Hundeskove

Hundeskove

4100 Ringsted

Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Hundelufteskove

Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Hundeskove

I Ringsted Kommune er der masser af skove, grønne områder og arealer, hvor du kan lufte dig selv og din hund.

Ønsker du at lufte din hund uden snor, findes der tre hundeskove, hvor din hund kan gå løs, naturligvis under forudsætning af, at din hund er flink overfor andre hunde og mennesker.

Kaserne Park Hundeskov

Ved Kaserne Parkvej ligger tre indhegninger, hvor hunde må luftes uden snor. Indhegningerne byder på forskellige frugttræer - æbler, blommer og kirsebær - som hundelufterne er velkomne til at plukke og spise.

Der er borde og bænke i indhegningerne.

GPS: 55.4530078, 11.7973887


Hundeskov i Benløseskoven

Et lille område, ca. 1,5 hektar, af Benløseskoven er indhegnet til hundeskov. Der er god mulighed for at parkere lige ved indgangen. I hundeskoven er der opsat borde/bænke.

GPS: 55.4668147, 11.7889842


Vigersted Hundelufteområde

På Humleorevej - 200 meter syd for Vigersted byskilt - ligger Vigersted Hundelufteområde. 

I indhegningen er der en bænk og mod syd er området afgrænset af Oplevelsesstien, hvor der findes bålhytte og borde/bænkesæt.

GPS: 55.4788933, 11.8872333

 


Ifølge Naturstyrelsen gælder følgende for færdsel i hundeskove:

I Naturstyrelsens hundeskove må du lade din hund løbe frit - under forudsætning af, at du har fuldt herredømme over hunden.

Fuldt herredømme betyder ifølge tidligere domme, at hundeføreren kan standse hunden, hvis den f.eks. angriber andre dyr og mennesker.

Hunden skal altså have tæt kontakt til føreren og må ikke genere andre gæster, hunde eller det vilde naturliv, f.eks. ved at true eller løbe efter dem.

Hunde, som ikke f.eks ikke prompte kommer på kald, skal derfor føres i snor eller holdes ved fod. Det er som udgangspunkt hundeføreren, som har ansvaret for at undgå konflikter.

Reglerne i Naturstyrelsens hundeskove gælder ikke automatisk hos kommuner eller private skovejere. Tjek derfor altid hos skovejeren, om reglerne for hans eller hendes hundeskove.

 

Hoteller i nærheden af Hundeskove

 • Taastrup Park Hotel

  39,54 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Skjalm Hvide Hotel

  48,91 km

  Skjalm Hvide Hotel ligger centralt i Nordsjælland. Som gæst er du tæt på seværdigheder i både København og Nordsjælland, hotellet er et ideelt udgangspunkt for udflugter og gode oplevelser. De dejlige omgivelser og nyrenoverede, smagfulde værelser indbyder til afslapning og her er rig mulighed for at lade op.

  Læs mere : Skjalm Hvide Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  54,59 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Absalon Hotel

  54,65 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  54,76 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  56,43 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  57,98 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Skovshoved Hotel

  61,47 km

  Det hyggelige familiedrevet badehotel, der er blevet kåret til et af verdens mest ”hippe” hoteller, er elsket af gæster fra hele verden. De kommer for at nyde den smukke beliggenhed, udsigten over Øresund og naturligvis den gode mad, samtidig med at hovedstadens mange oplevelser er inden for behagelig rækkevidde.

  Læs mere : Skovshoved Hotel
 • Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel

  61,66 km

  Hotellet er omgivet af imponerende skove, smukke søer og sportsruter, der giver dig en naturskøn oplevelse. Byen og naturen har været en kilde til inspiration for hotellet, der har skabt en charmerende lille landsby med sine snoede alléer, frodige planter og en indbydende atmosfære.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hillerød - SDH Partner Hotel
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  70,48 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel