Weekendophold med underholdning: Intim koncert, standup eller foredrag

Mange kroer og hoteller tilbyder et weekendophold med et ekstra underholdende twist. Det kan være en koncert med et populært orkester, et show, en standup komiker eller noget helt fjerde eller femte. Du skal bare vide, at den slags weekendophold har det med at blive hurtigt udsolgt. 

Se hoteller der har weekendophold med underholdning

Der er desværre ingen ophold ledige

Var det noget med en weekend med god jazz, en irsk sanger på en pub, et forrygende standup show eller en koncert med en af landets mest populære sangere? Det er nogle af de ingredienser, som hotellerne og kroerne landet over krydrer deres weekendophold med.

Du kan altså vælge mellem mange forskellige koncertophold, men du kan altid være sikker på, at weekendopholdet desuden inkluderer god mad – enten en lækker menu eller en spændende buffet, f.eks. en fiske- og skaldyrsbuffet. Måske er der også en godnatdrink med i pakken, og under alle omstændigheder inkluderer weekendopholdet naturligvis en god nat i en behagelig seng og en skøn morgenbuffet den følgende morgen.

Det drejer sig kort sagt om at finde kalenderen frem og tjekke de mange muligheder for at spændende koncertophold på kroerne og hotellerne. Måske optræder netop din yndlingskunstner, eller måske finder du netop den form for underholdning, som du sætter allerstørst pris på.

Læs også: Dans og musik gør dig mere lykkelig - også i dit parforhold