The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Peder Skramsgade 24, 1054 Copenhagen

Vis kort
Se kalender og priser: The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

  • City Break

Hotellets faciliteter

  • Lufthavn: 8.7 km
  • Tog: 2.1 km
  • 81 Værelser

Ophold og overnatninger påThe Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

Tag på oplevelser i København på en lejet cykel

Hvert værelse er stilfuldt indrettet på The Huxley Copenhagen og har gratis højhastighedsinternet, Samsung fladskærms-tv, kaffe/te-faciliteter og dansk designermøbler. Hotellet tilbyder også et mødelokale, en bar, gæstevaskeri og to gæstepc'er. Det venlige personale står klar til at sikre et behageligt og mindeværdigt ophold i Danmark.

Hotellet er licenseret med den internationale økomærkning Green Key og er 100% drevet af vindenergi.

The Huxley lounge
The Huxley Lounge er navnet på hotellets elegante og charmerende bar, hvor gæsterne kan nyde et omfattende udvalg af lækre drikkevarer. Ligesom resten af hotellet er møblerne i baren dansk design af høj kvalitet og med et stilrent udtryk.

Kulturelle og kulinariske tilbud
Hotellet The Huxley Copenhagen har en fremragende beliggenhed med kun 200 meters afstand til Kongens Nytorv. Herfra er der nem adgang til gode transportforbindelser, herunder metroen, der forbinder til lufthavnen og andre destinationer. Uanset om du ønsker at gå en tur langs den charmerende havnepromenade, shoppe i stormagasiner og butikker eller udforske byens imponerende udvalg af kulinariske og kulturelle tilbud, er alt inden for rækkevidde under dit ophold på The Huxley.

Kongeslot og flådehavn
Gammelholm-området i København har en rig historie, der strækker sig fra den gamle flådehavn til de kongelige på Amalienborg, som du kan nå på bare 5 minutters gang fra hotellet. Hotellet er omgivet af nogle af Københavns fineste restauranter, teatre og butikker, der tilføjer en ekstra dimension til dit ophold.

Hvis du leder efter et centralt hotel i København, er The Huxley Copenhagen absolut et besøg værd.

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

The Huxley Copenhagen er et sofistikeret og stilfuldt dansk designhotel, der byder sine gæster velkommen med en fantastisk beliggenhed centralt i København. Hotellet ligger på en eftertragtet adresse og gemmer sig bag Det Kongelige Teater, hvilket giver let adgang til byens kulturelle perler.

På The Huxley Copenhagen får du en ægte dansk oplevelse allerede fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Hotellet er indrettet med danske designklassikere og nøje udvalgte møbler, der inkluderer værker af berømte designere som Arne Jacobsen, GUBI, Fritz Hansen, Nichba og mange flere. Hvert eneste detalje er gennemtænkt, og både hotellet og de verdensberømte designmøbler sikrer en unik og komfortabel oplevelse.

Find vej

Peder Skramsgade 24
1054 Copenhagen

Vis kort