ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

Green Key_V3

Green Key godkendt

Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

Fiskergade 2-8 , 7100 Vejle

Vis kort
Se kalender og priser: ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

Bemærk venligst

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

  • Sydjylland
  • Jylland
  • City Break

Hotellets faciliteter

  • Green Key_V3 Green Key mærket
  • Handicapvenligt
  • Gratis internet
  • Restaurant
  • Røgfrit
  • Wellness
  • Lufthavn: 32 km
  • Tog: 300 m
  • 74 Værelser

Ophold og overnatninger påToRVehallerne- SDH Partner Hotel

Nyd det lækre loungeområde

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Når du vælger at bo på det prisvindende 4-stjernede Hotel ToRVEehallerne i hjertet af Vejle, får du den ideelle base uanset hvad dit rejseprogram byder på. Den centrale beliggenhed gør det nemt at komme til hotellet, hvad enten du rejser i bil eller med tog. Og hvis du ønsker at udforske den charmerende bymidte, de gode shoppingmuligheder og den smukke natur omkring Vejle Fjord - som er nogle af grundene til, at byen er en af Danmarks mest populære destinationer - behøver du sjældent mere end en kort gåtur.

Hotel ToRVEehallerne i Vejle har alsidige tilbud, der passer til enhver smag, rejsestil og budget. De tilbyder 74 værelser fordelt på 5 forskellige værelseskategorier med masser af gode tilbud. Uanset om du er en børnefamilie, der har brug for masser af plads, eller en forretningsrejsende, der har brug for ro og fokus, vil du finde det her.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra luksus til en særlig lejlighed eller bare ønsker en romantisk weekend for to, er der også mulighed for det. Alle værelser på hotellet er udstyret med alt, hvad du har brug for til et komfortabelt ophold, herunder eget badeværelse, hårtørrer, fladskærms-tv med kabelkanaler og en hurtig og gratis trådløs internetforbindelse, så du aldrig behøver at gå på kompromis med arbejde eller underholdning om aftenen.

Som gæst på Hotel ToRVEehallerne i Vejle har du også mulighed for at træne gratis hos Lido Fitness, der kun ligger 300 meter væk. På den måde kan du starte eller afslutte dagen på en god måde, der giver dig appetit, også til byen.

Nyd lækker mad og selskab på Hotel ToRVEehallerne.
Mange hoteller i Vejle har gode restauranter, men som gæst på Hotel ToRVEehallerne får du ekstra god og varieret mad. Hotellet har hele tre restauranter og to barer, hvor du kan tilfredsstille både sulten og den kulinariske nysgerrighed til rimelige priser. På Oasia kan du glæde dig til luksus-sushi, japanske retter, sashimi og wok, mens Jacobsen frister med solide danske klassikere, der er tilberedt med omhu og finesse. Endelig er der Bistecca med sit sydeuropæiske præg, hvor det italienske køkken forkæles med en bred vifte af specialiteter og krogmodnede steaks.

Hvad er en god middag på et hotel uden en drink til at afrunde det hele? Som gæst på Hotel ToRVEehallerne i Vejle kan du afslutte aftenen med et besøg i den hyggelige Megalounge, der er hotellets naturlige samlingspunkt. Udover klassiske drinks og velskænkede fadøl finder du også den fantastiske Gin Bar. Med mere end 100 forskellige slags gin at vælge imellem er der noget for enhver smag, både for gin-nybegynderen og den erfarne gin-entusiast. Derudover har Hotel ToRVEehallerne i Vejle også baren SMWS, som enhver whiskyelsker vil elske. Her finder du over 300 forskellige slags single malt whisky fra hele verden. Og skulle du stadig være i tvivl om barernes ekspertise og udvalg, kan vi nævne, at SMWS også er hjemsted for The Scotch Malt Whisky Society Denmark.

Velkommen til det hyggelige hotel i Vejle - Danmark bliver bare lidt mere vidunderligt her!

Attraktioner i nærheden af ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  • Foto: Sct. Nicolai Kirke

    Sct. Nicolai Kirke

    0,07 km

    Sct. Nicolai Kirke er opført indenfor tidsrummet 1240-1280 som et senromansk-unggotisk langhus. Siden er den udbygget med først et mindre tårn, dernæst et søndre sideskib og to korsarme. I 1855 fik kirken et nyt kor, og i 1887 blev det gamle tårn revet ned og i 1888 erstattet af det nuværende, nygotiske tårn.

    På kirkens nordside, ud mod Kirkegade, ses 23 runde huller, der indeholder indmurede hovedskaller. Sagnet fortæller, at de er fra henrettede røvere, der for mere end 300 år siden huserede i Nørreskoven og røvede fredelige borgere.

    I kirken finder man et særligt gravkapel, Kai de la Mares kapel. Oberstløjtnant de la Mare skænkede i 1704 kirken 100 sletdaler for at få indrettet en begravelsesplads i kirken, i søndre kapel. I forbindelse med en renovering af kirken i 1862 blev den flyttet til nordre kapel. Her finder man i dag tre kister med familiemedlemmer, en fjerde ukendt og endelig ligger et foto af ”Dronning Gunhild”. Moseliget, fundet i 1835 i Haraldskær Mose, er for tiden udlånt til Kulturmuseet i Spinderihallerne.

    De to store reformatorer, Luther og Melanchton, er portrætterede af Lucas Cranach den Yngres værksted i Wittenberg og hænger på kirkens nordvæg, skænket af en præsteenke i 1585. Også Vejles store søn, historikeren Anders Sørensen Vedel, er portrætteret i kirken. Jørgen Roeds store mindeportræt fra 1860 blev skænket af bl.a. amtmand Orla Lehmann.

    Sct. Nicolai Kirke er nyrestaureret og ombygget i 2018-19 med EplusN som arkitekter. Kirken blev nykalket, der kom et helt nyt varmesystem, ny farvesætning, nye løse stole, nyt el- og lyssystem, nyt lydsystem og handicapvenlige adgangsveje og stærkt forbedrede toiletforhold. Ombygningen bestod i at få tilført sognehusfaciliteter, så kirken nu rummer undervisningslokale, møderum, samtalerum, nyt dåbsværelse og et præstekontor.

    Koret med alteret er helt nyindrettet. Det gamle alter er ophængt i søndre korsarm. Billedkunstner Anders Kirkegaard har udført en ny altertavle, der blev indviet 14. november 2021. Der er tale om et enestående altermaleri i meget store dimensioner. Til daglig står det som en mere end fem meter høj monolit i tre felter i violet, rød og grøn. Ved gudstjenester og kirkelige handlinger foldes det øverste felt ud og åbenbarer et opstandelsesmotiv med Vejle Fjord. Værket er kunstnerens hovedværk - "Mit testamente", siger Anders Kirkegaard.
    Der er nyt knæfald og nyt alterbord, men prædikestolen fra 1576 er uændret, og kirkens ældste inventar, døbefonten fra før 1250, er flyttet til en plads nedenfor kortrappen.

    Til at udforme afskærmningen af de nye lokaler, der er skabt under pulpituret ved indgangen til kirkerummet, hvor der anvendes glas som ruminddeling, er valgt væverne Beck & Kinch i Aarhus. De tæller blandt sine kunder de store modehuse Dior og Chanel, men også FAO og Det danske Udenrigsministerium.

    Hver torsdag kl. 16 er der gratis guidet rundvisning i kirken. Tilmelding er ikke nødvendig, bare mød op.

    Læs mere : Sct. Nicolai Kirke
  • Foto: Mads Hansen

    Den Smidtske Gård

    0,08 km

    Den gamle købmandsgård er påbegyndt i 1799 af købmand Ingvard Smidt, opført af bygmester Anders Christensen Kruuse sammen med arkitekt og billedhugger Jens Hjernøe. Denne smukke gamle bindingsværksgård i Søn­dergade 14 er den eneste af Vejles gamle køb­mandsgårde, som er bevaret. Gården huser i dag café og vinbar. 

    Forhuset langs Søndergade er den ældste del. Bemærk bygherrens og hans hustrus navne samt årstallet over portliggeren. Her var både bolig med køkken, bryggers og rullestue (forhus og nordfløj) samt kornhus, pakhus, vognport og stalde til kundernes heste.

    Læs mere : Den Smidtske Gård
  • Foto: VisitVejle

    Økolariet

    0,09 km

    Økolariet har mange oplevelser, du bliver klog af. En rejse gennem spændende scenerier med film, levende organismer, interaktiv viden, tests og aha-oplevelser.

    Tryk, mærk, skub, test og tegn dig gennem masser af interaktive oplevelser. Du bliver klogere på, hvordan verden påvirkes af vores forbrug, og hvordan forskning i dag bliver til din hverdag i morgen.

    Økolariet ligger i Vejle centrum og alle er velkommen til at kigge forbi. Der er gratis éntre til udstillingerne.

    Læs mere : Økolariet
  • Foto: VisitVejle

    Sct. Norberts Kirke

    0,14 km

    Præsteboligen er en naturlig del af byggeriet. Arkitekt F. Wipfler fra Odense har evnet at få alle bygningens elementer til at indgå i et harmonisk hele. De indviede oblater opbevares i korets bagvæg. Lågen er en keramisk mosaik udført af tidligere sognepræst Willem Wuyts. Den lille røde lampe er tændt, når Kristi Legeme er til stede i tabernaklet.

    Kirkebænkene, dørene, skriftestolen og altret er udskåret i slavonisk eg af den belgiske billedskærer Goeteyne. I altret findes der seks relieffer, fire evangelistsymboler, og to Kristussymboler.

    Døbefonten, en gammel antik kumme af marmoragtig kalksten, hviler på en firkantet granitsøjle.

    De to figurer, Jomfru Maria med barnet, til venstre, og Jesus, fremstillet som Den gode Hyrder, til højre for korpartiet, er udskåret i træ og udført i Oberammergau i Bayern.

    14 Korsvejsstationer (1992) er udført af maleren og jesuitterpateren Adolf Meister, Århus.

    Det pneumatiske orgel med 11 stemmer, 2 manualer og pedal er bygget 1939 af Marcussen & Søn, Aabenraa.

    Glasmalerier i seks af kirkens vinduer er alle udført af maleren Nis Schmidt: fire spidsbuede vinduer i kirkens kor (1974), et cirkelvindue (1987) bag orglet og et spidsbuet vindue (2002) i det tidligere dåbskapel.  Her ses ligeledes et krucifiks og en skulptur af kirkens værnehelgen Sankt Norbert.  Krucifikset og figuren blev tegnet af Nis Schmidt og udført i grønpatineret bronze i anledning af menighedens 100 års jubilæum i 2004.

    Læs mere : Sct. Norberts Kirke
  • Foto: VisitVejle

    Sirius Observatoriet

    0,16 km

    Sirius Observatoriet har en interessant mindre samling af instrumenter samt byggesten fra Hven. Observatoriet blev opført i 1923 af Elektroinstallatør Møller Nicholaisen. Han var en aktiv amatørastronom, hvilket dog ikke forhindrede ham i at gøre internationalt anerkendte observationer.

    Observatoriet er åbent mandag aften kl 20-22 i månederne februar, marts, oktober og november under forudsætning af at der er klart vejr.

    I uge 42 og uge 7 er der nogle gange ferielukket, men I er velkomne til at sende en mail eller en sms for at høre om der er åbent. Hvis I er en gruppe (skoleklasse, spejdergruppe eller bare interesserede) er I også velkomne til at ringe eller skrive og lave en særlig aftale på et aftalt tidspunkt. Der er gratis adgang.

    Observatoriets personale kan kontaktes på telefon: Kirsten Kragbak: +4560207553 og Anders Misfeldt: +4560207564.

    Læs mere : Sirius Observatoriet
  • Foto: Mads Fjeldsø Christensen

    Vejle Rådhus

    0,16 km

    Det ældre rådhus på Gammel Torv brændte i 1530, og den nuværende bygning blev bygget i 1878 som det fjerde rådhus. Rådhusklokken, der kan høres hver dag, er den selvsamme klokke, som i sin tid har ringet til messe i det gamle kloster.

    Læs mere : Vejle Rådhus
  • Foto: Vejle Kunstmuseum

    Vejle Kunstmuseum

    0,38 km

    Særudstillinger 2024:
    KROPUMULIG KROPUTROLIG – Gipsafstøbninger og antikke kropsidealer i moderne kunstnerisk omfavnelse. (10.02.24 - 15.12.24)

    SKABNINGER – Japansk grafik. (17.11.23 - 01.09.24)

    Kunst der sætter aftryk
    Vejle Kunstmuseum inviterer alle indenfor til kunstoplevelser, der tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Temaerne er genkendelige og giver et anderledes blik på verden omkring os. Nogle gange er det stort, andre gange er det småt, men der er altid noget, der sætter sit aftryk!

    I de faste udstillinger kan du bl.a. opleve en stor samling af grafiske værker, kunst der udfordrer vores konventioner om kroppen, guldalderens konstruerede virkeligheder, portrætkunst i alverdens afskygninger og meget mere.

    Sanseværk
    Opleveszonen Sanseværk er en anderledes kunstoplevelse, hvor nysgerrige børn og voksne sammen går på opdagelse med sanser, leg og sjove aktiviteter. Her kan I lytte til det grønne, dufte til det blå, føle det gule og meget mere.

    Læs mere : Vejle Kunstmuseum
  • Foto: VisitVejle

    Gorilla Park Vejle

    2,11 km

    Om Gorilla Park 

    Banerne i Gorilla Park er i varierende højde og sværhedsgrad, så der er oplevelser til alle uanset størrelsen på vovemod. Her kan du slå dig løs i bedste Tarzan og Jane stil i adskillige timer.

    Gorilla Park Vejles letteste bane er kun 1,5 meter over jorden, med nemme og sjove forhindringer, og herefter stiger sværhedsgraden proportionalt med banenumrene, for at slutte af med den meget udfordrende Alpha bane!

    Klatring kræver ingen specielle forudsætninger ud over lysten til at have det sjovt, samt at kunne lide store mængder af frisk luft og fysisk aktivitet i skønne omgivelser.

    Gorilla Park benytter det patenterede og prisvindende Safe Link SSB karabin system. Inden du begiver dig ud i klatringens kunst, modtager du en kyndig instruktion af uddannede instruktører om sikkerhed og adfærd på banerne. Herefter er det bare at begive sig ud på "jungleeventyret" imellem trætoppene.

    Mulighederne er mange, men du kan bl.a. snowboarde, cykle og tarzan-svinge dig igennem skoven. Totalt har Gorilla Park Vejle over 2 km. forhindringsbaner med mere end 100 forskellige klatreelementer og herunder adskillige svævebaner.

    Medarbejderne giver fælles instruktioner hver hele time (sidste instruktion 4 timer før lukketid) med maksimalt 40 personer pr. hold. Derfor anbefales det, at du booker tid i forvejen, så du er sikker på en plads. Booker du online minimum 24 timer før, sparer du kr. 35,- pr. person. Instruktionen kan vare op mod en time.

    Prisen er inkl. instruktion, leje af udstyr og klatring i 4 timer.

    Vær venligst opmærksom på varierende åbningstider, som løbende bliver udvidet. Det er muligt at besøge parken i weekender, ferier og på helligdage i perioden fra første lørdag i april til og med anden lørdag i november. 

    Når du trænger til et hvil, kan du nyde forskellige snacks og forfriskninger fra Cafe GO!rillax i det hyggelige picnicområde.

    Book online på www.gorillapark.dk.

    Prøv også det populære Gorilla Big Swing. Her er tale om en gigant gynge som for alvor får adrenalinen til at pumpe! Du hejses op til 15 meters højde, hvor du selv trækker splitten, som aktiverer fornemmelsen af frit fald, inden du glider over i det store swing. Til sidst opleves følelsen af vægtløshed før tilbage-swinget. En oplevelse til alle jer, som bare ikke kan få nok adrenalinsus.

     

    Læs mere : Gorilla Park Vejle
  • Foto: VisitVejle

    Vejlefjordbroen

    2,57 km

    Over Vejle Fjord knejser den imponerende Vejlefjordbro, der forbinder Mølholm i syd med Nørremarken i nord. Vejlefjordbroen kan opleves på tæt hold fra Dyrehaven i Nørreskoven eller fra Vejle Lystbådehavn.

    Byggeriet af Vejlefjordbroen blev påbegyndt i 1975 efter stærkt pres fra politikere og borgere i Vejle. Tidligere blev trafikken ledt gennem Vejle ad den gamle hovedvej 10. Op gennem 1960erne og begyndelsen af 1970erne blev trafikken mere og mere tæt i den indre by. Folketinget besluttede i 1974 at bygge en ny motorvej fra Kolding til Vejle, der blandt andet omfattede broen over Vejle Fjord, og den 1. juli 1980 kunne man så indvie den stærkt tiltrængte motorvejsbro. Pris 350 mio. kr.  

    Der var en vis modstand mod byggeriet fra starten; man frygtede at broen ville skæmme de smukke omgivelser omkring Vejle Fjord. Arkitekterne valgte derfor at bygge broen i en meget neutral stil, således at broen faldt naturligt ind i de skovklædte omgivelser omkring Vejle Fjord.  

    Broen over Vejle Fjord er et klassisk eksempel på en bjælkebro, hvor brodækket ligger på en række bropiller. I dette tilfælde hviler brodækket på 15 bropiller, og hvert af de mellemliggende brofag har en længde på 110 meter. Gennemsejlingshøjden er på 40 meter. Vejlefjordbroen er 27,6 meter bred og har en total længde på 1712 meter, hvilket gør den til Danmarks sjette længste bro.  

    Siden broen blev åbnet, har trafikken på Vejlefjordbroen udviklet sig så meget, at broen i dag er Danmarks mest trafikerede motorvejsbro. Tal fra Vejdirektoratet viser, at der på et gennemsnitsdøgn kører omkring 50.000 biler over broen.  

    Læs mere : Vejlefjordbroen
  • Foto: Frame & Work

    Jelling-monumenterne (UNESCO)

    9,04 km

    Året er 965. Vikingekongen Harald Blåtand siger farvel til de nordiske guder og ja til den kristne gud. Begivenheden får han mejslet ind på en stor runesten i Jelling tæt på stenen hans far, Gorm den Gamle, rejste nogle få år forinden. På stenen praler Harald med, at han vandt Danmark og Norge og gjorde danskerne kristne: ”Kong Harald opførte dette gravmæle efter Gorm, hans far og Thyra, hans mor, Harald der vandt Danmark - det hele - og Norge og gjorde danerne kristne”. Runestenen betragtes som Danmarks dåbsattest og Kristus-figuren fra stenen er at finde i alle danske pas.

    Gorm den Gamles lidt mindre mindesten over Dronning Thyra bærer indskriften: "Gorm konge gjorde dette dødeminde efter sin kone Thyra, Danmarks pryd”. Det er det ældste vidnesbyrd om Danmarks navn, og runestenen kaldes derfor ”Danmarks navneattest”.

    Harald lod i sin regeringstid også to vældige gravhøje og en kirke opføre på stedet.

    I dag har Haralds storslåede vikingeanlæg en central placering i Jelling midtby. Fra toppen af gravhøjene, der er 10 meter høje og har en diameter på 70 meter, har du et godt udsyn over monumentområdet. Den nordlige høj havde et træbygget gravkammer, formodentlig opført af Harald Blåtand til sin far og senere henlagt til den kristne kirke. Nutidens Jelling Kirke er en romansk stenkirke, opført omkring år 1100 og bygget oven på Harald Blåtands trækirke fra 900-tallet. I 2000 blev Gorm den Gamle genbegravet i kirkens kammergrav.

    I det fjerne omkranser hundredvis af nyopførte hvide betonstolper hele anlægget og markerer palisadens omtrentlige placering. Fra stiforløbet kan du opleve fortolkningen af den 350 meter lange skibssætning samt placeringen af de såkaldte Trelleborghuse. Midt mellem højene kan du lade dig opsluge af runestenene i deres smukke højteknologiske bronze- og glasmontrer eller finde fordybelse i kirken.

    Jelling-monumenterne betegnes som Europas fornemste fra vikingetiden og er på UNESCO’s verdensarvsliste.

    Vikingemarked og oplevelsescentret Kongernes Jelling
    Hvert år i juli kan du finde din indre viking frem, når der afholdes vikingemarked ved monumenterne. I det flotte oplevelsescenter, Kongernes Jelling, folder vikingernes liv og den spændende historie om monumenterne sig ud i interaktive udstillinger. Igennem digitale kikkerter på tagterrassen kan du se, hvordan Jelling så ud for 1000 år siden.

    Bluetooth-teknologien
    Bluetooth-teknologien, der anvendes overalt i mobiltelefoner og computere til trådløs kommunikation, er opkaldt efter den danske konge, Harald Blåtand pga. hans evne til kommunikation mellem forskellige fraktioner.

    Læs mere : Jelling-monumenterne (UNESCO)
  • Foto: Givskud ZOO

    GIVSKUD ZOO

    16,42 km

    Glæd jer til en spændende safarioplevelse, hvor I enten kan udforske savannerne i jeres egen bil eller tage med safaribussen på en tur gennem GIVSKUD ZOO og komme helt tæt på giraffer, zebraer, antiloper og løver. I kan også gå på opdagelse til fods ad op til 6 km lange vandrestier og opleve gorillaer, næsehorn, kæmpeoddere og Europas største pingvinanlæg, hvor de livlige humboldtpingviner vralter rundt på land og nærmest flyver gennem vandet.

    I GIVSKUD ZOO finder I også Europas største anlæg med brillebjørne, hvor I kan opleve brillebjørnetvillingerne, der kom til verden i begyndelsen af 2023. Under vandresafarien kan I også tage en modig rejse millioner af år tilbage i tiden og stå ansigt til ansigt med dinosaurer i naturlig størrelse, inklusive den frygtindgydende Tyrannosaurus Rex og den 40 meter lange Argentinosaurus!

    I kan også blive klogere på natur, miljø og livets gang med parkens lærerige særudstillinger såsom PlastikPlaneten, Inspiratorium, Verdensmålsparken og Dødens Hytte.

    Medbring en madpakke eller bestil mad på en af parkens restauranter og slap af med de allermindste i Babycare Center, mens børnene har det sjovt på legepladserne. Der er også legeredskaber til børn med funktionsnedsættelse.

    Forbered jeres besøg ved at downloade den gratis audioguide til safarituren, se dagens program og prøv lærerige quizzer. Der er oplevelser nok til hele familien.

    GIVSKUD ZOO ligger kun 70 km fra Varde samt 20 km fra Billund og Vejle.

    Læs mere : GIVSKUD ZOO
  • Foto: LEGOLAND

    LEGOLAND Billund - Tag i Legoland og hav en fantastisk oplevelses fyldt dag i Billund

    25,61 km

    Hop ombord i LEGO® Canoe, og gør dig klar til et hvirvlende vandfald for enden af vildmarksturen, eller kast dig ud fra ørneklippen 11 meter over jorden i susende fart forbi præriens vilde LEGO® dyr i Flying Eagle. Ta' på glatis med pingvinerne, og mærk kroppen bæve i den kuldegysende forlystelse Polar X-plorer, hvor isen knækker under dig, så du falder 5 meter ned!

    Skal pulsen lidt ned, kan du udforske LEGOLAND fra oven i LEGOTOP® eller opleve den store verden i miniformat bygget af mere end 20 millioner LEGO® klodser i Miniland i hjertet af LEGOLAND®.

    Vi glæder os til sug i maven sammen med dig – selvfølgelig trygt og sikkert!

    Læs mere : LEGOLAND Billund - Tag i Legoland og hav en fantastisk oplevelses fyldt dag i Billund