Alpacapark

Foto: AlpacaPark

AlpacaPark - En fantastisk oplevelse i hjertet af Sjælland

Foto: AlpacaPark

AlpacaPark - En fantastisk oplevelse i hjertet af Sjælland

Foto: AlpacaPark

AlpacaPark - En fantastisk oplevelse i hjertet af Sjælland

Midt i den skønneste natur ligger Alpacapark.

Her bor en masse søde, sjove og skønne alpacaer. Alle alpacaerne har navne og de har hver især deres helt egen unikke personlighed, som du kan lære at kende når du besøger os.

Alpacaerne er nysgerrige og kommunikative, men de er også sensitive dyr, der sætter pris på ro og nærvær. Alle vores oplevelser foregår på alpacaernes præmisser. Vi er besøgende i deres hjem og skal derfor indordne os under alpacaernes husregler.

Du kan komme på Besøg i Alpacapark. Her inviterer alpacaerne dig til 2 timers intens nærvær hvor du kan lade batterierne op mens du nyder samværet med alpacaerne og den skønne natur der omgiver os. Besøg i Alpacapark - kom helt tæt på alpacaerne - alpacapark

Du kan også komme med alpacaerne på skovtur. Alpacapark har sin egen lille skov, som alpacaerne elsker at komme på tur i. Du får din helt egen alpaca at følges med og sammen med en guide og resten af holdet, kommer I på gåtur i skoven hvor alpacaerne nysgerrigt kigger på omgivelserne og tager for sig af naturens ta´ selv bord. (Bemærk at der er aldersgrænse på denne oplevelse) Alpacapark Forest Walk - skovtur og alpaca-walk - alpacapark

Fælles for alle oplevelser i Alpacapark er at vi starter med en grundig indføring i Alpacaen´s verden.

I vores gårdbutik kan du bl.a. købe varme drikke, is og alpaca-relaterede ting.

Er I en større gruppe, er der mulighed for at booke en oplevelse kun for jer! Særlige arrangementer - alpacapark

Hoteller i nærheden af Alpacapark

 • Taastrup Park Hotel

  32,91 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  35,62 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  48,53 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  49,32 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  49,44 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  49,48 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  51,18 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  54,02 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  54,46 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  67,66 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand