Bov Kro, Padborg

Gæsteanmeldelser
334 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Bov Kro, Padborg

Gæsteanmeldelser
334 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Booking

Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse
Antal børn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} barn
{{ ctrl.state.searchParams.children.length }} børn
Antal børn
Du kan først tilføje børn, når der er minimum 2 voksne.
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].name }}
{{ ctrl.state.rateplanOptions[ctrl.state.searchParams.rateplan].strapline }}
Betingelser
Ingen ledige opholdstyper
{{ ctrl.formError }}
Angiv ankomst/afrejse og antal voksne for at fuldføre booking
Den valgte kombination er ikke mulig

Kongeligt privilegeret kro i Sønderjylland - kun få km. fra grænsen

Bov Kro ligger kun nogle få kilometer fra den dansk-tyske grænse og er derfor et fint udgangspunkt for en tur i det gamle grænseland, hvor du f.eks. kan besøge Dybbøl Mølle, Gråsten Slot og Sønderborg Slot. Det tager kun nogle få minutter i bil at køre til Flensborg, og de mange grænsebutikker ligger nærmest lige rundt om hjørnet. Hvis du har lyst til en tur til fods, kan du følge Gendarmstien langs Flensborg Fjord, og for de historisk interesserede er der kun 3 km til Frøslevlejren, der blev bygget til at huse krigsfanger af den tyske besættelsesmagt. Der er heller ikke langt til oplevelsesparken Universe Science Park på Als.

De gode gamle traditioner lever videre i kroens restaurant, hvor du stadig kan få et godt kromåltid til en fornuftig pris. Men samtidig har kroens dygtige køkkenchef sammensat et spændende spisekort, hvor der er lagt vægt på friske råvarer og gode smagsoplevelser.

  • Gratis internet

  • Restaurant

  • Kæledyr
  • Lufthavn: 121 km

  • Togstation: 3 km

  • Busstop: 3 km

  • 17 værelser

Traditionelle og nye nordiske gastronomiske oplevelser

Bov Kro råder over 17 værelser med privat bad/toilet og fladskærms-tv. Kroens hyggelige lokaler egner sig fortræffeligt til både små og store selskaber, f.eks. i havestuen og i pejsestuen med åben pejs.

Historien om Bov Kro er også historien om Hærvejen, den ældgamle vej ned gennem Jylland fra Viborg til Slesvig. Når studedriverne i fordums tid kom med deres store flokke af kvæg ad Hærvejen med kurs mod markederne i Holsten, var der behov for en rast. Allerede i 1566 fik Bov Kro kongeligt privilegium – som en af de allerførste kroer i Danmark. Det betød, at kromanden var pligtig til at sørge for overnatning til de vejfarende, men til gengæld fik han eneret på at fremstille brændevin og brygge øl.

I dag er studenes brøl for længst forstummet, men den sønderjyske gæstfrihed lever i bedste velgående på Bov Kro. Efter en række om- og tilbygninger kombinerer kroen i dag på fornemste vis den historiske atmosfære med moderne komfort.