyhavn, tage en afslappende gåtur ned ad Langelinie med udsigt til Den Lille Havfrue eller besøge Rundetårn på Købmagergade for at nyde panoramaudsigten over byens tårne og spir. Hvis shopping er mere din stil, ligger Strøget med spændende butikker lige ved siden af Kongens Nytorv metrostation. Hvis du foretrækker at blive i nærheden af hotellet, finder du Nordeuropas største akvarium, Den Blå Planet, og Amager Strandpark lige rundt om hjørnet med en fantastisk beliggenhed ud til Øresund.

Attraktioner i nærheden af Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  • Foto: Den Blå Planet

    Den Blå Planet, Danmarks Akvarium

    0,76 km

    Oplev en verdensomsejling under overfladen og kom helt tæt på majestætiske hammerhajer og elegante rokker i Nordeuropas største og mest moderne akvarium.

    Den Blå Planet, Danmarks Akvarium har vand på alle sider og giver dig en fornemmelse af at være under havets overflade. Arkitekturen er inspireret af en hvirvelstrøm og består af fem "arme", der kommer hele kloden rundt. Besøg Færøernes stejle fuglefjeld, de legesyge havoddere fra Alaska eller den smukke Stillehavsblæksprutte. I det varme vand kan du se farverige koralrevsfisk, mærkelige skabninger fra søer og floder i Afrika eller nyde kronjuvelen: Den smukke Oceantank. Den Blå Planet er hjem for mere end 400 forskellige dyrearter fra hele verden.

    Oceantanken, vandlegepladsen og den tropiske regnskov

    I Oceantanken lever majestætiske hammerhajer og elegante rokker, som du kan komme helt tæt på i undervandstunnelen.

    Bliv klogere på det lokale dyre- og naturliv i Det Vilde Vandhul, hvor Den Blå Planets fortællere står klar til at hjælpe med at identificere de forskellige dyr, der lever i søen.

    Slip din indre vandhund løs på vandlegepladsen, og giv den fuld gas med pumperne og sluserne. Gennem fysisk aktivitet og samarbejde får du en større forståelse for vand. Eller prøv kræfter med den mere traditionelle legeplads med klatrestativer, armgang og rutsjebane.

    Du kan også gå på opdagelse i den tropiske regnskov, hvor arapaimerne og piratfiskene hersker. Se godt efter! Små frøer gemmer sig i buskadserne.

    Et besøg på Den Blå Planet er en unik oplevelse, hvor underholdning, fascination og viden kombineres i spektakulære rammer.

    Læs mere : Den Blå Planet, Danmarks Akvarium
  • Foto: Simon Bang

    Kastrup Søbad

    1,29 km

    Kastrup Søbad, også kaldet Sneglen, ligger i Øresund. Du kan bruge søbadet helt gratis, og det har åbent hele året rundt. Søbadet er trukket 100 meter ud fra stranden, så når du springer i, er vandet dybt nok til både maveplaskere og hovedspring. 

    Sneglen er en arkitektonisk perle og fuldkommen magisk sted. Med form som en konkylie hentet fra havets bund, giver den de badende gæster både ro og læ til deres svømmetur. 

    For dem der er interesseret i at tage springet, kan man hoppe fra 3 såvel som 5 -meter fra det cirkelformede badeanlæg.  Om aftenen lyser spotlights op i indlejret i trædæk, som giver en smuk belysningseffekt til havnebadet.

    Faciliteter
    Der er faciliteter såsom omklædningsrum med brusebade og skabsopbevaring. Vær dog opmærksom på, at omklædning og toilet faciliteter lukkes for vinteren (lukket september-maj). 

    OBS: Vandet er dybt her! Børnefamilier rådes til, at bade inde ved strandkanten.

    Kontakt
    Om sommeren (maj-september) står servicepersonale klar til at hjælpe jer i tidsrummet 14-18.00. De kan kontaktes telefonisk. 

    Læs mere : Kastrup Søbad
  • Foto: Galleri Brylle

    Galleri Brylle

    3,27 km

    Galleri Brylle finder du en unik kunstsamling af malerier, bronzeskulpturer, originaltegninger, litografier og keramik udført af billedkunstneren, Flemming Brylle.

    Flemming Brylle (f. 1934) har gennem 27 år udtrykt sit levede liv i holdbar erindring via kunstens mange materialer og farver. Samlingen er skabt i perioden fra 1992 til 2019 som en hyldest til livet og som en nødvendighed for at vedligeholde håndværket. Stilistisk spænder kunstværkerne fra det spontan-abstrakte til det mere figurative med konkrete kompositioner.

    Rotunden på A.P. Møllers Allé 9B danner ramme for Galleri Brylle og er omdrejningspunkt for atelier, galleri, udstillinger og events samt beholdning af malerier og skulpturer.

    Galleriet er åbent fredag til søndag fra klokken 14.30–16.30.

    Læs mere : Galleri Brylle
  • Foto: VisitDragør

    Dragør Fort

    4,94 km

    Dragør Fort blev bygget 1910-1915 på en kunstig ø syd for Dragør som en del af Københavns Søbefæstning. Fortet er ca. 32.000 kvadratmeter, hvoraf omkring 2.500 er bebygget, delvis kasemateret. Der var plads til 380 mand.

    Fortet skulle hindre fjendtlig landgang på Amager og bombardement af København samt beskytte minespærringer i Drogden-renden.

    Tyskerne brugte fortet som skydeskole under Anden Verdenskrig, og i 1957 overtog Søværnet fortet som Marinestation. Fra1984 til 2001 har Dragør Fort fungeret som Kystradarstation.

    I 2001 blev fortet købt af en privat restauratør, og i dag fungerer det som hotel og restaurant med faciliteter for teambuilding.

    Fortet er privat område med begrænset offentlig adgang - det er ikke tilladt at nyde medbragt mad og drikke på området.

    Selve fortet er omgivet af en våd grav og en dækmole med bådepladser.

    Læs mere : Dragør Fort
  • Foto: Daniel Rasmussen

    Naturpark Amager

    5,6 km

    Blot få kilometer fra byens pulserende liv befinder sig Naturpark Amager. Naturpark Amager strækker sig fra Amager Fælled gennem Kalvebod Fælled, Pinseskoven og Kongelunden og langs sydstranden der fører til Dragør Fort. Naturparken omfavner mange forskellige naturtyper undervejs, og du kan både opleve kystlandskab og storslåede overdrev, samt moser og birkeskov.

    I Naturpark Amager er der plads til mange forskellige natur-og friluftsaktiviteter, og på parkens vejer og stier vil man ofte møde alt fra cykellister og løbere til ryttere. Langs kyststrækningen kan man opleve sejlere, sportsfiskere og badende gæster. I store dele af naturparken er det også muligt at slå telt op for en nat, eller overnatte i en af parkens shelters, for en unik udendørs oplevelse tæt på byen.

    Amarinoen

    Som en del af Naturpark Amager kan man udfordre sig selv, og gå på opdagelse langs den 27 kilometer lange vandrerute Amarinonen. Amarionen tager dig gennem nogle af naturparkens mange naturområder, og gemte perler. Læs mere om Amarionen her.

    Læs mere : Naturpark Amager
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Christiania

    5,79 km

    Det kontroversielle område er elsket af mange, men har været omdrejningspunkt for heftig debat. Besøg kan være behæftet med en sikkerhedsrisiko på ground af kriminel aktivitet og handel med stoffer.

    Det er vigtigt at vide, at det i følge dansk lovgivning er ulovligt at sælge, købe og besidde stoffer i enhver form.

    Læs mere om sikkerhed og Christiania længere nede.

    Historie

    Christianias historie strækker sig helt tilbage til 1971, hvor en gruppe slumstormere klippede hul i hegnet til Bådsmandstræde Kaserne. Og hurtigt blev fristaden kendt for Pusher Street.

    I dag bor mange af de oprindelige indbyggere stadig i den kollektivt styrede landsby, og området har da også en umiskendelig 70'er aura. Der bor omkring 1000 mennesker fast på Christiania, og hvert år besøges fristaden af cirka en halv million gæster.

    Fonden Fristaden Christiania

    Christiania eksisterede under særlige vilkår i 40 år med konstante konflikter og sammenstød mellem de lokale christianitter og den danske stat.

    'Normaliseringsindsatsens' begyndte i 2004, og i 2011 blev der indgået en aftale, som betød, at den 1. juli 2012 blev Fonden Fristaden Christiania grundlagt.

    Fonden ejer nu hele den del af Christiania, der ligger uden for de beskyttede volde, og lejer bygningerne og arealerne inden for voldene af staten.

    Det er lykkedes Christiania - til dels ved salg af folkeaktier - at samle de 76 millioner kroner, som det koster Fonden Fristaden Christiania at blive herre i eget hus.

    Tipier og bananhuse

    Kreative selvbyggerhuse i alskens former og farver er strøet med gavmild hånd over hele området, og du kan finde flere økologiske spisesteder. Værksteder, gallerier og spillesteder byder inden for til alternative, kulturelle oplevelser og indkøbsmuligheder.

    Fristaden er smukt beliggende langs voldene og du kan gå en fin tur langs fristadens yderområder.

    Din sikkerhed

    Det er vigtigt, at du er bevidst om, at Christiania ikke er som andre bydele i København. Området kan være råt og navnlig miljøet omkring Pusher Street udpeges af politiet til at være styret af organiserede kriminelle.

    Christianitterne selv har vedtaget regler, som de af sikkerhedsmæssige årsager opfordrer besøgende til at overholde: De fraråder gæster at fotografere, løbe og tale i mobiltelefon på området, især i og omkring Pusher Street.

    I løbet af årene har der været flere voldelige hændelser, som kædes sammen med organiseret kriminalitet, og det er anbefalet at orientere sig på Københavns Politis hjemmeside eller på X, hvis du planlægger at besøge Christiania.

    Se Staden med guide

    På en rundvisning kan du få indblik i den helt specielle kultur på Fristaden. Rundviserne har levet det meste af deres liv på Christiania, og hver især giver de et personligt indblik i det alternative samfund.

    På turen kommer du forbi Gallopperiet, Bananhuset, Christiania smedje, Bøssehuset, børneteatret og en række af de spændende selvbyggede huse, der gør et besøg på Christiania til en unik oplevelse.

    Rundvisningerne foregår på dansk og engelsk.

    Læs mere : Christiania
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Christiansborg Slot

    6,81 km

    Christiansborg Slot rummer flere store oplevelser under samme tag: Kongeparrets pragtsale, de kongelige stalde, Absalons ruiner og den seneste attraktion: Det kongelige Festkøkken.  

    Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt I to. Den ene del af slottet bliver brugt af Kongeparret til gallamiddage, og er til daglig åbent for interesserede besøgende. Den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet.

    Unikke gobeliner og storslået tronsal

    Slottets hjerte, Riddersalen, er den storslåede ramme om Kongeparrets gallamiddage ved statsbesøg og aftenselskaber. Den 40 meter lange sal kan på festdage have 400 spisende gæster.

    Her hænger Dronning Margrethe II's berømte og farvestrålende gobeliner med detaljerede beskrivelser af Danmarks historie gennem 1000 år. Billedtæpperne er skabt af billedkunstneren Bjørn Nørgaard.

    På Christiansborg Slot kan man også opleve Kongeparrets imponerende tronsal med gyldne silketapeter, hvor de modtager konger, præsidenter og ambassadører.

    Det Kongelige Festkøkken

    Som en helt ny attraktion i København kan man nu få et unikt indblik bag kulissen i de kongelige festforberedelser. Det legendariske køkken under Christiansborg Slot, der råder over en af Europas største kobbersamlinger, er nemlig blevet renoveret, som det så ud i 30’erne.

    Her venter der de besøgende et sansebombardement af duft, røg og damp fra de sydende og boblende kobbergryder.

    Læs mere : Christiansborg Slot
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Nationalmuseet

    6,86 km

    På Nationalmuseet i København kan du følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund.

    Nationalmuseet har til huse i Prinsens Palæ, der blev bygget i 1743-44. En suite af elegante sale står stadig næsten som dengang, prinser og prinsesser havde deres gang i dem med paneler, stuk, lysekroner og møbler.

    Permanente udstillinger

    Udstillingen Danmarks Oldtid rummer blandt andet Solvognen, Egtvedpigen, det store sølvkar fra Gundestrup og vikingernes skatte. Se også de velbevarede rester af Huldremosekvinden, der kom drabeligt af dage omkring år 100.

    Nationalmuseet har også verdens største samling af genstande fra Grønland, så som sælskindsdragter, magiske amuletter og slanke kajakker.

    Nationalmuseet rummer en af verdens største etnografiske samlinger, en antiksamling, et legetøjsmuseum, en mønt- og medaljesamling og Klunkehjemmet fra 1890.

    Børnenes Museum og guidede ture

    Børnenes Museum er et kapitel for sig, hvor familiens yngste kan komme tæt på forskellige tidsaldre og kulturer. Sid på skolebænken i en skolestue fra oldemors tid, tag på fantasirejse i vikingeskibet, rør i gryderne i middelalderborgens køkken eller mærk på stofferne i butikken fra Pakistan.

    Tag en af museets gå-selv-guider, og oplev museet på kun 60 minutter. Du kan vælge imellem Danmarkshistorien, Familietur og Jorden rundt. I

    Restaurant SMÖR er et besøg værd

    Udover en café og museumsbutik, finder du på Nationalmuseet også den glimrende Restaurant SMÖR. Restauranten serverer en spændende menu med inspiration fra det danske køkken og med masser af lækre, lokale ingredienser. Du kan fx få nyfortolkninger af smørrebrød eller prøve "Nationalmuseets Kæmpe Store Kagebord" med et overflødighedshorn af kager og søde sager. Du skal ikke betale indgang for at besøge restauranten, caféen eller butikken. 

     

     

    Læs mere : Nationalmuseet
  • Foto: Jacob-Schjørring-og-Simon-Lau

    Nyhavn

    6,91 km

    Nyhavn hed oprindelig Den Nye Havn og stammer tilbage fra 1673. Den startede som en travl erhvervshavn, hvor skibe fra hele verden lagde til kaj. Livet i havnen var præget af sømænd, værtshuse og fest.

    Den Nye Havn blev til Nyhavn, og de skønne, gamle og skæve huse, som før husede købmænd, er nu smukt renoverede og området er fyldt med hyggelige restauranter og barer.

    H.C. Andersens Nyhavn

    Nyhavn nr. 9 stammer fra 1681 og er havnens ældste hus. Det har ikke gennemgået nogen om- eller tilbygninger siden. H.C. Andersen boede fem år i nr. 20, det var her, han skrev "Fyrtøjet", "Lille Claus og store Claus" og "Prinsessen på Ærten". Senere boede han 16 år i nr. 67 og to år i nr. 18.

    Du kan læse mere om H.C. Andersens København her.

    Jul ved kanalen

    I julen dufter luften i Nyhavn af gløgg, når det årlige julemarked fylder den brostensbelagte gade med pyntede boder og blinkende lys. Det er den perfekte ramme for din juletur til København. Caféerne og restauranterne byder på danske julelækkerier, bl.a. æbleskiver og flæskesteg. Det er en klassisk juleoplevelse.

    Besøg Nyhavns naboer

    Nyhavn ligger blandt mange andre spændende attraktioner. Hvorfor ikke kombinere et besøg i Nyhavn med en forestilling i Skuespilhuset eller noget lækker street food fra Broens Gadekøkken

    Læs mere : Nyhavn
  • Foto: PR photo

    Rådhuspladsen

    7,27 km

    Én af byens centrale pladser, forbundet til byens anden store plads, Kongens Nytorv, ved fodgængergaden Strøget.

    Den store plads er trafikknudepunkt og også samlingssted i forbindelse med demonstrationer, store koncerter, udstillinger og andre events..

    Læs mere : Rådhuspladsen
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Indre København

    7,29 km

    Indre by omfatter Københavns ældste kvarter med små, smalle stræder og skæve huse.

    I centrum finder du et mylder af gode shoppinggade, top-seværdigheder, hyggelige cafeer, restauranter, foruden parker, hyggelige kanaler og en moderne havnefront.

    Hovedåren i city er gågaden Strøget, der løber fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Strøget er altid pakket med folk og gadekunstnere, så sørg for også at bevæge dig ned ad side- og parallelgader.

    Læs mere : Indre København
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Tivoli

    7,33 km

    Tivoli blev grundlagt i 1843 og er en national skat og en international attraktion. Eventyrforfatter H.C. Andersen besøgte haven mange gange, og det samme gjorde Walt Disney. Det siges endda at Walt Disney fandt inspiration i netop Tivoli til sin første Disney World. Da Tivoli blev grundlagt lå parken udenfor Vesterport, men i dag ligger den kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo, så det er let at komme dertil.

    En del af hemmeligheden bag Tivolis succes er, at der er noget for enhver smag. Den gamle have er smukkere end nogen anden forlystelsespark med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og frodige haver. Om aftenen skaber tusindvis af farvede lys en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. Charmen ved den gamle have ligger også i dens finurligheder, som når du støder på de fritgående perlehøns eller de majestætiske påfugle der går rundt mellem rutsjebaner og karuseller.

    Magiske og nostalgiske forlystelser

    Forlystelserne er alle designet til at matche Tivolis arkitektur og haver. Nogle er vidunderligt nostalgiske, mens andre er de rene adrenalinsus. Tivolis ældste og mest populære tur er trærutsjebanen fra 1914, og er en af kun syv rutsjebaner i verden, der endnu har en mand ombord, som manuelt styrer bremserne. I kontrast hertil finder du for eksempel Vertigo, der flyver med 100 km/t. Den blev kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

    I 2021 åbnede Tivolis seneste forlystelse, Villa Vendetta, Danmarks største spøgelseshus med skuespillere. Gæsterne at tage på en rejse gennem 12 forskellige værelser, fordelt på over 800 skræmmende kvadratmeter.

    Fredagsrock og klassisk musik i verdensklasse

    Det årlige musikprogram i Tivoli byder altid på noget for enhver smag og alder - med blandt andet Fredagsrock og SommerKlassisk. Der er live musik i Tivoli hver eneste dag, og Fredagsrock har endda fået en lillebror.  Han hedder 'Lillefredag', og fyrer op for ny dansk musik hver torsdag. 

    Herudover er der Mundomandag med musik fra alle verdenshjørner, Tirsdagstoner med danske sange og evergreens samt Onsdagsjazz. Lørdag aften står på dans på Plænen, hvor Tivolis Big Band og Tivoli Late Night Orchestra sætter gang i en dansefest, hvor både amatører og dygtige dansere kan være med. 

    Se Tivolis musikkalender her.

    Spisning i Tivoli

    Når det kommer til mad, har Tivoli et godt og varieret udbud. Nogle foretrækker at medbringe deres egen mad og lave en picnic på Plænen, men du kan også vælge mellem Tivolis mange gode restauranter. Du kan finde alt fra traditionelle danske retter til fransk bistro til gourmet burgere. I år har Tivoli åbnet en ny fiskebistro, Figaro og Gasoline Grill, den verdensberømte burgerkæde.

    Er du mere til en streetfood udgave af frokosten, så besøg Tivoli Food Hall i Tivoli Hjørnet. Bygningen på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade blev opført af Tivoli i 2017, og er tegnet af arkitekterne bag Louvre Pyramiderne i Paris. Bag den bølgende facade gemmer sig flere spisesteder, de fleste indrettet som permanente, indendørs madboder. Her er et bredt udvalg af forskellige køkkener, og du kan nyde alt fra sunde retter hos islandske Glò til nordafrikanske, lune fladbrød hos Wakha. Og en væld af muligheder derimellem.  

    Du kan også prøve det fine Nimb Brasserie og Nimb Hotel, som ligger i Tivoli. Deres nyeste tilføjelser er restaurant Gemyse, der fokuserer på det grønne køkken og økologi i samarbejde med Aarstiderne, og Cakenhagen, der serverer kaffe, kager og champagne.

    Vil du se flere gode spisesteder i denne del af København? Så tjek vores guide til de bedste spisesteder i Indre By

    Tivoli hele året

    Med tiden har Tivoli udvidet deres åbne sæsoner. Du kan nyde have på en smuk sommerdag, eller ligge turen forbi, når Tivoli hvert efterår bliver forvandlet til et fortryllet Halloween-univers med hekse, græskar og lanterner.

    Fra midten af november til januar sænker julefreden sig over Tivoli, der fejrer jul og nytår - og huser Københavns mest magiske julelandskab og- marked.

    De fleste forlystelser kører, og restauranterne er åbne også til efterår, jul og nytår.

    Besøg byens andre topattraktioner

    Tivoli er blandt Københavns topattraktioner. Du kan finde de andre her

     

    Læs mere : Tivoli