Rakla

Foto: RAKLA

RAKLA - galleri (1)

Foto: RAKLA

RAKLA - galleri (2)

Foto: Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Rakla

RAKLA – vin, garn, strik & Galleri

RAKLA forhandler spændende kvalitetsvine fra hele Italien, - alle vine er egen import og spænder fra rødvin til dessertvin, fra rosé til lambrusco. RAKLA har eksklusive alpakka-garner fra Sydamerika, fantastisk og unikt håndfarvet silkegarn fra Canada i smukke afstemte farver, samt spændende og anderledes garn fra Japan. Alt garn er også af egen import. RAKLA fører desuden deres eget strikdesign skabt ud fra ovennævnte garner.

Kunst og Kunsthåndværk

Hvis du interesserer dig for kunst og kunsthåndværk, er her også meget at komme efter. Du vil nemlig finde eksklusivt kunsthåndværk af de tre glaskunstnere: Rikke Stenholt, Anne Flohr og Rikke Precht, samt af de tre keramikere: Helle Fabricius, Marianne Steenholt Bork og Jette Jørgensen. Tre billedkunstnere pryder væggene i butikken, nemlig tegninger af Karen Jürgensen, malerier af Inger Sohn Brok og kunstfoto af Lasse Højgaard.

Galleri RAKLA

Galleri RAKLA har 3 udstillinger årligt. Her finder du separatudstillinger med spændende og interessante kunstnere. En forårsudstilling, en sommerudstilling og en sensommerudstilling. Forårsudstillingen åbner altid i forbindelse med Bededagsferien. De to andre udstillingers åbningstidspunkter kan svinge en lille smule.

For mere information

Hvis du vil læse mere om RAKLA og se deres åbningstider, så læs mere på deres hjemmeside: RAKLA på Fur

Hoteller i nærheden af Rakla

 • Hotel Pinenhus

  11,53 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Sallingsund Færgekro

  11,76 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Hotel Thisted

  24,44 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Tambohus Kro & Badehotel

  31,43 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • St. Binderup Kro

  33,91 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Thinggaard

  35,83 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Grand Hotel Struer

  43,27 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Palads Hotel Viborg

  47,43 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Hotel Amerika

  55,12 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  55,78 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel