SACKit Go 300 højtaler med DAB - care

8.650 Point

Indeholder:

  • ​1 stk. SACKit Go 300 højtaler med DAB – care

Specifikationer:

  • Matriale: ABS Plastik, front i Gabriel Care
  • Bluetooth 5.0
  • DAB+/FM radio
  • Batterilevetid: Op til 16 timer (Kun Bluetooth) / Op til 8 timer (Kun DAB-radio)
  • Opladningstid: 2 timer
  • IPX4 Støv- og vandvisende højtaler, som tåler vandsprøjt
  • Mål: 16,1 B x 8,5 H x 5,7 D cm

SACKit Go 300 er en transportabel radio & Bluetooth højtaler.

SACKit Go 300 kan både spille, når den er koblet til strøm eller fra det indbyggede batteri. Du får en batteritid på op til 16 timer, så du kan let tage højtaleren med dig – nyd imponerende lyd på badeværelset, under madlavningen eller på terrassen. Du kan tage din Go 300 med dig hvor end du er.

Har du svært ved at vælge, hvad du skal høre på Go 300? Slå over på den indbyggede FM og DAB+ radio! Det hele styres simpelt og intuitivt af knapperne på toppen og du kan se alt, hvad der sker på det lille LCD display.

Du tror ikke dine egne ører, når du første gang hører SACKit Go 300 spille! Hvem vidste at en så lille og kompakt højtaler, kunne spille så højt og klart? Og med den ekstra passive enhed får du tilmed en fantastisk dyb bas i denne lille højtaler. Nyd fuldstændig trådløs lyd overalt med SACKit Go 300. Smid den i tasken og tag den med dig på stranden, på festivalen eller på ferien. Det bliver ikke nemmere!

Vandsprøjt fra poolen, let sommerregn og damp fra dit varme bad kan bare komme an – SACKit Go 300 er nemlig IPX4 vandafvisende og kan holde til vandsprøjt fra alle retninger.

SACKit care serien, er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugs plastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres. Den trådløse speaker er indpakket i plastfri emballage. I stedet er der brugt 100% FSC-certificeret papir og pap, hvilket betyder, at alt materiale kommer fra FSC-godkendte og velstyrede skove.

Du skal logge ind for at bestille dette produkt
Log ind