Kunstmaler Hans Clausen

Foto: Destination Djursland

Maler Hans Clausen

Foto: Destination Djursland

Maler Hans Clausen

Foto: Destination Djursland

Maler Hans Clausen

Store figurbilleder malet i en rå og forenklet form og mindre, komprimerede landskaber og ikonografisk enkle opstillinger fanger den besøgendes opmærksomhed, såsnart han træder ind i Hans Clausens rummelige atelier. 

Her er hverken kælet for detaljen eller syslet med finurlige fortællinger. Figurer og landskaber har fået liv i en stadig vekselvirkning mellem temperament og håndværk.Det store lyse atelier med højt til loftet indbyder til billeder i store formater. I bunden af en frodig ådal ud til saftige enge med græssende køer ligger atelieret i en nedlagt landsbyskole, der har bibeholdt sin bevaringsværdige arkitektur gennem tiderne.

Omgivelserne er med til at igangsætte tilblivelsen af et markant og frigjort maleri, der - uafhængigt af tidernes skiftende trends -  taler umiddelbart til beskueren. Atelieret arrangerer kurser i akvarelmaleri, som retter sig imod såvel danske som tyske deltagere. Nogle af kurserne vil således blive afholdt på både tysk og dansk og give mulighed for at lære det andet sprog at kende under tvangfrie forhold, hvor man arbejder i et fælleskab om en interesse.Kursusbeskrivelser kan rekvireres pr. mail hansclausen@tdcadsl.dk 

Hans Clausen er medlem af Billedkunstnernes Forbund  (BKF),Professionelle Kunstnere i Syddjurs – www.syddjurskunstnere.dk  og Professionelle Kunstnere i Århus  -  www.prokk.dk

Hoteller i nærheden af Kunstmaler Hans Clausen

 • Kaløvig Badehotel

  13,86 km

  Kaløvig Badehotel er et lille hyggeligt hotel beliggende kun 14 kilometer fra centrum af Aarhus, lige ud til Aarhus Bugten i Aarhus N. Den intime stemning, den hjemlige følelse og den beroligende lyd af bølgerne fra Aarhus Bugt skaber sammen en virkelig unik atmosfære, som er svær at finde andre steder.

  Læs mere : Kaløvig Badehotel
 • Hotel Randers

  18,03 km

  Hotel Randers er et af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

  Læs mere : Hotel Randers
 • Montra Hotel Sabro Kro

  22,99 km

  Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

  Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro
 • Hotel Oasia Aarhus

  24,07 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Purhus Kro

  31,37 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro
 • Låsby Kro

  36,49 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Nørre Vissing Kro

  37,21 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Hotel Gjerrild Kro

  37,66 km

  Midt mellem Djurslands eventyrlige skove og Kattegat-kystens børnevenlige strande, ligger Hotel Gjerrild Kro. Der er kun 10 minutter til Grenå og 45 minutter til Randers Regnskov og Aarhus. Attraktionerne taler for sig selv, men naturen skal og bør opleves.

  Læs mere : Hotel Gjerrild Kro
 • Kongensbro Kro

  37,86 km

  Kongensbro Kro ligger, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen. Før i tiden var den kendt som pramdragerkro, men i dag er den en moderne landevejskro med flotte værelser, alle med udsigt til krohaven. Kroens adelsmærke er den gode mad, lige fra de hjemmelavede frikadeller til den franske kogekunst.

  Læs mere : Kongensbro Kro
 • Hotel Amerika

  40,33 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika