Labyrint Lolland-Falster

Foto: Labyrint Lolland-Falster

Modtaget på PB mail 06.03.2020

Foto: Labyrint Lolland-Falster

Modtaget på info-mail 29/5-19

Foto: Labyrint Lolland-Falster

Modtaget på PB mail 06.03.2020

Tag familien med på en anderledes skovtur - og hunden må også godt være med
I den dybe granskov hersker roen, kun afbrudt af fuglefløjt og glædesudbrud fra gæster, der netop har fundet den rigtige vej gennem stisystemet.

Labyrint Lolland-Falster indbyder til en anderledes tur for hele familien, hvor I kan nyde skoven samtidig med, at I afprøver jeres viden om forskellige emner med forskellige sværhedsgrader. Ved fælles hjælp fra store som små, vil jeres svar afgøre om I finder vej gennem labyrinten.

Undervejs på jeres tur vil I møde den håndlavede træskulptur af H.C. Andersen og adskillige af hans eventyrfigurer. Du kan også være med til at skabe fortællingen om labyrinten med din egen trækugle ved Erindringstræerne.
Tid til en pause?
Fortvivl ikke, hvis I får brug for en pause. Labyrint Lolland-Falster har indrettet nogle aktivitetsområder, hvor I kan tage en pause fra ruten. Her kan I dyste mod hinanden med sjove udfordringer, eller blot slappe af og nyde naturen.

Turen i labyrinten kan passende afsluttes med lidt mundgodt ved den lille café ved indgangen.

Hoteller i nærheden af Labyrint Lolland-Falster

 • Hotel Falster

  6,91 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  20,86 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  103,02 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Tornøes Hotel

  104,96 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Taastrup Park Hotel

  105,12 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Munkebo Kro

  110,13 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Brobyværk Kro

  110,42 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  111,91 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  112,36 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Absalon Hotel

  113,24 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel