ToRVEhallerne, Vejle - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser

ToRVEhallerne, Vejle - SDH Partner Hotel

Gæsteanmeldelser
0 anmeldelser
Ankomst
{{ ctrl.state.searchParams.arrival | date:'dd-MM-yyyy' }}
Ankomst
Afrejse
{{ ctrl.state.searchParams.departure | date:'dd-MM-yyyy' }}
Afrejse

Sådan fungerer booking

Klik på "Se kalender og priser"-knappen for at angive datoer og se udvalget af værelser.

Vær opmærksom på, at du ikke kan anvende Small Danish Hotels gavekort til betaling på dette hotel.

Dette prisvindende arkitektoniske 4-stjernede hotel er beliggende i centrum af Vejle og ligger kun 2 minutters gang fra banegården, gågaden og shoppingcentrene.

Hotellet er en del af alliancen med Best Western Hotels & Resorts.

Når du vælger at bo på det prisvindende 4-stjernede Hotel ToRVEehallerne i hjertet af Vejle, får du den ideelle base uanset hvad dit rejseprogram byder på. Den centrale beliggenhed gør det nemt at komme til hotellet, hvad enten du rejser i bil eller med tog. Og hvis du ønsker at udforske den charmerende bymidte, de gode shoppingmuligheder og den smukke natur omkring Vejle Fjord - som er nogle af grundene til, at byen er en af Danmarks mest populære destinationer - behøver du sjældent mere end en kort gåtur.

Hotel ToRVEehallerne i Vejle har alsidige tilbud, der passer til enhver smag, rejsestil og budget. De tilbyder 74 værelser fordelt på 5 forskellige værelseskategorier med masser af gode tilbud. Uanset om du er en børnefamilie, der har brug for masser af plads, eller en forretningsrejsende, der har brug for ro og fokus, vil du finde det her.

Hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt ekstra luksus til en særlig lejlighed eller bare ønsker en romantisk weekend for to, er der også mulighed for det. Alle værelser på hotellet er udstyret med alt, hvad du har brug for til et komfortabelt ophold, herunder eget badeværelse, hårtørrer, fladskærms-tv med kabelkanaler og en hurtig og gratis trådløs internetforbindelse, så du aldrig behøver at gå på kompromis med arbejde eller underholdning om aftenen.

Nyd det lækre loungeområde

Som gæst på Hotel ToRVEehallerne i Vejle har du også mulighed for at træne gratis hos Lido Fitness, der kun ligger 300 meter væk. På den måde kan du starte eller afslutte dagen på en god måde, der giver dig appetit, også til byen.

Nyd lækker mad og selskab på Hotel ToRVEehallerne.
Mange hoteller i Vejle har gode restauranter, men som gæst på Hotel ToRVEehallerne får du ekstra god og varieret mad. Hotellet har hele tre restauranter og to barer, hvor du kan tilfredsstille både sulten og den kulinariske nysgerrighed til rimelige priser. På Oasia kan du glæde dig til luksus-sushi, japanske retter, sashimi og wok, mens Jacobsen frister med solide danske klassikere, der er tilberedt med omhu og finesse. Endelig er der Bistecca med sit sydeuropæiske præg, hvor det italienske køkken forkæles med en bred vifte af specialiteter og krogmodnede steaks.

Hvad er en god middag på et hotel uden en drink til at afrunde det hele? Som gæst på Hotel ToRVEehallerne i Vejle kan du afslutte aftenen med et besøg i den hyggelige Megalounge, der er hotellets naturlige samlingspunkt. Udover klassiske drinks og velskænkede fadøl finder du også den fantastiske Gin Bar. Med mere end 100 forskellige slags gin at vælge imellem er der noget for enhver smag, både for gin-nybegynderen og den erfarne gin-entusiast. Derudover har Hotel ToRVEehallerne i Vejle også baren SMWS, som enhver whiskyelsker vil elske. Her finder du over 300 forskellige slags single malt whisky fra hele verden. Og skulle du stadig være i tvivl om barernes ekspertise og udvalg, kan vi nævne, at SMWS også er hjemsted for The Scotch Malt Whisky Society Denmark.

Velkommen til det hyggelige hotel i Vejle - Danmark bliver bare lidt mere vidunderligt her!

Se kalender og priser