Håndværkertilbud

Billig overnatning til håndværker el. montør - specielle tilbud og måske en firmaaftale?

Hos Small Danish Hotels bliver vores kroer og hoteller dagligt benyttet af håndværkere og montører, som har deres daglige arbejde langt væk hjemmefra og derfor har behov for overnatninger rundt omkring i landet.

Foruden overnatninger til fordelagtige priser tilbyder vores kroer og hoteller gode måltider til morgen, middag og aften. Mange steder er der også mulighed for en solid madpakke og kaffe til termokanden. Firmabilen kan parkeres umiddelbart ved kroen eller hotellet. Det giver god fleksibilitet og samtidig skal der kun bruges energi til selve arbejdet, da vores kroer og hoteller sørger for en god seng og forplejning.

Håndværker- og montørtilbud er specielle tilbud og kan kun bookes direkte ved de enkelte hoteller. Disse kan ikke bookes ved Small Danish Hotels. Vores kroer og hoteller ser frem til at hjælpe dig, så du får lige det, du har brug for.

Se oversigten over vores hoteller

Firmaaftale

Har I mange håndværkere og montører, der ofte overnatter ude, så skal I overveje en firmaaftale.

Her optjener I som firma kontant bonus løbende gennem året, som I får udbetalt til januar. Vi vil nemlig gerne gøre det så nemt og enkelt for dig som muligt.

Gavekort til dine medarbejdere

Mangler du en gave til din medarbejdere?

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dem, der ønsker sig oplevelser. Gavekortene kan anvendes på alle vores hoteller og kroer i hele Danmark, men også på mere end 700 hoteller i over 80 lande. Gavekort på beløb kan benyttes på alle typer af ophold samt restaurantbesøg.

Køb gavekort