Hotel 6400, Sønderborg

Gæsteanmeldelser
164 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Hotel 6400, Sønderborg

Gæsteanmeldelser
164 anmeldelser
Læs seneste anmeldelser

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Minimalistisk byhotel med service og kvalitet tæt på Sønderborg

Hotel 6400 Sønderborg er et hotel, hvor vægten lægges på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Stemningen på hotellet er casual og moderne, og hotellet bestræber sig på at give gæsterne gode oplevelser og positive overraskelser, så de får lyst til at komme igen og igen.

Hotellet ligger i udkanten af Sønderborg og dermed tæt ved skov og strand. Alligevel er der kun ca. 2 km til det pulserende byliv i Sønderborg med den gamle kongeborg Sønderborg Slot, hvor Christian 2. sad som fange i 1500-tallet, og som i dag rummer et spændende museum om Sønderjyllands omskiftelige historie.

Hotel 6400 i Sønderborg er i det hele taget en fortræffelig base for dig, der vil opleve Sønderjyllands mange oplevelser og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie. Man kan besøge Dybbøl Mølle og historiecentret, der fortæller om krigen i 1864, og du kan gå en tur på den 74 km lange Gendarmsti langs den nuværende dansk-tyske grænse fra Padborg til Høruphav på Als. Du kan også besøge kongefamiliens sommerresidens Gråsten Slot og nyde blomsterpragten i den smukke slotshave. En særlig sønderjysk tradition, der stammer tilbage fra middelalderen, er ringridningen, som hver sommer finder sted i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa. Og hvis du har lyst til at handle ind syd for grænsen, er der mindre end 50 km til Flensborg.

 • Gratis parkering

 • Kæledyr
 • Gratis internet

 • Røgfrit

 • Handicapvenligt
 • Lufthavn: 4 km

 • Togstation: 1.4 km

 • Busstop: 200 meter

 • Badestrand: 500 meter

 • Fiskeri: 500 meter

 • Golf: 4 km

 • 48 værelser

Service og kvalitet tæt ved Sønderborg centrum

Hotel 6400 i Sønderborg beskriver sig selv med ordene: ”trestjernet minimalisme på alle planer”. Hotellet, der åbnede i foråret 2017, byder på 48 moderne og totalt nyrenoverede værelser. Med udgangspunkt i en minimalistisk tankegang er idéen bag hotellet at give gæsterne en anderledes oplevelse, som er præget af en både cool, casual og moderne livsstil, og hvor der ikke gås på kompromis med hverken service eller kvalitet. Det gælder også morgenmaden, hvor der ikke spares på noget, og hvor det meste er økologisk.

Hotellets mange faciliteter er naturligvis til fri afbenyttelse for hotellets gæster, og hvis du har lyst til at være aktiv udendørs, er der rigtig mange muligheder, når du bor på Hotel 6400 Sønderborg. Der er ikke langt til vandet og til attraktive og børnevenlige strande, og det idylliske landskab med de dybe, skyggefulde skove er i høj grad værd at udforske. Det kan du f.eks. gøre på en segway sammen med en kyndig guide, eller man kan sejle i kajak på Flensborg Fjord og langs Als’ kyst. Der er også mulighed for at leje en cykel og opdage Als på to hjul, og hvis du har lyst til at prøve lykken med fiskesnøren, er der mange fiskesøer og gode fiskevande i nærheden.

Se kalender og priser