Tilmeld dig årets julekalender

Deltag i julekalenderen fra Small Danish Hotels og vind alt fra kro- og hotelophold til gavekort og gavekurve.

Tilmeld julekalender

Velkommen til nyt hotel

Varmt velkommen til Hotel Tønderhus. Fra det øjeblik du træder ind ad døren, bliver du kræset om og efter en kort køretur, kan du opleve den bjergtagende natur i området, hvor der er højt til himmelen og vadehav, så langt øjet rækker. 

Kig ind hos Hotel Tønderhus

Oplev gæstfrihed og ægte krokultur

Glade medarbejdere, kokkereret herligheder og en lækker morgenstart sørger Agerskov Kro og Hotel for. Der kæles for maden, så du skal kun bekymre dig om Sønderjyllands mange oplevelser.

Kig indenfor hos Agerskov Kro og Hotel

Idylliske oplevelser i Sønderjylland

Naturskønne stier, smuk havudsigt fra både golfbaner og hotel, udsøgte retter og helt fantastiske indtryk får du hos det smukke Benniksgaard Hotel.

Kig ind hos Benniksgaard Hotel her

Moderne badehotel på Toppen af Danmark

Besøg Aalbæk Badehotel på Toppen af Danmark, ikke langt fra Skagen. Det hyggelige badehotel indbyder til et par dages afslapning tæt ved skov og strand, når du trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Er du til rolig atmosfære med god mad og dejlig stemning, så er Aalbæk Badehotel stedet for dig.

Læs mere om Aalbæk Badehotel her

Gavekort til skønne oplevelser

Forkæl en du holder af med et gavekort | Vælg mellem kroer og hoteller i hele Danmark | 2 års gyldighed | Aktiveret ved køb | Mulighed for print selv | 100% dansk ejet |

Køb et gavekort

background Layer 1
background Layer 1
Danish Travel Awards 2022

Find dit næste ophold

Vores Hotel Guide findes af hensyn til miljø og bæredygtighed ikke længere i fysisk form. Du kan i stedet finde en opdateret liste over alle vores skønne steder her.

Se hoteloversigt

Hyggelige kroer og hoteller i dejlige Danmark

Der er desværre ingen ophold ledige

Velkommen til Small Danish Hotels

Ophold for enhver smag

Er du på udkig efter et hotelophold, kroophold eller måske et slotsophold i Danmark? Small Danish Hotels er din guide til skønne ophold i hele landet.

I trænger måske til et romantisk weekendophold for 2, et afslappende wellness-ophold eller en billig pris på overnatning i form af et deal-ophold? Small Danish Hotels har helt sikkert en løsning, et tilbud eller en deal, der passer lige til dine planer.

På godt dansk samler Small Danish Hotels et hav af muligheder for hyggelige ophold under samme tag – vi har alverdens forskellige ophold på hylderne, og du skal kun lede og booke ét sted.

Book dit næste ophold i dag

Kender du datoen for ankomst og afrejse og måske endda hvilken by eller sted, du gerne vil bo på? Tast dine ønsker ind i vores simple søgefunktion, og book dit næste ophold allerede i dag.

Book dit ophold hér.

Ophold i hele Danmark

Small Danish Hotels byder på ophold i hele landet, så hvad end du har lyst til at udforske Jylland, Sjælland og København, Fyn eller Bornholm, har vi helt sikkert et perfekt sted til dig.

Find dit næste ophold i lige den landsdel, du har lyst til. Vi har for eksempel sider dedikeret til kroophold på Sjælland, kroophold i Jylland og kroophold på Fyn. Er det weekendophold du leder efter, har vi ligeledes sider for weekendophold på Sjælland, weekendophold i Jylland og weekendophold på Fyn.

Et væld af muligheder

Small Danish Hotels byder på alverdens forskellige typer af ophold. Er du på jagt efter et spa-ophold, et golfophold eller måske blot et ophold med halvpension? Vi har sammensat en masse spændende kategorier til dig. Lige fra badehotel til juleophold og nytårsophold.

Du kan også få inspiration i én af vores mange guides om ferie og ture rundt i landet. Se for eksempel vores ophold under miniferie i Danmark, få tips til cykelferie i Danmark og tjek forslagene til aktiv ferie i Danmark. Vi har også en guide til vandreruter og de 7 danske attraktioner der er på Unescos verdensarvsliste. Så der er nok at kigge på og blive inspireret af.

Forkæl dem du holder af med en personlig oplevelse

Alle elsker oplevelser – og med et gavekort til Small Danish Hotels har du den perfekte gave til én, du holder af. Gavekortet kan bruges til alle ophold – og du kan gøre gaven ekstra personlig ved selv at designe gavekortet.

Køb gavekort hér.

Safe to visit

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.