ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation

Foto: Wonderful Copenhagen

ENIGMA PR Photo (1)

Foto: Wonderful Copenhagen

ENIGMA PR Photo (2)

Foto: Wonderful Copenhagen

ENIGMA PR Photo (8)

ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation finder du i det gamle postkontor på Trianglen på Østerbro.

ENIGMA Torv åbnede for publikum i januar 2017 og huser et postkontor, en cafe, en designbutik og museumsaktiviteter. Museet er fortsat under ombygning og åbner udstillinger og legeland i 2019. På ENIGMA Torv kan du se et mindre udvalg historiske genstande fra museets righoldige samling som fortæller historien om kommunikation i Danmark fra postvæsnet blev grundlagt i 1624. Museet tilbyder løbende aktiviteter som debatter, foredrag, samtalecafeer etc. til både børn og voksne om temaer inden for kommunikation.

Børneaktiviteter

På ENIGMA Torv kan børn lege med robotter, spille brætspil, klæde sig ud i gamle postuniformer og tegne deres egne frimærker. Cafeen Kantina tilbyder specielle børnemenuer, og der er god plads til leg.

ENIGMA Kantina

Cafeen drives i samarbejde med Meyers og tilbyder sunde og velsmagende frokostretter, kager og bagværk fra Meyers og mange slags kaffe og te. Kantina har åbent for aftensmad onsdag–fredag, hvor der serveres simreretter ved langborde. Maden får følgeskab af en samtalemenu med forslag til spørgsmål som kan sætte samtaler i gang over gryderne. Emnerne kan være overvågning, it-sikkerhed, hvad vi mister, når vi ikke skriver breve til hinanden, eller hvornår man må have telefonen med til middagsbordet. Hver weekend serverer Kantina byens bedste brunch.

Hoteller i nærheden af ENIGMA – Museum for post, tele og kommunikation

 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  2,62 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  3,02 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  3,13 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  3,23 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Skovshoved Hotel

  6,75 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  9,08 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  17,95 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  29,49 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  30,15 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Marienlyst Strandhotel

  38,48 km

  Marienlyst Strandhotel er et flot hotel helt ud til vandet og med lækre spafaciliteter. Derudover er restauranten Brasserie 1861, bar, lounge, strandspa, casino og store terrasser direkte ud til Øresund med privat strand også noget, hotellet er kendt for. Det ligger tæt på Kronborg Slot og Louisiana.

  Læs mere : Marienlyst Strandhotel