Gavekort til ophold på kroer og hoteller

Et gavekort til Small Danish Hotels er den oplagte gave til dig, der elsker oplevelser eller vil glæde én, du holder af. Vælg et gavekort og brug det til hoteloplevelser, gourmetophold, miniferier, kroophold, koncertophold og meget mere. Du bestemmer selv beløbet.
Bemærk - du kan desværre ikke anvende gavekort på vores SDH Partnerhoteller

Gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen

Levering i flot gaveæske eller som print-selv

Aktiveret ved køb og dermed klar til brug

Kan benyttes på mange kroer og hoteller i Danmark samt på GAPH hoteller i verden

Tjek dit gavekort

Har du et gavekort fra Small Danish Hotel kan du anvende det på mange kroer og hoteller i Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels.

Indtast nummeret på dit gavekort og se restbeløb, udløbsdato samt hvor du kan bruge gavekortet.

Dit gavekort kan benyttes som hel- eller delbetaling af alle typer af ophold, som findes her på hjemmesiden samt restaurantbesøg, undtagen på non-refundable og SDH Partner Hoteller.

Dit ophold kan enten bookes online, pr. telefon via Small Danish Hotels eller direkte på hotellet. Har du foretaget din booking via andre hotelsøgemaskiner, kan du ikke benytte gavekort fra Small Danish Hotels.

Husk at aflevere dit gavekort ved ankomst til hotellet eller kroen. Gavekortet skal medbringes på opholdet.

Har du ikke din gavekortkode ved hånden, kan du se de enkelte typer gavekort HER.

Gavekort til oplevelser

Et gavekort til Small Danish Hotels kan anvendes på vores mange hyggelige kroer og lækre hoteller i hele Danmark. Endvidere kan gavekortet benyttes hos vores samarbejdspartnere i Global Alliance of Private Hotels (GAPH) - på mere end 700 hoteller i mere end 80 lande.

Brug gavekortet på vores kroer og hoteller i Danmark

Small Danish Hotels har et stort udbud af kroer og hoteller i Danmark. Der kan ske udskiftning og udvidelser i medlemsskaren hos Small Danish Hotels og derfor anbefaler vi, at du holder dig opdateret om, hvilke hoteller, der er en del af Small Danish Hotels og hermed modtager vores gavekort.

Udforsk resten af verden

Small Danish Hotels samarbejder med andre kæder af privatejede kroer og hoteller over hele verden. Samarbejdet hedder GAPH - Global Alliance of Private Hotels og er baseret på ”det gode værtsskab”.

Det verdensomspændende samarbejde med andre hotelkæder i GAPH betyder, at du kan bruge dit gavekort til Small Danish Hotels på mere end 700 hoteller i mere end 80 lande rundt om i verden.

Levering

Den flotte gaveæske er den perfekte gave at forære væk. Men er du sent ude, kan du også vælge at modtage gavekortet som e-mail, og dermed modtage det med det samme. Du kan vælge mellem følgende leveringsformer:

  • Flot gaveæske, sendes med posten (kr. 29 til posthus/kr. 49 til hjemmeadressen)
  • Print-selv gavekort via e-mail (gratis levering)

Vælger du levering via e-mail, modtager du gavekortet med det samme. Bestiller du levering med posten afsender vi din ordre den førstkommende hverdag efter bestilling, og du skal påregne at forsendelsen tager op til 5 hverdage. Når ordren er afsendt, modtager du et track & trace-nummer fra Post Nord, så du kan følge din ordre.

Eget design på gavekortet

Du kan selv designe dit gavekort. Upload dit eget personlige billede eller vælg et billede i vores arkiv. Billedet trykkes på et plastikkort (gavekortet), som leveres med gaveæsken. Dette koster et tillæg på kr. 20. Vælger du e-mail, medsendes et billede med dit eget design.

Vælger du eget design på dit gavekort, kan der gå op til 1 hverdag ekstra, da billeder godkendes manuelt.

Bemærk venligst

Alle gavekort kan bruges på alle vores kroer og hoteller i Danmark såvel som i Global Alliance of Private Hotels (GAPH). Dog kan gavekort ikke anvendes på SDH Partnerhoteller.

Vores oplevelsesgavekort er blevet konverteret til kontant gavekort, men det ændrer ikke på værdien af gavekortet, anvendelsesmulighederne eller gyldighedsperioden. Gavekortet skal nu benyttes som et kontant gavekort på den pålydende værdi. Hele gavekortets værdi skal bruges på en gang.

Ved anvendelse af tidligere oplevelsesgavekort, har der kunne forekomme et tillæg eller andre restriktioner alt afhængig af, hvor man har ønsket at indløse sit gavekort. Udvikling i prisniveauer, øgede energipriser mv. har foranlediget, at alle tidligere oplevelsesgavekort i dag vil være tilknyttet et tillæg.

Af denne årsag har vi valgt at forenkle transaktionen for alle, og konvertere oplevelsesgavekort til kontantgavekort, som kan indløses overalt i Small Danish Hotels samt Global Alliance of Private Hotels med den pålydende værdi. Det betyder, at tidligere tillæg nu er fjernet, og gavekortet kan anvendes som delbetaling på de enkelte kroer og hoteller.

Enkelte restauranter tager kun imod gavekort fra Small Danish Hotels i forbindelse med ophold. 

Det er ikke muligt at anvende vores gavekort til køb af Benefits DEALs eller non-refundable ophold.

Gavekort kan ikke bruges på SDH Partner Hotel. Læs mere om The Hotel Alliance, hvor du også kan se, hvilke hoteller der er SDH Partner Hoteller.