Bon Gout rejsetaske i R-PET

3.500 Point

Indeholder:

  • ​1 stk. Bon Gout weekendtaske​

Specifikationer:

  • ​Materialer: rPET
  • Mål: 55 x 33 x 23 cm

Denne tidløse weekendtaske er velegnet som håndbagage på flyet, til en forlænget weekend, eller når du skal i træningscentret. Tasken har plads til alt, hvad du kan få brug for lige fra pas og computer til tøj og sko. Den smarte rumdeler i midten af tasken giver et godt overblik over indholdet, og gør det muligt at folde taske helt ud ligesom en trolley. En yderst alsidig, rummelig og slidstærk taske med innovative features i lækkert moderne dansk design. {{break}} 

Tasken er opdelt i 3 indvendige rum med 2 lynlåsopdelinger i fuld størrelse. I det midterste rum er der en vatteret computerlomme til 15” computer. Udvendig stor lynlås frontlomme i taskens fulde bredde. Håndtag og besætninger i PU læder. Lang regulerbar skulderrem med PU læderbesætning og karabinhager. På bagsiden er der en strop, så tasken kan sættes ovenpå en trolley.

Weekendtaske fremstillet i Recycled Polyester (rPET). rPET er udviklet ved hjælp af PET som råmateriale. PET er navnet på den harpiks, der bruges til at fremstille lette, gennemsigtige flasker til drikkevarer, sæbe osv. PET er 100% genanvendelig. Genbrug af PET-flasker bruger 8 gange mindre energi end ved producering af nyt og gør ligeledes tasken ekstra hårdfør overfor regn og sne. Denne taske er produceret af 31 vandflasker. Hovedmaterialet er produceret i 300 grams RPET, der bliver brugt 15 x 0,5 liter vandflasker til at producere 1 meter materiale. Foret er produceret i 120 grams RPET, der bliver brugt 6 x 0,5 liter vandflasker til at producere 1 meter materiale.

Du skal logge ind for at bestille dette produkt
Log ind