Thy/Mors - med enestående landskab

Landskabet i Thy er enestående og indbyder både til ro og fordybelse og til masser af aktive udfoldelser. På Limfjordens største ø Mors venter ægte ferieoplevelser. Small Danish Hotels tilbyder et udvalg af skønne kroer og hoteller i denne del af Danmark.

Thy er et spændende naturområde, og det blev da også som det første i Danmark udpeget til nationalpark i 2008. Naturen i Nationalpark Thy er noget helt unikt. Nationalparken omfatter kyst, klitter, klitheder og klitplantager og store søer.

I Thy har du til den ene side det brusende Vesterhav og til den anden side den fredfyldte Limfjordskyst. Her mærker du overalt historiens vingesus nærværende og håndgribeligt. Du behøver bare at klatre op på en af områdets utallige fredede gravhøje, så står du bogstaveligt talt "på skuldrene" af vore forfædre fra stenalderen og bronzealderen. Desuden er der en lang række museer spredt ud over Thy. Museerne dækker alt fra kendte lokale kunstnere, tidligere levevilkår i Thy til bunkers fra 2. verdenskrig.

Inde i Limfjorden bag havet ligger øen Mors med sine fascinerende molerklinter, hvor du finder 50.000 år gamle fossiler. 367 kvadratkilometer ægte ferieoplevelser venter dig på Mors. Limfjordens største ø er kendt for sin enestående og afvekslende natur, for fjordens mange muligheder for aktiv ferie, og for de friske fisk og skaldyr, der bliver hentet i Limfjorden.

Hotelophold og kroophold i Thy og på Mors

Small Danish Hotels tilbyder et udvalg af skønne kroer og hoteller i den nordvestlige del af Danmark.

Hoteller – Thy/Mors

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold