Bøtø – naturområde

Foto: Visit Lolland-Falster

boetoeskoven-koeer-heste-sti

Foto: Visit Lolland-Falster

boetoeskoven-sti-sne

Foto: Visit Lolland-Falster

boetoeskoven-heste

Den dybe, stille ro
Året rundt imponerer Bøtø med sin natur, hvor der er højt til træernes kroner og et smukt udsyn, når horisonten formes mellem hav og himmel. Bøtø er bedst kendt for sin vilde skov, hvor man kan gå på opdagelse mellem gamle træer, fugtige moser og de åbne enge. Om foråret og sommeren svæver sjældne sommerfugle i skoven, mens de vildtlevende heste og køer græsser på den knitrende skovbund hele året rundt.

Flere gange om året kan man se trækfugle på vej mod nord eller syd – og få hundrede meter fra skoven kan man tage op i fugletårnet for at spejde efter flere sjældne arter og få et fantastisk syn helt ned mod Danmarks sydligste punkt, Gedser.

Se kort over området i Den Danske Naturfonds brochure og find områdets ruter i Naturlandets app.

Til stranden på ben og cykel
Strandene ved Bøtø er brede, og de bakkede klitter giver mulighed for at slappe af med havet som eneste baggrundslyd. Det er muligt at gå eller cykle langs diget helt til Marielyst, hvor der på hele turen er højt til himlen og skøn udsigt til høje træer og sandstrand.

Bøtø ligger få kilometer syd for den pulserende ferieby, Marielyst – og byder på den lille købmand på Lupintorvet med et bredt udvalg af dagligvarer, aviser og frisk morgenbrød. Slagter Schous sælger saftige grill-bøffer, og de bedste Bøtø kartofler kan købes hos Gårdbutikken Marielyst.

Hoteller i nærheden af Bøtø – naturområde

 • Hotel Falster

  15,62 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  37,1 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Taastrup Park Hotel

  114,34 km

  Taastrup Park Hotel er centralt placeret mellem Roskilde og København og tæt på motorvejen. Hotellet har egen gratis p-plads og ligger kun 2 min. gang fra Taastrups Station, restauranter og butikker. De komfortable værelser og den lækre morgenbuffet gør, at hotellet har mange glade stamgæster.

  Læs mere : Taastrup Park Hotel
 • Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel

  118,24 km

  Park Globetrotter Copenhagen Airport - SDH Partner Hotel præsenterer en behagelig overnatningsmulighed for både forretningsrejsende og fritidsrejsende, beliggende i nærheden af Københavns Lufthavn og Amager Strand. Oplev moderne faciliteter, imødekommende service og nem adgang til offentlig transport, blot få minutters gang fra hotellet.

  Læs mere : Plus Park Globetrotter Airport Hotel - SDH Partner Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  118,47 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Absalon Hotel

  120,5 km

  Et unikt, moderne og klassisk hotel på Vesterbro midt i København. De dejlige værelser er indrettet med det internationale designmærke Designers Guild. Nye og smukt indrettede badeværelser. Slap af og planlæg din dag i den hyggelige lobby lounge og nyd forfriskninger fra Absalon Bar.

  Læs mere : Absalon Hotel
 • Hotel Hebron - SDH Partner Hotel

  120,59 km

  Dette centralt beliggende hotel i København ligger kun få minutter fra den smukke Tivoli forlystelsespark og "Strøget", der er Europas længste gågade.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Hebron - SDH Partner Hotel
 • Hotel Astoria - SDH Partner Hotel

  120,72 km

  Hvis du ønsker en central beliggenhed i hjertet af København, kan du med tryghed vælge at overnatte på Hotel Astoria. Hotellet ligger kun få minutters gang fra attraktioner som Tivoli, fremragende restauranter, hyggelige caféer, Strøget og mange andre fantastiske oplevelser.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Astoria - SDH Partner Hotel
 • The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel

  121,68 km

  Hotellet er et luksuriøst tilbud i hjertet af København, der giver dig mulighed for trygt at overnatte, mens du udforsker den pulserende by.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : The Huxley Copenhagen - SDH Partner Hotel
 • Tornøes Hotel

  121,89 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel