Børnebondegården

Foto: Børnebondegården

3 Børn kigger på køer ved Børnebondegården

Foto: Kevin Welk Fotografi

2 Børn står med kaniner ved Børnebondegården

Foto: Børnebondegården

Lille dreng står ved kalv hos Børnebondegården i Serridslev ved Horsens

En dag med dyrene på landet

Har du nogensinde nusset en minigris bag ørerne, siddet sammen med over 20 tamme marsvin eller løbet om kap med et gedekid?

Alt det og meget mere kan børn og barnlige sjæle opleve på Børnebondegården Dortheasminde i Serridslev. Her bor rigtig mange glade og børnevenlige dyr, som altid er klar til at hilse på de besøgende.

Mød blandt andet ponyen Josefine, de to frække æsler Alma og Molly, kaniner, gæs, geder, får, grise og mange andre bondegårdsdyr. Alle dyrene må klappes både i foldene udenfor og inde i staldene, og derudover er der også legehuse, pedaltraktorer, bålplads og bordbænkesæt, hvor madpakken kan nydes.

Tag familien med en tur på børnebondegården, kom helt tæt på dyrene, og oplev den ægte bondegårdsstemning i børnehøjde.

I får sikkert ikke ungerne med hjem igen lige med det samme, så tag bare madkurv med, og hæld varm kaffe på termokanden. Det hele kan indtages, mens ungerne fyrer krudt af på en af vores mange pedaltraktorer.

 

Sådan kommer I ind

For at benytte gården skal I være medlemmer. Et husstandsmedlemsskab koster 250.- og gælder fra 1 januar til 31 december. Så kan I til gengæld også komme lige så mange gange I har lyst. Bedsteforældre må gerne medbringe alle deres børnebørn på deres medlemsskab. Det er muligt at købe medlemskabet på stedet og betale med Mobilepay og Paypal.

Er I ikke allerede medlemmer af Børnebondegården? På Børnebondegårdens hjemmeside kan du I melde jer ind med det samme.

 

Åbningstider

Børnebondegården holder åbent i dagstimerne alle ugens dage på nær fredag og lørdag. I kan se de eksakte åbningstider på deres hjemmeside.

Hoteller i nærheden af Børnebondegården

 • Jørgensens Hotel

  5,42 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Skanderborghus

  14,07 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Nørre Vissing Kro

  25,05 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Hotel Vejleford

  25,61 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejleford
 • Hotel Hedegaarden

  28,54 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • Låsby Kro

  29,02 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  31,49 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Oasia Aarhus

  33,45 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Montra Hotel Sabro Kro

  35,46 km

  Montra Hotel Sabro Kro er beliggende i hjertet af Sabro tæt på Smilets By, Aarhus. Med E45 tæt på, er der nem og hurtig transport til et væld af muligheder. Her finder du både plads til samvær, nærvær og skønne oplevelser. Der er altid en god grund til at besøge Sabro Kro.

  Læs mere : Montra Hotel Sabro Kro
 • Gl. Skovridergaard - SDH Partner Hotel

  35,72 km

  Gl. Skovridergaard er idyllisk placeret i det smukke sødistrikt i Jylland, og det er kun 1,5 km fra det centrale Silkeborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Gl. Skovridergaard - SDH Partner Hotel