Bloomingville bænk

4.900 Point

Bænken som både kan bruges indendørs og udendørs 

Smuk og klassisk sammenfoldelig bænk fra danske Bloomingville, som både kan bruges indendørs og udendørs, hvilket gør mulighederne med bænken store og begrænsningerne ganske få. Den lækre bænk er lavet i naturligt bambus, mens selve sædet er lavet af flettet stof i sort, der giver en rigtig flot kontrast til det naturlige bambus, og det er samtidig med til at give bænken et moderne udtryk.

Vida bænken kan bruges mange forskellige steder, og den vil både være flot på terrassen eller i entréen, hvor bænken kan virke indbydende, når du får gæster. Bænken er lavet i et meget enkelt og netutralt design som gør, at bænken passer ind flere steder, ligesom det enkle design gør det nemt, at matche bænken med mange andre stilarter.

Bloomingville 
Drevet af en stærk fascination for nordisk design og livsstil, er Bloomgville blevet til et velkendt internationalt brand. Verden over nydes de hyggelige stemninger og smukke styles, som Bloomingville formår at frembringe i alle rum.

Bambus er den hurtigstvoksende plante i verden og en fantastisk kilde til en miljøansvarlig produktion. Bambus er et naturmateriale, der vil ændre farve og absorbere skidt og støv, hvis det udsættes for vand og fugt. Rengør bambus med en fugtig klud og giv det evt. møbelolie, der passer til bambus. Vi anbefaler, at du bruger dine bambusmøbler indendørs eller i et overdækket område.

​1 stk. Bloomingville Vida bænk i bambus

Specifikationer:

  • ​Farve: Natur, sort
  • Materiale på ben: Bambus
  • Foldbar
  • Størrelse: H 45 x B 115 cm
  • Miljøansvarlig produktion {{break}}

Du skal logge ind for at bestille dette produkt
Log ind