Sommerfuglen - Unika smykker af Sabine Majus

Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Sommerfuglen - Unika smykker af Sabine Majus

Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Sommerfuglen - Unika smykker af Sabine Majus

Foto: Turist- og Erhvervsforeningen Langeland

Sommerfuglen - Unika smykker af Sabine Majus

Stor kærlighed til håndværket

Sabine Majus er uddannet både snedker og guldsmed. Hun elsker håndværk og udfordringen i at bruge håndværket i nye og anderledes konstellationer, hvor hun kan udfordre forskellige materialer i nye kombinationer.

Fascination af materialernes muligheder

Sabine kan godt lide de kontraster, der er i materialernes sammensætning, som for eksempel guld og ædelsten ved siden af strandsten og drivtømmer, men også at underspille den materielle værdi i sine smykker. Det er i højere grad vigtigt for hende, at smykkerne har sjæl.

Emalje på sølv og kobber har i mange år været en foretrukken teknik. Med emalje kan hun tegne og male og eksperimentere med helt nye teknikker og deres sammensætning.

Naturen er hendes primære inspirationskilde, men nogle gange er det også helt almindelige hverdagsting, der giver hende ideer.

H.C. Ørsteds sommerfugl

Sabine er kunstneren bag statuetten "Sommerfugl" skabt i sølv og emalje, der hvert år bliver uddelt som en del af H.C. Ørstedsprisen
Statuetten gives til en forsker, der er særlig god til at formidle sin videnskab. Designet er en smuk sommerfugl hvis karakter hvert år ændres, så den fortæller noget om prismodtagerens personlighed eller forskningsområde. 

Biografi

Sabine Majus er født i Kiel i 1956 og blev uddannet først som snedker og senere som guldsmed i Tyskland. Hun flyttede derefter til Langeland og har nu været selvstændig med eget guldsmedeværksted i 30 år. Sabine har udstillet mange steder i Danmark, England og Tyskland samt modtaget flere priser.

Hvis du vil se mere...

Kan du besøge Sabines Skulptur ”Legend Tower" som er inspireret af sagnet om Søstenen og troldkvinden. Læs mere her

Hoteller i nærheden af Sommerfuglen - Unika smykker af Sabine Majus

 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  32,42 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  43,5 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  50,83 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  53,42 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  57,11 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel 6400

  57,58 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Munkebo Kro

  58,69 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  61,19 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  72,92 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Benniksgaard Hotel

  74,53 km

  Beliggenheden på det højeste punkt ved Flensborg Fjord fås ikke smukkere, og nærmeste nabo er Benniksgaard Golfbane. Den gamle slægtsgård har gennemgået en fuldstændig og meget smagfuld renovering i rustik stil. Med inspiration fra det sønderjyske køkken og med ingredienser fra de lokale leverandører, tilbereder kokkene menuen efter sæsonens bedste råvarer.

  Læs mere : Benniksgaard Hotel