Hotel Royal, Holstebro - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser

Hotel Royal, Holstebro - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

Moderne hotel i hjertet af Holstebro

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Hotel Royal er et moderne og populært hotel, der ligger midt i byen og nyder en eftertragtet beliggenhed. Hotellet er kendt for sin unikke placering, der giver en fantastisk udsigt fra alle de indbydende værelser. Den centrale beliggenhed og de rummelige og smukke værelser med betagende udsigt er blot nogle af de luksusoplevelser, som gæsterne kan nyde på Hotel Royal.

Udsigt til by og natur
Hotel Royal byder gæsterne velkommen med en imponerende 27 meter høj glasspir, der er smukt prydet med skulpturen solvognen. Ved et ophold på hotellet er der mange visuelle fornøjelser at nyde. Værelserne tilbyder enten udsigt til det livlige byliv eller til den løbende flod Storeå, der strækker sig gennem Holstebro. Uanset hvilken udsigt man vælger, er der noget spektakulært at betragte under opholdet på Hotel Royal.

Store rummelige værelser
Hotellet råder over 40 rummelige værelser fordelt på tre etager. Hvert værelse er kendetegnet ved sin rummelighed, lyse og luftige atmosfære. Selv det mindste værelse strækker sig over imponerende 24 kvadratmeter! Værelsernes indretning følger en nordisk, rolig og klassisk moderne stil. Sengene er yderst komfortable, og udsigten fra værelserne er altid spektakulær.

  • Bar/lounge

  • Gratis internet

  • Lufthavn: 45 km

  • Togstation: 1.5 km

  • 40 værelser

Nyd en kop kaffe eller drink i baren

Udendørs terrasse og bar-miljø
Når solen skinner, har gæsterne mulighed for at nyde det danske vejr på hotellets udendørs terrasse. Hvis vejret derimod kræver indendørshygge, er der også en bar til rådighed på hotellet. Baren er kendt som "Minibaren" og byder på et bredt udvalg af lækkerier, lige fra forfriskende drinks og smoothies til varme drikkevarer - med og uden alkohol.

Aktivt ophold
Hvis gæster ønsker at holde sig aktive, kan de benytte sig af den gratis adgang til det nærliggende træningscenter, Motion & Trivsel.

Danmarks hyggeligste handelsby
Hotel Royal, et moderne og hyggeligt hotel, nyder en central beliggenhed i hjertet af Holstebro, tæt på Musikteatret og inden for gåafstand til byens mangfoldige butikker. Holstebro er tidligere blevet kåret som Danmarks mest charmerende shoppingby.

Se kalender og priser