Janne Egstrøm - Guldsmed

Foto: VisitLangeland

2022-kunstruten-janne-egstrøm-visitlangeland

Foto: VisitLangeland

2022-kunstruten-janne-egstrøm-visitlangeland-2

Foto: VisitLangeland

2022-kunstruten-janne-egstrøm-visitlangeland-3

Nyt liv til gamle smykker

I Janne Egstrøms butik ’De Gyldne Gemakker’ kan man gå på opdagelse i hendes eget smykkeunivers og få ideer til at få ændret sit gamle guld og sølv til nyt og personligt design. I butikken er der også salg af vintage og retro smykker samt nye smykker fra kendte brands og et udvalg af reservedele og kæder. Værkstedet har åbent efter aftale, men butikken har faste åbningstider.

 Smykker skabt af Janne

Bæredygtighed og fairtrade

Janne Egstrøm arbejder bæredygtighed og ”Fairtrade” ind i produktionen af sine smykker. Desuden er produkterne sikret, så de ikke er fremstillet af børn og alle diamanterne er ”Conflict Free”. Smykkerne er ofte inspireret af naturen, samt af dyr og mennesker omkring hende.

I hendes arbejde med arvede effekter, tager Janne altid udgangspunkt i det unikke og særegne, som netop denne genstand repræsenterer for kunden.

 

 Janne Egstrøm

Biografi

Janne Egstrøm har arbejdet med guldsmedefaget siden 1986.

Besøg Janne Egstrøm - Åbningstider: 

Sæsonen starter fra påske, alle helligdage og weekends 12-17. Fra sidste uge i juni, hele juli og august, er der åbent alle dage 11-17. September weekend kl. 12-17.
Efterårsferien uge 42, alle dage 12-17, samt nogle weekends i december.

Hvis du kommer i åbningstiden, er der også åbent i Café Orangeriet, hvor du kan købe tapas, desserter, is og hjemmebagte kager, samt et udvalg af varme og kolde drikke.

Påsken 2023:

De Gyldne Gemakker, har udstilling af guldsmed og kreativ smykkekunstner Janne E, hvor du bl.a. kan få ideer til at genbruge dine gamle smykker.
Små ændringer eller omsmeltning, kan forvandle dine støvede affektionsværdier, til personlige smykker, som vil vare evigt. 
Gå på opdagelse og få inspiration af udstillingen - Tag gerne "hele smykkeskrinet" med - Spørg om alverdens ting i smykkeuniverset. Det er helt uformelt og udstillingen kan ses i åbningstiden. Du kan reservere tid på tlf. 238 137 20, hvis du har mange spørgsmål eller flere ting, du vil have kigget på.

 

Hoteller i nærheden af Janne Egstrøm - Guldsmed

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  38,27 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  44,22 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Brobyværk Kro

  45,76 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Tornøes Hotel

  51,5 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  51,57 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Munkebo Kro

  54,25 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  60,38 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel 6400

  67,53 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  69,1 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Falster

  70,14 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster