Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

Green Key_V3

Green Key godkendt

Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Helgolandsgade 4, 1653 Copenhagen

Vis kort
Se kalender og priser: Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

  • Hovedstaden
  • Sjælland
  • City Break

Hotellets faciliteter

  • Lån/leje af cykel
  • Green Key_V3 Green Key mærket
  • Gratis internet
  • Ladestik til el-bil
  • Røgfrit
  • Lufthavn: 10 km
  • Tog: 0.5 km
  • Busstop: 0.5 km
  • Badestrand: 3 km
  • Golf: 8 km
  • 99 Værelser

Elegant og afdæmpet luksus

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Dette smukt beliggende hotel i hjertet af København byder på elegance og stil i en atmosfære af nostalgisk og afdæmpet luksus. Her kan du nyde romantiske og kulturelle pakkeløsninger samt arrangere særlige firmaaftaler eller booke møderum. Komforten er altid i fokus, og hotellet tilbyder en unik oplevelse, der kombinerer charme og stil.

Hotellets atmosfære er præget af en elegant og afdæmpet luksus. Materialer som læder, træ og dæmpede jordfarver skaber et stilfuldt og behageligt miljø. Alle værelser er rummelige og indrettet med omtanke. Den enkle og stilfulde stemning præger hele hotellet. De varme farvetoner skaber en hyggelig og afslappende atmosfære, der giver de perfekte rammer til et behageligt ophold.

Find vej

Helgolandsgade 4
1653 Copenhagen

Vis kort

Attraktioner i nærheden af Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Vesterbro

    0,15 km

    Det berygtede red light district og tidligere arbejderkvarter i København, Vesterbro, er i dag et af byens mest hippe områder. I 2014 figurerede Vesterbro sågar som nr. 4 på Thrillists liste over top 10 hipsterkvarterer i verden.

    Vesterbro begynder lige bag Københavns Hovedbanegård og er i tæt gåafstand til centrum. Vesterbro er ikke kun et hipt område at bo i, men også et sted med mulighed for shopping og masser af restauranter og barer. Langs Vesterbrogade og Istedgade, finder du det originale red light district fra den første strækning fra Københavns Hovedbanegård og op. Her er der masser af barer, restauranter og designerbutikker.

    Er du på udkig efter en lækker middag eller en festlig bytur, er et besøg i Kødbyen et must. Her skyder nye restauranter og cool barer op i hastig fart. Vesterbro har sågar sin egen madgade, franske Værnedamsvej på grænsen mellem Frederiksberg og Vesterbro. Værnedamsvej er et gourmetparadis med specialbutikker, der sælger ost, vin, fisk og chokolade. Vesterbro er også kendt som København V.

    Læs mere : Vesterbro
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Planetarium

    0,24 km

    Et besøg på Planetarium er lærerig underholdning om astronomi og rumfart for hele familien.

    Oplev stjernehimlen, galakser og planeter helt tæt på – både i vores udstilling, på rumrejser i Kuppelsalen eller til foredrag om astronomi og rumfart.

    Planetariums hjerte, Kuppelsalen, er med sit store lærred Nordeuropas største, og byder på en helt særlig filmoplevelse. Hér kommer du på fantastiske rejser ud i det uendelige univers, besøger fjerne planeter og meget mere. Alle film i Kuppelsalen indledes med en rejse ud i rummet.

    En billet giver adgang til husets udstillinger samt én valgfri film.

    Læs mere : Planetarium
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Eliaskirken

    0,35 km

    Eliaskirken er opført efter tegninger af Martin Nyrup, som også har tegnet og bygget Københavns Rådhus.

    Kirken, som ligger på Vesterbros Torv, blev indviet den 17. maj 1908 efter flere års ihærdigt arbejde med at indsamle penge til det storslåede byggeprojekt.

    Gospelkor

    I dag er Eliaskirken en populær bykirke, som blandt andet afholder gudstjenester med gospelkoncerter.

    Læs mere : Eliaskirken
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Frihedsstøtten

    0,28 km

    Frihedsstøtten på Vesterbrogade ved Københavns Hovedbanegård er en 20 meter høj obelisk, rejst uden for Københavns volde til minde om stavnsbåndets ophævelse ved landboreformerne fra 1788. Monumentet stod færdigt i september 1797.

    De fire statuer, der står rundt om obelisken, forestiller kvinder og symboliserer troskab, bondeflid, tapperhed og borgerdyd. På støtten står en inskription skrevet af Thomas Thaarup.

    Nedtaget og genopført

    I forbindelse med byggeriet af Hovedbanegården blev monumentet i 1909-10 nedtaget og genopført 5,3 meter øst for sin oprindelige placering.

    Frihedsstøtten blev renoveret første gang i 1850-1851. I 1999 blev monumentet genindviet efter en renovering, der blev iværksat efter en indsamling i anledning af 200-året for stavnsbåndets ophævelse.

    Her blev obelisken med relieffer og de fire kvindestatuer erstattet af nøjagtige kopier.

    Læs mere : Frihedsstøtten
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Tivoli

    0,38 km

    Tivoli blev grundlagt i 1843 og er en national skat og en international attraktion. Eventyrforfatter H.C. Andersen besøgte haven mange gange, og det samme gjorde Walt Disney. Det siges endda at Walt Disney fandt inspiration i netop Tivoli til sin første Disney World. Da Tivoli blev grundlagt lå parken udenfor Vesterport, men i dag ligger den kun få minutters gang fra Rådhuspladsen, og med Københavns Hovedbanegård som nærmeste nabo, så det er let at komme dertil.

    En del af hemmeligheden bag Tivolis succes er, at der er noget for enhver smag. Den gamle have er smukkere end nogen anden forlystelsespark med eksotisk arkitektur, historiske bygninger og frodige haver. Om aftenen skaber tusindvis af farvede lys en eventyrlig atmosfære, der er helt unik. Charmen ved den gamle have ligger også i dens finurligheder, som når du støder på de fritgående perlehøns eller de majestætiske påfugle der går rundt mellem rutsjebaner og karuseller.

    Magiske og nostalgiske forlystelser

    Forlystelserne er alle designet til at matche Tivolis arkitektur og haver. Nogle er vidunderligt nostalgiske, mens andre er de rene adrenalinsus. Tivolis ældste og mest populære tur er trærutsjebanen fra 1914, og er en af kun syv rutsjebaner i verden, der endnu har en mand ombord, som manuelt styrer bremserne. I kontrast hertil finder du for eksempel Vertigo, der flyver med 100 km/t. Den blev kåret til Europas Bedste Forlystelse i 2014.

    I 2021 åbnede Tivolis seneste forlystelse, Villa Vendetta, Danmarks største spøgelseshus med skuespillere. Gæsterne at tage på en rejse gennem 12 forskellige værelser, fordelt på over 800 skræmmende kvadratmeter.

    Fredagsrock og klassisk musik i verdensklasse

    Det årlige musikprogram i Tivoli byder altid på noget for enhver smag og alder - med blandt andet Fredagsrock og SommerKlassisk. Der er live musik i Tivoli hver eneste dag, og Fredagsrock har endda fået en lillebror.  Han hedder 'Lillefredag', og fyrer op for ny dansk musik hver torsdag. 

    Herudover er der Mundomandag med musik fra alle verdenshjørner, Tirsdagstoner med danske sange og evergreens samt Onsdagsjazz. Lørdag aften står på dans på Plænen, hvor Tivolis Big Band og Tivoli Late Night Orchestra sætter gang i en dansefest, hvor både amatører og dygtige dansere kan være med. 

    Se Tivolis musikkalender her.

    Spisning i Tivoli

    Når det kommer til mad, har Tivoli et godt og varieret udbud. Nogle foretrækker at medbringe deres egen mad og lave en picnic på Plænen, men du kan også vælge mellem Tivolis mange gode restauranter. Du kan finde alt fra traditionelle danske retter til fransk bistro til gourmet burgere. I år har Tivoli åbnet en ny fiskebistro, Figaro og Gasoline Grill, den verdensberømte burgerkæde.

    Er du mere til en streetfood udgave af frokosten, så besøg Tivoli Food Hall i Tivoli Hjørnet. Bygningen på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstorffsgade blev opført af Tivoli i 2017, og er tegnet af arkitekterne bag Louvre Pyramiderne i Paris. Bag den bølgende facade gemmer sig flere spisesteder, de fleste indrettet som permanente, indendørs madboder. Her er et bredt udvalg af forskellige køkkener, og du kan nyde alt fra sunde retter hos islandske Glò til nordafrikanske, lune fladbrød hos Wakha. Og en væld af muligheder derimellem.  

    Du kan også prøve det fine Nimb Brasserie og Nimb Hotel, som ligger i Tivoli. Deres nyeste tilføjelser er restaurant Gemyse, der fokuserer på det grønne køkken og økologi i samarbejde med Aarstiderne, og Cakenhagen, der serverer kaffe, kager og champagne.

    Vil du se flere gode spisesteder i denne del af København? Så tjek vores guide til de bedste spisesteder i Indre By

    Tivoli hele året

    Med tiden har Tivoli udvidet deres åbne sæsoner. Du kan nyde have på en smuk sommerdag, eller ligge turen forbi, når Tivoli hvert efterår bliver forvandlet til et fortryllet Halloween-univers med hekse, græskar og lanterner.

    Fra midten af november til januar sænker julefreden sig over Tivoli, der fejrer jul og nytår - og huser Københavns mest magiske julelandskab og- marked.

    De fleste forlystelser kører, og restauranterne er åbne også til efterår, jul og nytår.

    Besøg byens andre topattraktioner

    Tivoli er blandt Københavns topattraktioner. Du kan finde de andre her

     

    Læs mere : Tivoli
  • Foto: Martin Heiberg

    Axel Towers

    0,44 km

    Indre Københavns seneste arkitektoniske vartegn, Axel Towers, er tegnet af arkitekt Lene Tranberg fra Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

    I efteråret 2017 åbnede ejerne bag Michelinrestauranten AOC og No. 2 en kombineret gourmetrestaurant og cocktailbar, TRIO, som udover kompromisløs mad og lækre cocktails byder på en fantastisk udsigt over København fra 9. og 10. sals højde.

    Tegnestuen bag Axel Towers er også kendt for Tietgenkollegiet, SEB-Huset, Skuespilhuset og Ofelia Plads.

    Tårnene rummer ud over restaurant og bar flere kontorer, butikker, spisesteder, en offentlig byhave samt parkeringsanlæg i fem etager. 

    Læs mere : Axel Towers
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Kødbyen

    0,52 km

    Kødbyen er et område på Vesterbro, der har huset kødindustrien i mange årtier. Det består af tre separate områder, der bliver kaldt for den hvide, grå og brune Kødby efter farven på bygningerne.

    I begyndelsen af 2000'erne, da Københavns Kommune indså, at de funktionalistiske bygninger fra 1930'erne i den hvide Kødby kunne være interessante for andre end blot slagtere, begyndte en vision om en ny kulturel smeltedigel at tage form. Kødbyen er i dag en kreativ klynge, hvor Københavns nye og trendy steder åbner, såsom restauranter, natklubber og kunstgallerier - side om side med slagterierne, der stadig driver virksomhed her.

    Kødbyen er et af Københavns mest populære steder at gå ud. Her ligger bl.a. kunstgallerier, som V1, Gallery Poulsen og Bo Bjerggaard, tebutikken Tante T og Butcher’s Lab – et kombineret galleri og fitnesscenter. Kødbyen huser også en bred vifte af restauranter. Prøv den økologiske BioMio, nogle af byens bedste burgere og pizza, vin og tapas på Paté Paté eller frisk fisk hos Fiskebaren.

    Området er kendt for et sprudlende natteliv med Jolene, Mesteren & Lærlingen og Bakken lige ved siden af hinanden. Bygningerne og facaderne er beskyttede, hvorfor du ikke finder nogen store navneskilte på facaderne. Derfor kan det ibland være lidt svært at finde rundt. Ligeledes har mange restauranter, barer og gallerier bevaret de gamle slagteriers fliser og rå rammer.

    Læs mere : Kødbyen
  • Foto: PR photo

    Rådhuspladsen

    0,62 km

    Én af byens centrale pladser, forbundet til byens anden store plads, Kongens Nytorv, ved fodgængergaden Strøget.

    Den store plads er trafikknudepunkt og også samlingssted i forbindelse med demonstrationer, store koncerter, udstillinger og andre events..

    Læs mere : Rådhuspladsen
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Dragespringvandet

    0,6 km

    Dragespringvandet på Rådhuspladsen i København blev udført i 1889 og var oprindelig tiltænkt Amagertorv, men monumentet tabte til Storkespringvandet.

    I 1904 blev der opstillet en bronzekumme med dekoration inspireret af oldgræsk ornamentik. På kummens kant anbragtes de tre vandspyende drager lidt større end skitseret i projektet fra 1889. Kummen blev hurtigt døbt 'spyttebakken'.

    I 1908 blev springvandet omgivet af et lavt, ydre
    bassin med granitkant efter tegning af Skovgaard og Bindesbøll, men først i 1923 stod Dragespringvandet helt færdigt med en tyr i kamp med en drage.

    Flyttet 25 meter

    For ikke at klemme denne midtergruppe gjorde man de tre drager på kummekanten lidt mindre, og dermed i overensstemmelse med det oprindelige projekt. De store drager er i dag anbragt på balustraden foran Rådhuset.

    Samtidig blev det ydre bassins granitkant smykket med seks frugtkurve af bronze anbragt på hver anden af de tolv stenkonsoller. Denne nye udgave af springvandet sprang første gang den 4. juni 1923.

    Vestre Boulevard blev i 1954 udvidet og ændrede samtidig navn til H.C. Andersens Boulevard. Hele springvandet blev flyttet 25 meter ind på pladsen, og det ydre granitbassin med bronzekurve blev fjernet. Det blev i 1973 opstillet på Brønshøj Torv, men atter nedtaget i 2001.

    Læs mere : Dragespringvandet
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Nationalmuseet

    0,93 km

    På Nationalmuseet i København kan du følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund.

    Nationalmuseet har til huse i Prinsens Palæ, der blev bygget i 1743-44. En suite af elegante sale står stadig næsten som dengang, prinser og prinsesser havde deres gang i dem med paneler, stuk, lysekroner og møbler.

    Permanente udstillinger

    Udstillingen Danmarks Oldtid rummer blandt andet Solvognen, Egtvedpigen, det store sølvkar fra Gundestrup og vikingernes skatte. Se også de velbevarede rester af Huldremosekvinden, der kom drabeligt af dage omkring år 100.

    Nationalmuseet har også verdens største samling af genstande fra Grønland, så som sælskindsdragter, magiske amuletter og slanke kajakker.

    Nationalmuseet rummer en af verdens største etnografiske samlinger, en antiksamling, et legetøjsmuseum, en mønt- og medaljesamling og Klunkehjemmet fra 1890.

    Børnenes Museum og guidede ture

    Børnenes Museum er et kapitel for sig, hvor familiens yngste kan komme tæt på forskellige tidsaldre og kulturer. Sid på skolebænken i en skolestue fra oldemors tid, tag på fantasirejse i vikingeskibet, rør i gryderne i middelalderborgens køkken eller mærk på stofferne i butikken fra Pakistan.

    Tag en af museets gå-selv-guider, og oplev museet på kun 60 minutter. Du kan vælge imellem Danmarkshistorien, Familietur og Jorden rundt. I

    Restaurant SMÖR er et besøg værd

    Udover en café og museumsbutik, finder du på Nationalmuseet også den glimrende Restaurant SMÖR. Restauranten serverer en spændende menu med inspiration fra det danske køkken og med masser af lækre, lokale ingredienser. Du kan fx få nyfortolkninger af smørrebrød eller prøve "Nationalmuseets Kæmpe Store Kagebord" med et overflødighedshorn af kager og søde sager. Du skal ikke betale indgang for at besøge restauranten, caféen eller butikken. 

     

     

    Læs mere : Nationalmuseet
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Vor Frue Kirke

    1,01 km

    Københavns Domkirke har lagt hus til store begivenheder i Danmarkshistorien. Bl.a. kronprins Frederiks og Mary Donaldsons vielse og Søren Kierkegaards begravelse i 1855.

    Grundstenen blev lagt af Frederik VI i 1817, og pinsedag 1829 var kirken klar til den højtidelige indvielse. Men faktisk har der ligget en kirke på stedet, siden Københavns grundlægger, biskop Absalon, tog initiativ til at bygge på stedet. Omkring år 1200 blev den første Vor Frue Kirke opført på byens højeste punkt.

    Thorvaldsens skulpturer

    Indvendigt udmærker kirkerummet sig ved Bertel Thorvaldsens mandsstore skulpturer af Jesus og de tolv apostle. Over alterbordet tager Kristus imod med åbne arme, mens hans apostle ser til fra kirkeskibets sider. Blot er Judas skiftet ud med Paulus.

    Et gammelt rygte vil vide, at Thorvaldsen ikke var tilfreds med, at hans skulpturer skulle stå inde i kirkens nicher. Derfor lavede han dem bevidst lidt for store, så man måtte flytte dem ud på gulvet, hvor de kommer bedre til deres ret.

    Både Bertel Thorvaldsen, Søren Kierkegaard og H. C. Andersen er begravet fra kirken.

    Københavns bombardement

    I 1807 ramte en brandraket spiret under englændernes bombardement ledet af admiral James Gambier og general Lord Cathcart. Bombardementet medførte kirkens totale nedbrænding.

    Læs mere : Vor Frue Kirke
  • Foto: Wonderful Copenhagen

    Amalienborg Slot

    2,38 km

    På museet kan du snuse til kongehusets historie, og fra den smukke slotsplads kan du hver dag se Livgardens vagtskifte hver dag kl. 12.00.

    Den Kongelige Livgardes vagtskifte

    Amalienborg er bl.a. kendt for Den Kongelige Livgarde. Hver dag kan du opleve gardernes vagtskifte. Livgarden marcherer fra Livgardens Kasserne i Gothersgade 100 ved Rosenborg Slot gennem Københavns gader for at ende ved Amalienborg, hvor vagtskiftet finder sted kl. 12:00.

    Amalienborg, som omgiver den smukke plads med rytterstatuen af Frederik V fra 1771, består af fire identiske palæer. Christian VII’s palæ (også kaldes Moltkes Palæ, gæstepalæ), Christian VIII's Palæ (også kaldet Levetzaus Palæ, gæstebolig for Prins Joachim og Prinsesse Benedikte), Christian IX's Palæ (Dronning Margrethe II's bolig) og Frederik VIII's Palæ (også kaldet Brockdorffs Palæ, Kongeparrets bolig) – det er her, du finder Amalienborg Museum.

    Fuldend besøget på Amalienborg slotsplads – træd indenfor i palæet og oplev det kongelige liv i fortid og nutid.

    Amalienborgmuseet rækker 150 år tilbage i tid til Christian 9. og Dronning Louise, der blev kendt som "Europas svigerforældre", fordi fire af deres børn besteg Europas troner som henholdsvis kejserinde af Rusland, dronning af England, konge af Grækenland og konge af Danmark.

    Som i en tidsrejse står Christian 9. og Dronning Louise samt deres efterkommeres værelser intakte. Hvert rum vidner om tidens trends og beboeres personlige smag – det være sig i klunketidsstil, militærstil eller ridderligt inspireret.

    I Havesalen kan du få et indblik i kongeligt liv og monarkiet i det 21. århundrede. Med en kongelig titel følger mange opgaver og traditioner, hvilket udstillingen giver rig mulighed for at udforske, så den besøgende får en fin forståelse af, hvad det vil sige at være kongelig i dag.

    De fleste dage er der adgang til Beletagen med Gallsalen og de øvrige pragtrum, der stadig bliver brugt som repræsentationslokaler af den kongelige familie. Tjek åbningstider på amalienborg.dk.

    Museets maskot, elefanten Hannibal, møder børnene i øjenhøjde på skilte henvendt specielt til dem med engagerende spørgsmål om den kongelige historie. 

    Læs mere : Amalienborg Slot