Petit Hotel i Sverige

Alle med et stort hjerte

Petit Hotels inkluderer mange af Sveriges fineste, små hoteller med helt unik beliggenhed. De fleste af dem ligger på landet i smukke, rolige omgivelser. Krystalklare søer, floder og skove – såvel som nærtliggende golfbaner og kulturelle begivenheder – alt tilsammen giver det uforglemmelige oplevelser for vores gæster.

På samme måde har hotellernes værter en fornemmelse af charmen ved små hoteller, - de elsker deres hotel og dets potentiale. Dét betyder, at værterne også forstår, hvad det vil sige at eje et lille hotel. Det er ikke et job, men en livsstil.

Med stilfulde og komfortable værelser og meget kreative køkkener med gastronomiske menuer, der ofte er baseret på friske lokale og økologiske råvarer, tilbyder hotellerne nydelse for både krop og sjæl. Af praktiske årsager er få af vores hoteller strategisk placeret i bymidte.

Elsker du god mad? Eller måske er det, du nyder allermest at sidde og nyde en god middag, som tillader dig langsomt at slappe af i selskab med gode venner eller din elskede?

Måske det er derfor, du er interesseret i et Petit hotel? Hvor oplevelser efterlader gode minder - den knitrende ild i pejsen en kold aften – eller de stille øjeblikke på hotellets terrasse i solnedgangens varme skær. Dette er øjeblikke, der gør livet lettere. Øjeblikke i et Petit Hotel.

Læs mere om Petit Hotel og se det store udvalg af hoteller i Sverige - klik her