Knuthenborg Safaripark

Gå i historiens spor

En dag i Knuthenborg Safaripark er en dag med sjov og spænding for store og små, og der er meget at opleve. Og som noget helt nyt kan du nyde lækker lokal og bæredygtig luksusmad med udsigt over Skandinaviens største savanne.

Svært at nå det hele på en dag? Så tag en overnatning, I aldrig vil glemme. Overnat i vores luksussafaritelte på savannen eller ved abeskoven med udsigt over dyrenes fascinerende liv.

Se cirkuselefanternes nye hjem

Se de tidligere cirkuselefanter Ramboline, Lara, Djungla og Jenny plaske i vand, mudderbade og socialisere med hinanden, som de ville gøre på Afrikas savanne. I løbet af sommeren 2020 flytter de ind i det nye kæmpestore og avancerede elefantanlæg, der i sig selv er større end de fleste zoologiske haver.

Mød verdens største dinosaur i Dinosaurskoven

Du går gennem skoven med de høje slanke træer – og pludselig står du ansigt til ansigt med det største dyr, der nogensinde har levet: den 47 meter lange dinosaurus Patagotitan Mayorum. I Dinosaurskoven bliver du klogere på dinosaurernes liv, når du lader dig rive med af fortidens giganter, men pas på, for T-Rex lurer et sted derude!

Forlystelsesparadiset Limpopoland

Her er underholdningen sikret! Prøv kræfter med den afrikanske vulkan Kilimanjaro, få vind i håret i rutsjebanen Kampala Express eller få pulsen op i Danmarks vildeste, vådeste og mest stejle vandrutsjebane, Congo Splash. Hoppepude, tømmerflåder, svævebane, klatretårne og en labyrint - Der er proppet med vilde aktiviteter på Danmarks største naturlegeplads, og der er garanti for at hele familien kan få den sjoveste dag.

Dyrene på savannen

En flok zebraer går og græsser på savannen. En løfter hovedet og følger dig med øjnene, mens du kører forbi. Knuthenborgs savanne er blevet udvidet, så den er nu Skandinaviens største, og du kan se alle dyrene lige gennem bilruden.

Spis bæredygtigt med udsigt over savannen

I udkanten af Skandinaviens største savanne ligger det unikke Flintehuset, hvor der nu er indrettet restaurant. Her kan I nyde bæredygtig luksusmad af lokale råvarer af den højeste kvalitet, mens I følger dyrenes færden på ægte Giraf Manor manér. I kommer ikke tættere på.

Sov på savannen

Få den helt rigtige safari-stemning: lad familien overnatte i luksustelte med udsigt over savannen. Prøv også de nye telte, hvor I kan overnatte med udsigt over Abeskoven. Det bliver den vildeste oplevelse, som ikke findes mage andre steder, når I følger bavianernes fascinerende liv på helt tæt hold døgnet rundt. Det bliver både skørt og sjovt. Underholdningen er helt sikkert i top!

Fakta om Knuthenborg
Knuthenborg Safaripark er den største safaripark i Nordeuropa med mere end 1000 fritgående vilde dyr. Dyr fra hele verden – flest fra Afrika og Asien er samlet i den store park. Nogle dyr kan man klappe, mens de farlige og vilde dyr opleves i tryghed fra bilen. Men Knuthenborg Safaripark er mere end dét. Midt i det hele ligger det afrikanske legeland Limpopoland med Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash. Knuthenborg har det hele.

Opdateret af:
Visit Lolland-Falster info@visitlf.dk
Visit Lolland-Falster