MolaMola Workshop

Gå i historiens spor

Bliv klogere på keramikkens verden

I den gamle brugs i idylliske Voervadsbro afholdes der jævnligt kurser i keramik. Undervisningen foregår i små hold på max. 7 deltagere. På denne måde er der stort rum for individuel vejledning og guidning af den enkelte kursist, så du som deltager får det optimale ud af oplevelsen. På kurserne arbejdes der i stentøj, og du får som kursist mulighed for fordybelse i mange forskellige teknikker.

 

Kursus med overnatning

MolaMola Workshop arrangerer internatkurser med mulighed for overnatning på grunden.

Der arbejdes i øjeblikket på at indrette boligen med B&B. Allerede nu er der mulighed for at overnatte i telt på grunden, der stilles til rådighed af indehaveren. Det er din mulighed for at overnatte i det fri til lyden af den rislende Gudenå, der løber lige ved siden af grunden. Haven har tidligere fungeret som Voervadsbros officielle kanolejrplads.  

 

Tilmelding

Hold øje med MolaMola Wokshops Facebook-side, hvor kommende kurser annonceres. Du tilmelder dig til kurserne ved at skrive til molamolaworkshop@gmail.com. Du er også velokkem til at skrive til Karin og forhøre dig om kommende begivenheder. 

 

Om MolaMola Workshop

Karin Morsbøl er keramisk designer, uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding. Hun er desuden læreruddannet og kombinerer disse to elementer i udlevelsen af hendes passion – at undervise i keramik.

Foruden hendes kurser, har Karin Morsbøl også sin egen produktion. Hun arbejder i stentøj, raku, porcelæn, beton og træ. Hun foretrækker produktion af unika-produkter, men tager også imod bestillingsopgaver på eksempelvis brugsting som skåle, kander og krus.

 

Åbent i hele juli og august

Du er velkommen til at kigge ind i værksted og salgsudstilling, som i år præsenterer flotte værker af trædrejer Henning Jeppesen fra Tåning, ved den østlige ende af Mossø, og trædrejer Henrik Holst fra Voervadsbro. Der er åbent tirsdag-søndag i juli og august klokken 11-18 samt efter aftale.  

 

Midt i et af Danmarks fineste naturområder

Voervadsbro ligger i et smukt område præget af høje bakker, skove, søer og Gudenåen. Lige ved siden af værkstedet går starten på den populære vandrerute Gudenåstien Voervadsbro-Emborg, der blandt andet fører dig over et af Danmarks smukkeste udsigtspunkter, Sukkertoppen, Klostermølle og Mossø, der alle ligger lige i nærheden. Inden for kort afstand ligger også Himmelbjerget og Den Genfundne Bro, som er blandt landets mest populære naturattraktioner.

Få mere inspiration til oplevelser i Bakkelandet via dette link

Opdateret af:
Destination Kystlandet info@kystlandet.com
Destination Kystlandet