Hanne Biben Mortensen - Billedkunstner

Foto: Nowhuset

Kunstoplevelser i danmark

Foto: Nowhuset

Kunsternes Ø - værk af Hanne Biblen Mortensen

Kontrasten mellem natur og civilisation

"Mine billeder tager afsæt i de rum vi omgiver os med, og kontrasten mellem natur og civilisation, og inspiration henter jeg ofte fra private fotos som anvendes som kildemateriale. Billederne bliver således aldrig kun lavet ud fra erindringen, og i mange tilfælde refererer disse fotos tilbage til erindringer eller specielle erfaringer. Nogle af mine malerier har reference til virkelige mennesker eller oplevelser. Dog ikke så meget, at der tænkes, nu skal der laves et psykologisk portræt af personen. Ønsket er at bruge det mere generelt. Foto er simpelthen en måde at erindre på, og det agerer for det meste som grundlag for komposition, eller kortlægning af detaljer. Mine billeder er mange gange relateret til naturen, og den moderne civilisation, og menneskets fysiske brug af naturen..." – Hanne Biben Mortensen

Biografi

Hanne Biben Mortensen er født i Vejle i 1952, uddannet grafiker og som maler autodidakt. Hun har i en lang årrække arbejdet som Art Director og undervist i tegning og maleri på kunstskole. I mere end ti år har hun haft bopæl og kunstnerværksted i Rudkøbing. Hun har været repræsenteret på mange censurerede udstillinger, blandt andre Kunstnernes Efterårsudstilling og Kunstnernes Påskeudstilling.

Hvis du vil se mere…

Kan du tage forbi Kunsttårn 8 på Hennetvedvej eller besøge Nowhuset.

Hoteller i nærheden af Hanne Biben Mortensen - Billedkunstner

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  32,33 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  43,41 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  50,91 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  53,34 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  57,05 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel 6400

  57,52 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Munkebo Kro

  58,62 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  61,11 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  72,83 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Benniksgaard Hotel

  74,47 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel