Miniferie på Falster på Hotel Falster

4,46358541407588 af 5 stjerner

Inkluderer pr. person pr. ophold:

 • 2 x overnatning
 • 2 x morgenbuffet
 • 1 x 2-retters middag dag 1
 • 1 x 3-retters middag dag 2
 • 1 flaske Asti og chokolade/frugt pr. værelse

Mere om Hotel Falster

Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

150 Stubbekøbingvej, 4800 Nykøbing Falster
Vis kort

Hotellets faciliteter

 • Lån/leje af cykel
 • Handicapvenligt
 • Gratis internet
 • Kæledyr
 • Ladestik til el-bil
 • Gratis parkering
 • Restaurant
 • Lufthavn: 120 km
 • Tog: 1 km
 • Busstop: 200 m
 • Badestrand: 12 km
 • Fiskeri: 3 km
 • Golf: 3 km
 • 68 Værelser

Andre ophold påHotel Falster

Find vej

150 Stubbekøbingvej
4800 Nykøbing Falster

Vis kort

Attraktioner i nærheden af Miniferie på Falster

 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Ejegod Mølle

  1,07 km

  Ejegod Mølle lå langt ude på landet, på gården Ejegod, da den blev opført i 1816. I dag er den placeret i den nordlige del af Nykøbing Falster by. Bygningerne er unikke forbi både møllen, loen og det tilhørende møllehus er de oprindelige.

  Selve møllen er en hollandsk 8-kantet mølle med løgformet hat, og den blev brugt til at kværne korn. I 1936 købte Nykøbing Falter kommune gården, fik møllen restaureret og fra 1939 har den været byens vartegn.

  Ved siden af Ejegod Mølle ligger møllehuset, der rummer Legetøjsmuseet med en stor samling af historisk legetøj.

  Besøg i møllen er efter aftale ved at ringe eller skrive til museets mobilnummer.

  Læs mere : Ejegod Mølle
 • Foto: Guldborgsund Zoo

  Guldborgsund Zoo & Botanisk Have

  1,41 km

  Få en vildt hyggelig dag sammen med familien
  Kapucineraberne Knud og Mona sidder helt stille og kigger på dagens gæster. Snart springer de rundt i sjove spring fra gren til gren. Bæltedyrene er mere optagede af at grave gange under jorden og lede efter spændende insekter. Inde hos surikaterne holder vagtposten øje, mens resten af flokken graver huler og nyder livet.

  På rundtur i Asien og regnskoven
  I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kommer du helt tæt på dyrenes verden. Haven er inddelt i forskellige områder, hvor du kan opleve dyrene så tæt på deres naturlige levested som muligt.

  I Asien-anlægget sidder alle de asiatiske oddere på stenene med øjnene stift rettet mod dyrepasseren, som kommer med lækre muslinger i en spand. Højt oppe i luften svæver kalkungribben Ib. Hos dødningehovedaberne er der fart over feltet, aberne er fulde af spilopper og meget nysgerrige. De undersøger naturen, hinanden og gæsterne med stor interesse. 

  I regnskoven er luftfugtigheden høj, og det summer af liv fra både trætoppen og skovbunden. Højt oppe i trætoppen synger næsehornsfuglene, mens de små paryksilkeaber kravler rundt. Dybt nede i skovbunden vandrer kæmpeskildpadder rundt, mens tropefuglene kvidrer. Pludselig står du ansigt til ansigt med en af de fritlevende aber, som svinger sig rundt mellem træerne.

  I Guldborgsund Zoo & Botanisk Have kan du få mange dyrebare oplevelser sammen med hele familien. Her er også en naturlegeplads med svævebane og klatretårne.

  En dag i zoo er vildt hyggeligt for hele familien!

  Læs mere : Guldborgsund Zoo & Botanisk Have
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Nykøbing F. Vandtårn / Udsigtstårn

  1,55 km

  Vandtårnet blev bygget i 1908, og var Danmarks første jernbetonbyggeri af den størrelse. Vandtårnet er 43 meter højt, der er 7 etager og 147 trin, og udsigtsplatformen er i 32 meters højde.

  I 2008 overtog Multicentersyd driften af vandtårnet, og har siden stået for en total modernisering af tårnet. Vandtårnet er nu en afdeling af FGU Lolland.

  På vandtårnets 4 udstillingsetager kan du se skiftende kunstudstillinger. Og fra tårnets top kan du se den fantastiske udsigt over hele Nykøbing F og Guldborgsund.

  Vandtårnet er blevet byens Vartegn.

  Kontakt til udstillingsansvarlig

  Mai-Britt V. Skov

  FGU-underviser

  E-mail: mask@fgu-lf.dk / esbr@fgu-lf.dk

  Telefon: Mai: 51179953 / Espen :51179955

  Entre i tårnet

  10 DKK

  Åbninstider

  Onsdag 10-16

  OBS.: Vandtårnet har lukket i juli, og hvis der er kurser i vandtårnet. 

  Læs mere : Nykøbing F. Vandtårn / Udsigtstårn
 • Foto: Bente Pedersen

  Legetøjsmuseet Nykøbing F.

  1,46 km

  Legetøjsmuseet i Nykøbing Falster er stedet hvor tiden står stille, hvor historien om børns leg gennem tiden udfolder sig i en omfattende samling af legetøj fra 1840 til 1970'erne. Træd ind i en verden af dukker, dukkevogne, bamser, modeltog, biler, tinsoldater og meget mere – en sand skat af leg og samtidig et stykke kulturhistorie.

  Udstillingerne byder på en unik rejse gennem legetøjets historie, hvor du kan udforske legetøj fra de danske fængsler, produceret under navnet "Dansk Legetøjsfabrik" (Flagmærket) fra 1905 til midt i 70'erne. Oplev også det tidlige Lego og andre fascinerende produktioner, der har formet børns legeunivers gennem årtier.

  Legetøjsmuseet har ikke blot legetøj, men også en imponerende samling af børnetøj, udklædningstøj og udendørs legetøj som kælke og cykler. Gå på opdagelse i børns verden gennem tid og skab minder med din egen familie, mens I udforsker fortiden og genopdager legens magi på Legetøjsmuseet i Nykøbing Falster.

  Museet har normalt åbnet den første lørdag hver måned, men særåbning kan arrangeres ved at kontakte dem.

  I forbindelse med besøget på museet foreslås det, at du aflægger den gamle mølle ved siden af et besøg.

  Læs mere : Legetøjsmuseet Nykøbing F.
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Klosterkirken

  1,61 km

  Klosterkirken er opført i 1400-tallet af munkesten.

  Gråbrødrekirken, der i middelalderen var viet 'Vor Frue/Skt.Mikael/Skt.Frans', og i 1532 blev overladt byen til sognekirke.
   
  Kirkens mest betydningsfulde inventar er:

  Enkedronning Sophies 33 kvm store mecklenburgske anetavle. Danmarks største kirkeskat. Enkedronning Sophie var Nordeuropas rigeste kvinde ved sin død, og hendes lån finansierede bl.a. alle sønnens, Christian IV, byggeprojekter og krige.

  Kirken har også et maleri af Lucas Cranach, samt et klokkespil med 26 klokker. 

  Der er mulighed for at høre F.H.Ramus-orgel fra 1858.

  Læs mere : Klosterkirken
 • Foto: Visit Lolland-Falster

  Nykøbing F. Brandmuseum

  1,8 km

  Brandmuseet i Nykøbing er for alle der elsker flotte røde brandbiler. Her kan du også se den lange redningsstige på nært hold, studere forskellige uniformer og få fortællingen om andet historisk brandudstyr.

  Se de fine køretøjer her.

  Museet bemandes ofte af tidligere ansatte fra Falck eller pensionerede brandmænd, der helt sikkert kan fortælle en god historie.

  Der kan arrangeres særåbninger efter aftale.

  Brandmuseet deler adresse med et frisørmuseum, fotomuseum og radiomuseum.

  Læs mere : Nykøbing F. Brandmuseum
 • Foto: Fuglsang Kunstmuseum

  Fuglsang Kunstmuseum

  8,03 km

  Museet 

  Fuglsang Kunstmuseum rummer dansk maleri og skulptur fra perioden ca. 1780 - 1980 med værker af bl.a. Fynboerne, Jais Nielsen, Jens Juel, Kristian Zahrtmann, Olaf Rude, P. C. Skovgaard, Skagensmalerne og Vilhelm Lundstrøm.

  Der vises altid et udvalg af egne kunstværker samt skiftende særudstillinger.

  Museet har også forskellige inspirerende tilbud til familier, der inddrager børn og voksne i kunstens forunderlige verden. 

  Børn og unge (under 26 år) har gratis adgang til museet.

  Museet er handicapvenligt og medlem af mærkeordningen ’God Adgang’.

  Museets prisbelønnede arkitektur står i smuk samklang med det stemningsfulde herregårdsmiljø og de naturskønne omgivelser, som bl.a. Fuglsang Have, et udstrakt godslandskab og den fredede strandeng Skejten ud mod Guldborgsund.

  Café og butik 

  Tag en kunstpause i caféen til frokost eller kaffe. Og besøg museumsbutikken, der sælger udvalgte design- og kunstartikler, bøger, legetøj og lokale delikatesser.

  Café og butik kan besøges uden entrébillet.

  Fuglsang Kunstlandskab

  Udforsk naturen gennem kunsten i Fuglsang Kunstlandskab. Museet har udvidet sin samling til også at omfatte kunst udendørs. Den fælles overskrift for værkerne er ”landskabsdialoger”, og de er placeret omkring museet og herregården.

  Værkerne, som er af Lea Porsager, Ditte Gantriis, Ragnhild May og Lulu Refn, findes langs den blå vandrerute, som starter foran Fuglsang Kunstmuseum. Se mere på siden om Fuglsang Kunstlandskab, hvor du også finder et kort over ruten.

  Med et besøg på Fuglsang Kunstmuseum og Fuglsang Herregaard er du garanteret storslåede oplevelser. Fuglsang er et højdepunkt i enhver ferie på Sydhavsøerne, hvad enten du er er interesseret i prisvindende kunst eller på udkig efter noget af Danmarks smukkeste natur.

  Læs mere : Fuglsang Kunstmuseum
 • Foto: Danmarks Traktormuseum

  Danmarks Traktormuseum

  8,91 km

  Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup på det nordlige Falster er en imponerende gammel bygning i 3 etager, dedikeret til landbrugs- og teknologihistorie.

  Museet har en næsten komplet samling af den danskfremstillede Bukh-traktor med prototyper og speciludgaver, samt 9 stationære Bukh-motorer fra 1925-1937. Museet har desuden større samlinger af Bolinder-Munktell, Volvo, International og Ferguson-traktorer.

  Traktorsamlingen giver et bredt billede af udbuddet på det danske marked samt enkelte, der aldrig har kørt i Danmark.

  Sammen med de mange landbrugsmaskiner fortælles f.eks. også et stykke efterkrigshistorie om hvordan en betingelse for Marshall-hjælpen var, at der nu blev importeret traktorer fra USA.

  Foruden traktorer byder museet også på en række motorer og en dampmaskine fra 1901. 

   

  Museets markante bygning er i sig selv også ganske interessant. Den blev bygget 1918-1919 som frørenseri og er derfor velegnet til opbevaring af tunge genstande som traktorer. Bygningen var den første på Falster, hvor man anvendte jernbeton til konstruktionen af kælderen. 

  Museet modtager større grupper hele året efter aftale. Se hjemmesiden for aktiviteter og åbningstider.

  Læs mere : Danmarks Traktormuseum
 • Foto: Krokodille Zoo

  Krokodille Zoo

  9,64 km

  Dit besøg

  I Krokodille Zoo kan du opleve krokodiller i alle størrelser og hilse på slanger, aber og kæmpeskildpadder, og som det eneste sted i Danmark kan du også se træleoparder! Besøg Krokodille Zoo og få en spændende oplevelse, som giver en forståelse for, hvor fantastiske krokodiller er, og hvor nødvendigt det er at bevare dem.

  Mød kæmperne

  Har du mærket suset i maven, når du pludselig står over for Europas største krokodille Sobek på mere end 5 meter? Har du nogensinde mødt Medusa? Kæmpeslangen med en vægt på over 100 kg, som kræver 8 mand for at løfte hendes 6 meter lange krop! Eller har du set den enorme frø Storm på 2 kg?

  Bag facaden

  Krokodille Zoo er en hjertesag, der beror på passion og et stærkt værdigrundlag med absolut fokus på krokodille- og naturbevarelse. Krokodille Zoo er en vigtig og stor aktør i kampen for bevarelse af krokodiller.

  Gør en forskel

  Når du køber en billet, støtter du samtidig bevaring af krokodiller. Krokodille Zoo genudsætter bl.a. 200 Orinoco krokodiller årligt i Venezuela. Lær meget mere om de forskellige projekter, og hvad det er du støtter, når du besøger Krokodille Zoo.

  NatZoo

  Se krokodillerne by night eller nogle af de dyr, som man ikke oplever om dagen.

  Læs mere her.

  Læs mere : Krokodille Zoo
 • Foto: Jonas Bonde

  Golf & Fun Park

  11,58 km

  Golf i alle afskygninger

  I Golf & Fun Park kan du spille mange variationer af golf; 9 og 18 hullers adventure minigolf på en superflot bane med søer og vandløb, fodboldgolf, frisbeegolf, håndboldgolf eller japansk parkgolf.

  Den naturskønne bane, der bruges til fodbold-frisbee og håndboldgolf er 2 km lang og dermed Danmarks længste. Benyt gerne vores multi eller beachsoccer bane som er klar med masser af sand!

  Bumperball, segway og padel

  Har du prøvet at spille fodbold iført en oppustelig Bumperball? Med den kan du spille fodbold, bumpe ind i dine venner og trille rundt på banen. Det er hamrende sjovt! Du kan også spille fodboldpool, tage en tur på de sjove segways eller spille padel tennis.

  Escape Rooms

  Løs mysterierne og find vej ud af de spændende Escape Rooms. Du kan både prøve at løse mysteriet i Ånderns Hus, Da Vinci eller Millioner. Du har 1 time til at komme ud.

  Også for de små

  For de små har Golf & Fun Park en fin westernby med guldgravning og tipi, en dejlig legeplads med klatrestativ, trampolin, hoppepude, vandleg, el-biler og aktivitetshus med masser af lego.

  Når I ikke kan mere, er det tid til en forfriskning i skyggen på den overdækkede terrasse eller havestue, hvor I kan købe is, mad og lidt at drikke eller nyde jeres medbragte mad og bruge stedets grillpladser.

  Golf & Fun Park er et alletiders sted til en sjov dag.

  Læs mere : Golf & Fun Park
 • Foto: Pajor

  Danmarks Motorcykelmuseum

  15,57 km

  Danmarks Motorcykelmuseum er Nordeuropas største veteranmotorcykel museum med en alsidighed og mængde der kan imponere de fleste. De over 200 motorcykler er produceret over to århundreder, fra de kendte ikoniske modeller til de mere ukendte men lige så imponerende. 

  Radiomuseet blev en del af museet i 1982 og her kan man se udviklingen inden for radioer, fjernsyn og grammofoner fra 1900 og helt frem til i dag. Museet byder bl.a. på verdens ældste højtaler.

  Museet er særdeles børnevenligt, men byder alle med interesse for mekanik, fart og motorer velkommen.

  Læs mere : Danmarks Motorcykelmuseum
 • Foto: Knuthenborg Safaripark

  Knuthenborg Safaripark

  24,84 km

  Et besøg i Knuthenborg Safaripark er en oplevelse for hele familien. Dyrenes betagende tilstedeværelse kan bjergtage enhver. Knuthenborg Safaripark har en vision og et mål om at skabe de absolut bedste omgivelser for vores dyr, hvorfor Knuthenborgs anlæg er Europas største af sin slags. Parken tager også imod vilde dyr, der ikke har haft de bedste vilkår. De seneste ankomne rescue dyr er afrikanske løver, der blev evakueret ud af Ukraine. Knuthenborg huser desuden også de fire pensionerede cirkuselefanter Ramboline, Lara, Djungla og Jenny og den tidligere cirkustiger Kenni.

  Limpopoland 

  Limpopoland kan udfordre alle barnlige sjæle med Danmarks største naturlegeplads, vandrutsjebane, tømmerflåder, svævebane, klatretårne og vandland. Imens kan de mere voksne sjæle læne sig tilbage og nyde en kop kaffe, bufflewaffle eller tage en lur på en af Limpopolands mange bænke.

  Dinosaurskoven

  Dinosaurskoven vil overraske og forbløffe dig med dinosaurernes livagtighed, størrelse og lyde! I kan hugge ægte fossiler ud af 60 millioner gamle kalkbrud fra Faxe Kalkbrud og øve jer på palæontologiens svære kunst at udgrave skeletter. De livagtige dinosaurer er placeret midt i et vidunderligt botanisk univers ved Svanesøen, hvor I kan se mere end 50 forskellige specielle træ- og plantearter. Dinosaurskoven giver jer blod på tanden til at blive klogere på fortidens giganter, som er muligt i Evolutionsmuseet.

  Evolutionsmuseet

  I Evolutionsmuseet kan I gå på opdagelse i fortidens mystiske dyr, der alle er ægte skeletter, som har ligget millioner af år i mørket og nu er tilbage i lyset. Evolutionsmuseet revolutionerer den hidtidige museumsoplevelse ved at skabe et fantastisk lyd- og lysunivers med et strejf af lugt fra fortidens monstre. Evolutionsmuseet er placeret midt i Knuthenborg Safaripark, fordi fortidens mystiske dyreliv skaber større forståelse af de fascinerende levende dyr i parken lige udenfor museets vægge.

  Knuthenborg vil så gerne give jer den bedste oplevelse, så derfor behøver I ikke tage madpakken med, fordi i parken kan I nyde bæredygtig luksusmad af lokale råvarer af den højeste kvalitet, imens I følger dyrenes færden.

  Det kan være svært at opleve det hele på en dag, så tag en overnatning sammen med alle de vilde dyr i Knuthenborg. Du får mere tid til at opleve, men du får også en oplevelse vildere, når I går i seng med savannens vilde dyr lige på den anden side af teltdugen eller med tigre bag en 2 cm panoramarude. I kan overnatte i 6 forskellige slags camps, som er placeret ved Savannen, Elefantsletten, Tigerskoven, Løvskoven, Abeskoven eller I kan overnatte i de historiske huse.

  Læs mere : Knuthenborg Safaripark