Ringsted Musik- og kulturskole

Foto: Oplev Ringsted / Heidi Taymyr

Ringsted Musik & Kulturskole

Puls, sjæl og samarbejde


Puls

Ringsted Musik & Kulturskole er ”vores hus”. Et stærkt fællesskab i bevægelse der drives af nysgerrighed samt kreativ og kunstnerisk skaben – som et led i faglig og personlig udvikling.

Sjæl

I Ringsted Musik & Kulturskole arbejder vi for kulturel dannelse i et mangfoldigt, rummeligt og trygt fælleskab. Gennem åbenhed og lydhørhed skaber vi de bedste rammer for alle og giver plads til den enkeltes ambitioner.

Samarbejde

I Ringsted Musik & Kulturskole orienterer vi os både mod hinanden og mod vores omverden – i søgen efter inspiration, der kan udfordre og animere stadig udvikling. Vi arbejder for tilgængelighed og for at være en synlig og dynamisk kulturaktør i lokalmiljøet.

Akademi K

Akademi K hører ind under Ringsted Musik & Kulturskole og er et tilbud for unge i Ringsted med et særligt talent for de kreative fag billedkunst, musik, electronica eller scenekunst.

Det er et akademi for de 13-18-årige, der har lysten og evnerne til at trykke speederen i bund på deres kreative udtryk. Man skal gøre sig god, men det er lysten der driver værket.

Undervisning på flere linjer

Man er tilknyttet én af linjerne og mødes ugentligt og får undervisning på linjen. Men Akademi K er også et stort kunstnerisk fællesskab, hvor man jævnligt laver projekter og mødes på tværs af linjer og inspireres af hinandens forskelligheder. Forløbet starter i oktober og slutter sidst i marts.

Optagelse

Det er et talentakademi, så man skal selvfølgelig kunne noget. Vigtigst er dog, at man vil noget og brænder for noget, så bliver man til noget – på Akademi K. Du kan læse om optagelseskriterier på de enkelte linjers side.

Ansøgningsfrist d. 1. oktober - og ansøgningsfrist 1. juni for nuværende elever, der vil sikre sig en plads i næste sæson.

Læs mere om Akademi K her: https://akademik.ringsted.dk/

Hoteller i nærheden af Ringsted Musik- og kulturskole

 • Bov Kro

  6163,02 km

  Bov Kro kombinerer på fornemste vis historisk atmosfære og moderne komfort. Kroens restaurant byder på traditionelle og nye nordiske gastronomiske oplevelser. De kulinariske lækkerier kreeres i et moderne køkken hvor der også bliver bagt og syltet. Kroen er et godt udgangspunkt for ture i grænselandet og til Flensborg.

  Læs mere : Bov Kro
 • Hotel Tønderhus

  6166,91 km

  I centrum af Marskens hovedstad ligger Hotel Tønderhus. Én af hotellets stolte traditioner er at kræse om gæsterne fra første færd. I den hyggelige restaurant serveres velvære med et glimt i øjet. Tønder er et naturligt udgangspunkt for store oplevelser, f.eks. Sort Sol i det barske marskland.

  Læs mere : Hotel Tønderhus
 • Benniksgaard Hotel

  6169,43 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel
 • Abild Kro & Hotel

  6171,99 km

  Bo i naturskønne omgivelser på Abild Kro & Hotel, der ligger i Sønderjylland, midt i marsken og tæt på den tyske grænse. Oplev fænomenet Sort Sol eller den skønne natur ved Vadehavet. Glæd dig til at blive kræset om og få fantastisk service fra personalet.

  Læs mere : Abild Kro & Hotel
 • Hotel 6400

  6175,39 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  6175,48 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Hotel Rode-Kro

  6187,72 km

  Hotel Røde-Kro er et familiedrevet hotel, som ligger centralt, tæt ved storbyen Aabenraa. Der sættes stor  fokus på hygge og den gode stemning, men med en professionel tilgang. Placeringen giver mulighed for at man kan gå nogle smukke ture. Her er blandt andet Gendarmstien langs kysten eller den smukke Søgård Skov.

  Læs mere : Hotel Rode-Kro
 • Agerskov Kro

  6191,6 km

  Midt i Sønderjylland ligger Agerskov Kro og Hotel. De gamle bygninger er moderniseret med respekt for den oprindelige stemning og atmosfære. Kroen er udvidet med store tiltalende værelser. Kromanden selv står i køkkenet med sin stab af kokke, og her fremstilles retter, der tilfredsstiller selv den mest forvente gane.

  Læs mere : Agerskov Kro
 • Hotel Falster

  6192,27 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  6192,35 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel