Knuthenborg Safaripark

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Foto: Knuthenborg Safaripark

Knuthenborg Safaripark

Et besøg i Knuthenborg Safaripark er en oplevelse for hele familien. Dyrenes betagende tilstedeværelse kan bjergtage enhver. Knuthenborg Safaripark har en vision og et mål om at skabe de absolut bedste omgivelser for vores dyr, hvorfor Knuthenborgs anlæg er Europas største af sin slags. Parken tager også imod vilde dyr, der ikke har haft de bedste vilkår. De seneste ankomne rescue dyr er afrikanske løver, der blev evakueret ud af Ukraine. Knuthenborg huser desuden også de fire pensionerede cirkuselefanter Ramboline, Lara, Djungla og Jenny og den tidligere cirkustiger Kenni.

Limpopoland 

Limpopoland kan udfordre alle barnlige sjæle med Danmarks største naturlegeplads, vandrutsjebane, tømmerflåder, svævebane, klatretårne og vandland. Imens kan de mere voksne sjæle læne sig tilbage og nyde en kop kaffe, bufflewaffle eller tage en lur på en af Limpopolands mange bænke.

Dinosaurskoven

Dinosaurskoven vil overraske og forbløffe dig med dinosaurernes livagtighed, størrelse og lyde! I kan hugge ægte fossiler ud af 60 millioner gamle kalkbrud fra Faxe Kalkbrud og øve jer på palæontologiens svære kunst at udgrave skeletter. De livagtige dinosaurer er placeret midt i et vidunderligt botanisk univers ved Svanesøen, hvor I kan se mere end 50 forskellige specielle træ- og plantearter. Dinosaurskoven giver jer blod på tanden til at blive klogere på fortidens giganter, som er muligt i Evolutionsmuseet.

Evolutionsmuseet

I Evolutionsmuseet kan I gå på opdagelse i fortidens mystiske dyr, der alle er ægte skeletter, som har ligget millioner af år i mørket og nu er tilbage i lyset. Evolutionsmuseet revolutionerer den hidtidige museumsoplevelse ved at skabe et fantastisk lyd- og lysunivers med et strejf af lugt fra fortidens monstre. Evolutionsmuseet er placeret midt i Knuthenborg Safaripark, fordi fortidens mystiske dyreliv skaber større forståelse af de fascinerende levende dyr i parken lige udenfor museets vægge.

Knuthenborg vil så gerne give jer den bedste oplevelse, så derfor behøver I ikke tage madpakken med, fordi i parken kan I nyde bæredygtig luksusmad af lokale råvarer af den højeste kvalitet, imens I følger dyrenes færden.

Det kan være svært at opleve det hele på en dag, så tag en overnatning sammen med alle de vilde dyr i Knuthenborg. Du får mere tid til at opleve, men du får også en oplevelse vildere, når I går i seng med savannens vilde dyr lige på den anden side af teltdugen eller med tigre bag en 2 cm panoramarude. I kan overnatte i 6 forskellige slags camps, som er placeret ved Savannen, Elefantsletten, Tigerskoven, Løvskoven, Abeskoven eller I kan overnatte i de historiske huse.

Hoteller i nærheden af Knuthenborg Safaripark

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  1,92 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  24,84 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  83,74 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tornøes Hotel

  87,95 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Brobyværk Kro

  91,31 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Munkebo Kro

  92,74 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  94,04 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Frederik VI's Hotel

  103,55 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  105,52 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Hotel 6400

  108,54 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400