Standardpris på ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

Green Key_V3

Green Key godkendt

Sådan foregår bookingen

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at vælge datoer og se udvalget af værelser.

Se kalender og priser: Standardpris

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

 • City Break

Inkluderer per person per nat:

 • Overnatning

Ingen morgenmad inkluderet,  tilgængelig mod et ekstra gebyr.

Bemærk at opholdet ikke kan betales med gavekort fra Small Danish Hotels

Mere om ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Fiskergade 2-8 , 7100 Vejle
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Green Key_V3 Green Key mærket
 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Restaurant
 • Røgfrit
 • Wellness
 • Lufthavn: 32 km
 • Tog: 300 m
 • 74 Værelser

Andre ophold påToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  Attraktioner i nærheden af Standardpris

  • Foto: Sct. Nicolai Kirke

   Sct. Nicolai Kirke

   0,07 km

   Sct. Nicolai Kirke er opført indenfor tidsrummet 1240-1280 som et senromansk-unggotisk langhus. Siden er den udbygget med først et mindre tårn, dernæst et søndre sideskib og to korsarme. I 1855 fik kirken et nyt kor, og i 1887 blev det gamle tårn revet ned og i 1888 erstattet af det nuværende, nygotiske tårn.

   På kirkens nordside, ud mod Kirkegade, ses 23 runde huller, der indeholder indmurede hovedskaller. Sagnet fortæller, at de er fra henrettede røvere, der for mere end 300 år siden huserede i Nørreskoven og røvede fredelige borgere.

   I kirken finder man et særligt gravkapel, Kai de la Mares kapel. Oberstløjtnant de la Mare skænkede i 1704 kirken 100 sletdaler for at få indrettet en begravelsesplads i kirken, i søndre kapel. I forbindelse med en renovering af kirken i 1862 blev den flyttet til nordre kapel. Her finder man i dag tre kister med familiemedlemmer, en fjerde ukendt og endelig ligger et foto af ”Dronning Gunhild”. Moseliget, fundet i 1835 i Haraldskær Mose, er for tiden udlånt til Kulturmuseet i Spinderihallerne.

   De to store reformatorer, Luther og Melanchton, er portrætterede af Lucas Cranach den Yngres værksted i Wittenberg og hænger på kirkens nordvæg, skænket af en præsteenke i 1585. Også Vejles store søn, historikeren Anders Sørensen Vedel, er portrætteret i kirken. Jørgen Roeds store mindeportræt fra 1860 blev skænket af bl.a. amtmand Orla Lehmann.

   Sct. Nicolai Kirke er nyrestaureret og ombygget i 2018-19 med EplusN som arkitekter. Kirken blev nykalket, der kom et helt nyt varmesystem, ny farvesætning, nye løse stole, nyt el- og lyssystem, nyt lydsystem og handicapvenlige adgangsveje og stærkt forbedrede toiletforhold. Ombygningen bestod i at få tilført sognehusfaciliteter, så kirken nu rummer undervisningslokale, møderum, samtalerum, nyt dåbsværelse og et præstekontor.

   Koret med alteret er helt nyindrettet. Det gamle alter er ophængt i søndre korsarm. Billedkunstner Anders Kirkegaard har udført en ny altertavle, der blev indviet 14. november 2021. Der er tale om et enestående altermaleri i meget store dimensioner. Til daglig står det som en mere end fem meter høj monolit i tre felter i violet, rød og grøn. Ved gudstjenester og kirkelige handlinger foldes det øverste felt ud og åbenbarer et opstandelsesmotiv med Vejle Fjord. Værket er kunstnerens hovedværk - "Mit testamente", siger Anders Kirkegaard.
   Der er nyt knæfald og nyt alterbord, men prædikestolen fra 1576 er uændret, og kirkens ældste inventar, døbefonten fra før 1250, er flyttet til en plads nedenfor kortrappen.

   Til at udforme afskærmningen af de nye lokaler, der er skabt under pulpituret ved indgangen til kirkerummet, hvor der anvendes glas som ruminddeling, er valgt væverne Beck & Kinch i Aarhus. De tæller blandt sine kunder de store modehuse Dior og Chanel, men også FAO og Det danske Udenrigsministerium.

   Hver torsdag kl. 16 er der gratis guidet rundvisning i kirken. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

   Læs mere : Sct. Nicolai Kirke
  • Foto: Mads Hansen

   Den Smidtske Gård

   0,08 km

   Den gamle købmandsgård er påbegyndt i 1799 af købmand Ingvard Smidt, opført af bygmester Anders Christensen Kruuse sammen med arkitekt og billedhugger Jens Hjernøe. Denne smukke gamle bindingsværksgård i Søn­dergade 14 er den eneste af Vejles gamle køb­mandsgårde, som er bevaret. Gården huser i dag café og vinbar. 

   Forhuset langs Søndergade er den ældste del. Bemærk bygherrens og hans hustrus navne samt årstallet over portliggeren. Her var både bolig med køkken, bryggers og rullestue (forhus og nordfløj) samt kornhus, pakhus, vognport og stalde til kundernes heste.

   Læs mere : Den Smidtske Gård
  • Foto: Økolariet

   På vigtig mission i Økolariet. Med Be Happy Pass

   0,09 km

   Se, hør, lugt, smag, tryk, prøv og mærk dig frem
   til spændende viden om klima, klode og bæredygtighed. Gå en tur i et skibsvrag, bliv skyllet ud i toilettet, træd ind i en hjerne, hør et træ tale og meget mere. Glæd dig!

   Hvis du har fået et gratis Be Happy Pass
   Du får en pose melormechips. Den er helt gratis med dit Be Happy Pass – så tag det med på turen. Hør mere i Informationen.

   Om Økolariet
   Her kan du lege dig til ny viden om, hvordan dit og mit forbrug påvirker vores klode. Tryk, føl, lugt og smag dig gennem de mange interaktive oplevelser. Start med at tage ned på havets bund. Her er naturen i ubalance. Der er for mange alger, krabber og mudder. Og fiskene er væk. Hvad gør vi?

     

   © Økolariet. Foto: Økolariet

   Se det selv
   Undersøg hvor meget plasten fylder i havet. Dyr bliver kvalt i plast. Andre spiser de små stumper plast, der flyder rundt. Undersøg hvor mange af de danske sild, der har små stumper plast i maven.

   En tur i skoven
   Tag med ned under skovbundens overflade og oplev alt det liv, der findes her - men som vi sjældent ser. Leg med vand og se, hvilken forskel det gør, om vand løber gennem en lige kanal eller et snoet vandløb. Spil og se, om du kender træernes blade. Se en animation og forstå, hvorfor vi i Danmark har så rent drikkevand - endnu. Og besøg rotternes verden med en gåtur i et kloakrør. Spænd sikkerhedsselen og prøv selv at blive skyllet ud i toilettet og videre gennem kloaksystemet (i en simulator - bare rolig). Spil videre. Leg dig klog på miljø, energi og ikke mindst klimaforandringerne fra Arktis til koralrevene.
   Der er gratis entré for alle.

   Brug dit Be Happy Pass og få verden bedste familieferie
   Tag passet med på tur rundt i området. Så finder du de bedste oplevelser til børn. Mange af attraktionerne har også et ekstra tilbud. Du kan se alle attraktionerne her.

   Her får du et gratis Be Happy Pass
   Du får et gratis Be Happy Pass til dig og familien, når du overnatter hos en af vores Preferred Partners.

    

   THE LEGO® MOVIE 2™ © & ™. Warner Bros. Entertainment Inc., & The LEGO Group. LEGO, the LEGO logo, the Minifigure and the Brick and Knob configurations and LEGOLAND are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. ©2024 The LEGO Group. All rights reserved

   Læs mere : På vigtig mission i Økolariet. Med Be Happy Pass
  • Foto: VisitVejle

   Økolariet

   0,09 km

   Økolariet har mange oplevelser, du bliver klog af. En rejse gennem spændende scenerier med film, levende organismer, interaktiv viden, tests og aha-oplevelser.

   Tryk, mærk, skub, test og tegn dig gennem masser af interaktive oplevelser. Du bliver klogere på, hvordan verden påvirkes af vores forbrug, og hvordan forskning i dag bliver til din hverdag i morgen.

   Økolariet ligger i Vejle centrum og alle er velkommen til at kigge forbi. Der er gratis éntre til udstillingerne.

   Læs mere : Økolariet
  • Foto: Kunsthal Vejle

   Kunsthal Vejle

   0,13 km

   Kunsthal Vejle ejes og drives af Faglig Konsulent Sanne Juhler Hansen. Der er tilknyttet et Advisory Board som yder kunstfaglig rådgivning. 

   Kunsthal Vejle blev startet op i 2018. Udstillingsrummet har historisk og kulturel betydning som tidligere smørrebrødsautomat fra 1950'erne. De 20 rum på 10 x 17,5 x 20 cm præsenterer nu samtidskunst af høj kvalitet, skabt af professionelt udøvende kunstnere.  

   Kunsthal Vejle ligger centralt i Vejle, på Banegårdspladsen ved indgangen til turistbureauet VisitVejle. Dette er en fantastisk beliggenhed i et område, hvor mange mennesker er samlet. Et symbolsk spejl af Kunsthal Vejles egen mission, som et kunstnerisk mødested for Vejle og verden.

   Velkommen til Kunsthal Vejle. Kom forbi og få en lille bid samtidskunst i Automaten.

   Læs mere : Kunsthal Vejle
  • Foto: VisitVejle

   Sct. Norberts Kirke

   0,14 km

   Præsteboligen er en naturlig del af byggeriet. Arkitekt F. Wipfler fra Odense har evnet at få alle bygningens elementer til at indgå i et harmonisk hele. De indviede oblater opbevares i korets bagvæg. Lågen er en keramisk mosaik udført af tidligere sognepræst Willem Wuyts. Den lille røde lampe er tændt, når Kristi Legeme er til stede i tabernaklet.

   Kirkebænkene, dørene, skriftestolen og altret er udskåret i slavonisk eg af den belgiske billedskærer Goeteyne. I altret findes der seks relieffer, fire evangelistsymboler, og to Kristussymboler.

   Døbefonten, en gammel antik kumme af marmoragtig kalksten, hviler på en firkantet granitsøjle.

   De to figurer, Jomfru Maria med barnet, til venstre, og Jesus, fremstillet som Den gode Hyrder, til højre for korpartiet, er udskåret i træ og udført i Oberammergau i Bayern.

   14 Korsvejsstationer (1992) er udført af maleren og jesuitterpateren Adolf Meister, Århus.

   Det pneumatiske orgel med 11 stemmer, 2 manualer og pedal er bygget 1939 af Marcussen & Søn, Aabenraa.

   Glasmalerier i seks af kirkens vinduer er alle udført af maleren Nis Schmidt: fire spidsbuede vinduer i kirkens kor (1974), et cirkelvindue (1987) bag orglet og et spidsbuet vindue (2002) i det tidligere dåbskapel.  Her ses ligeledes et krucifiks og en skulptur af kirkens værnehelgen Sankt Norbert.  Krucifikset og figuren blev tegnet af Nis Schmidt og udført i grønpatineret bronze i anledning af menighedens 100 års jubilæum i 2004.

   Læs mere : Sct. Norberts Kirke
  • Foto: VisitVejle

   Sirius Observatoriet

   0,16 km

   Sirius Observatoriet har en interessant mindre samling af instrumenter samt byggesten fra Hven. Observatoriet blev opført i 1923 af Elektroinstallatør Møller Nicholaisen. Han var en aktiv amatørastronom, hvilket dog ikke forhindrede ham i at gøre internationalt anerkendte observationer.

   Observatoriet er åbent mandag aften kl 20-22 i månederne februar, marts, oktober og november under forudsætning af at der er klart vejr.

   I uge 42 og uge 7 er der nogle gange ferielukket, men I er velkomne til at sende en mail eller en sms for at høre om der er åbent. Hvis I er en gruppe (skoleklasse, spejdergruppe eller bare interesserede) er I også velkomne til at ringe eller skrive og lave en særlig aftale på et aftalt tidspunkt. Der er gratis adgang.

   Observatoriets personale kan kontaktes på telefon: Kirsten Kragbak: +4560207553 og Anders Misfeldt: +4560207564.

   Læs mere : Sirius Observatoriet
  • Foto: Mads Fjeldsø Christensen

   Vejle Rådhus

   0,16 km

   Det ældre rådhus på Gammel Torv brændte i 1530, og den nuværende bygning blev bygget i 1878 som det fjerde rådhus. Rådhusklokken, der kan høres hver dag, er den selvsamme klokke, som i sin tid har ringet til messe i det gamle kloster.

   Læs mere : Vejle Rådhus
  • Foto: Mads Hansen

   Vejle Gågade

   0,21 km

   Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade
   På Vejles hyggelige gågade, der strækker sig over Søndergade, Torvegade, Nørregade og Vestergade – og i de mange små sidegader - finder du et alsidigt udbud af specialbutikker side om side med kædebutikker og supermarkeder.

   I granitbelægningen er der flere steder inskriptioner fra Jellingstenen og der er også et kik ned til den gamle brolægning fra middelalderen.

   Søndertorv
   På Søndertorv, i den sydlige del af gågaden, byder citycenter Bryggen indenfor med 60 forretninger – og 700 p-pladser på taget.

   Vejle Midtpunkt og Nørretorv
   I den nordlige del af gågaden ligger Vejle Midtpunkt med et mix af butikker og spisesteder. Her kan du fra april til oktober opleve den farvestrålende paraplyhimmel. Nørretorv ligger også i den nordlige del af gågaden. Her er der bl.a. torvemarked om lørdagen og en bystrand i sommermånederne.

   Se også: Shopping i Vejle.

   Læs mere : Vejle Gågade
  • Foto: Vejle Kunstmuseum

   Vejle Kunstmuseum

   0,38 km

   Særudstillinger 2024:
   KROPUMULIG KROPUTROLIG – Gipsafstøbninger og antikke kropsidealer i moderne kunstnerisk omfavnelse. (10.02.24 - 15.12.24)

   SKABNINGER – Japansk grafik. (17.11.23 - 01.09.24)

   Kunst der sætter aftryk
   Vejle Kunstmuseum inviterer alle indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Temaerne er genkendelige og giver et anderledes blik på verden omkring os. Nogle gange er det stort, andre gange er det småt, men der er altid noget, der sætter sit aftryk!

   I de faste udstillinger kan du bl.a. opleve en stor samling af grafiske værker, kunst der udfordrer vores konventioner om kroppen, guldalderens konstruerede virkeligheder, portrætkunst i alverdens afskygninger og meget mere.

   Sanseværk
   Opleveszonen Sanseværk er en anderledes kunstoplevelse, hvor nysgerrige børn og voksne sammen går på opdagelse med sanser, leg og sjove aktiviteter. Her kan I lytte til det grønne, dufte til det blå, føle det gule og meget mere.

   Læs mere : Vejle Kunstmuseum