Vinteroplevelser og vinterophold

I vintermånederne tænker mange danskere på skiferie, andre på varmeferie, men flere bør tænke på at holde deres ferier, weekender og weekendophold her til lands i stedet for.

Inspiration til vinterophold og vinteroplevelser

Der er desværre ingen ophold ledige

Se alle hotelophold

I vores lille land findes der flere vinteroplevelser end mange tror, og kombineres det med et par overnatninger, fører det nemt til både kulturel, historisk, geografisk og gastronomisk berigelse af krop og sjæl.

Vinteroplevelser i naturen

Den ofte milde danske vinter gør det muligt at finde mange forskellige vinteroplevelser, uanset om du er til intens aktivitet eller simpel nydelse af alt hvad naturen tilbyder af skønhed, energi og æstetik.

Til de aktive er der altid en løberute, et mountainbike-spor, en trekking-rute eller en kyststrækning indenfor max 1 times kørsel. Vil du opleve andre ruter og spor end du er vant til, kan mange af vores hoteller og kroer hjælpe dig med at finde noget i nærheden. På den måde skal du bare pakke dit udstyr og din oplevelses-lyst, så klarer vi resten.

Er du mere til smukke og fredfyldte vinteroplevelser i naturen, er det også noget vi kan klare. Fra romantiske solnedgange ved havet, over skovens dybe stille ro, til vitaliserende vinterbadning – Small Danish Hotels favner bredt, og sikrer opladning til både krop og sjæl.

Mest for børn

Korte, mørke og kølige dage giver ikke samme lyst til udendørsaktiviteter som sommermånederne, men skal børnene alligevel aktiveres lidt, har vi også vinteroplevelser og vinterophold, der egner sig til det.

Landet over har langt de fleste zoologiske haver åbent hele året, og der er også flere og flere forlystelsesparker, der holder åbent – enten hele vinteren, eller i mindre perioder. Dertil har en del gårdbutikker og besøgsgårde åbent hele året, og de er som regel altid et hit hos børnene.

Dette voksende udbud af muligheder for vinteroplevelser for børn, kombineret med gode tilbud på overnatning, giver hygge, samvær og energi til hele familien.

Kulturelle og gastronomiske vinteroplevelser

Har I behov for vinteroplevelser med et kulturelt islæt, er vinterhalvåret en oplagt mulighed for dette. Nærmest alle museer, udstillinger og teatre holder åbent året rundt, og ofte er der mange events og særarrangementer gennem vinteren.

Det giver rig mulighed for et kulturelt vinterophold, enten i nærheden eller længere væk, og er det for at pleje parforholdet, er der ikke noget så godt som et par overnatninger væk fra hverdagen kombineret med god mad i maven og lidt kultur til sjælen.

Så uanset hvilke vinteroplevelser I søger, tilbyder vores kroer og hoteller noget for enhver smag.