Anneberg Kulturpark

Foto: John Olsen

Anneberg Kulturpark

Foto: John Olsen m.fl.

Anneberg Kulturpark

Foto: VisitOdsherred

Anneberg Kulturpark

Anneberg Kulturpark i Nykøbing Sjælland er et sanseligt og historisk åndehul for krop og sjæl. Besøg en kunstnerisk, kulturel og gastronomisk smeltedigel med garanti for store oplevelser i smukke rammer med udsigt til fjord, mark og skov.

Oplevelser for alle sanser
Anneberg Kulturpark huser Michelin-restauranten MOTA samt en unik fødevare-hub med en lang række dygtige lokale producenter. Besøg også parkens Kunsterfløj, sundheds-hub, skulpturparken 17 GOALS ON MY MIND - og alt muligt andet. Året rundt er der markeder, koncerter, udstillinger og festivaler på plakaten.

Få overblik HER

Imponerende arkitektur
Annebergparken er en kulturhistorisk perle, der både imponerer og bevæger den besøgende. Her mødes imponerende arkitektur i en sammenhængende park med 100 år gamle visioner om et smukkere Danmark baseret på Bedre Byggeskik og skønvirke - med en kulturhistorie, der kan fortælle om realisering af et selvforsynende samfund anlagt efter visioner om “Garden cities of tomorrow”.

Tidligere psykiatrisk hospital
I 100 år fungerede stedet som psykiatrisk hospital, hvor det var vidne til hvide snit, postmortem udtagning af hjerner, insulinchok mv., men også til en humanistisk kamp for at anerkende sygdom i sindet som sygdomme, der kunne kureres med ro og fred, smukke omgivelser og noget meningsfuldt at stå op til.

Alléen, portnerboliger og det store centralkompleks er totalfredet - og resten af parken er underlagt en meget restriktiv lokalplan.

I gåafstand fra bycentrum
Parken ligger i gå-afstand (2 km) fra Algade i Nykøbing, og du er altid velkommen til at gå en tur og nyde dette ganske særlige sted.

Besøg www.annebergkulturpark.dk

Hoteller i nærheden af Anneberg Kulturpark

 • Skjalm Hvide Hotel

  32,74 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  39,72 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Hotel Gilleleje Strand

  46,86 km

  Hotel Gilleleje Strand er et traditionsrigt badehotel fra 1896, som i dag er totalt nyrenoveret. Hotellets 25 værelser er forskellige, men fælles for dem er den pragtfulde beliggenhed: Du bor midt i Gilleleje – og samtidig kun et stenkast fra fiskerihavnens maritime atmosfære og byens yndede badestrand.

  Læs mere : Hotel Gilleleje Strand
 • Taastrup Park Hotel

  49,12 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  60,72 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel
 • Skovshoved Hotel

  60,86 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  62,17 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  62,27 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  62,35 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  63,57 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel