Kreativt veninde-ophold på smukke Mors - all inklusive

Foto: Destination Limfjorden

Event4U (4)-1200px

Foto: Destination Limfjorden

Event4U (6)-1200px

Foto: Destination Limfjorden

B&B-Event4u-mors2-

Kreativt veninde-ophold på smukke Mors - all inklusive

Tag veninderne med til unikke og rustikke Mors på et energigivende og uforglemmeligt ophold.
Udover at nyde hinandens selskab, består opholdet bl.a. af skønne naturoplevelser, fossiljagt, wellness i vildmarksbadet, rosé-vinsmagning og ikke mindst en tur i det kreative glasværksted, hvor du skal lave din egen unika-glaskunst.
Det garanteres, at dig og veninderne kommer hjem med ny energi og masser af nye input.

Program:

Dag 1
Ankomst til Event4U ved 10-tiden, hvor der er mulighed for at se stedet. Herefter køres der ned til Ejerslev Havn, hvor man går på jagt efter drivtømmer, fossiler og østersskaller, som kan give inspiration til eller bruges sammen med jeres unika-glaskunst. Her ved Limfjorden nydes den lækker picnickurv, inden der gås sammen med historiker og naturguide Anne Heide rundt om Lagunen og hører om molerens opståen og brug i dag. Herefter vendes der tilbage til krea-værkstedet, Glass4U, til en 2-3 timers guidet workshop. Efter workshoppen, indkvarteres der i ferieboligerne.

Om aftenen fås en lækker, sund aftensmad lavet med friske lokale råvarer, som nydes i Café4U, og til en lille hyggekoncert med Poul, vores lokale musiklærer.

Dag 2
Dagen starter med morgenmad i Cafe4U. Herefter går (eller kører) turen til Fossil- og Molermuseet, hvor en rundvisning og kommer på fossiljagt i molergraven venter.

Frokosten serveres i Cafe4U, hvor gæster efterfølgende kan glæde sig til wellness i det 38 grader varme vildmarksbad.

Aftensmaden serveres i Cafe4U, hvortil der er en rosé-vinsmagning.

Dag 3
Efter morgenmaden pakkes gæsternes færdige unikaer forsigtigt ned. Herefter bliver en frisk madpakke udleveret, som kan nydes i den smukke natur på Nordmors eller på turen hjem.

Inkluderet i oplevelsen:

2 x overnatninger i hyggelige ferieboliger for op til 4 personer (prisen er pr. feriebolig)
2 x morgenmad
Frokost på dag 2
2 x picnic-kurve dag 1 og 3
2 x aftensmad
Glas-workshop á 3 timer
En guide i de forskellige faser af glaskunst-processen
Teknisk hjælp til værktøjer og glassets muligheder
100 g færdig unika-glaskunst pr. gæst
Guidet gåtur til Ejerslev Havn med historikeren, Anne Heide
Hyggekoncert ved Poul Bak
Rosé-vinsmagning
Vand, kaffe og the
Bonus ved booking af mere end 1 feriebolig: to flasker bobler pr. bolig

Praktisk information:

Handicapvenlige faciliteter på værkstedet, i cafeen, i feriebolig og i glasbutik
Lukkede sko så du ikke får glasstumper ned til fødderne
Minimum bookning: 1 feriebolig med op til 4 gæster
Maksimum bookning: 3 ferieboliger med op til 12 gæster
Mulighed for at spise både ude og indendørs

 

Information:

For mere information
Go Tours: Kreativt veninde-ophold på smukke Mors - all inklusive

Eller kontakt Event4U
Tlf.: +45 21 12 44 41
Mail: anette@benefit4u.dk 
Web: Event4U

 

Hoteller i nærheden af Kreativt veninde-ophold på smukke Mors - all inklusive

 • Hotel Thisted

  11,41 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Sallingsund Færgekro

  19,15 km

  Sallingsund Færgekro er smukt beliggende ved det storslåede naturområde Legind Bjerge direkte ned til Limfjorden, kun 1,5 km fra Jesperhus Blomsterpark og kun 5 km fra Nykøbing centrum. De fleste af kroens værelser har terrasse/balkon med udsigt over fjorden. Kroen er kendt for sit køkken og et meget stort vinudbud.

  Læs mere : Sallingsund Færgekro
 • Hotel Pinenhus

  20,11 km

  Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

  Læs mere : Hotel Pinenhus
 • Hotel Thinggaard

  33,34 km

  Glæd dig til en fantastisk oplevelse ved Thy med et dejligt ophold og en guidet tur i Nationalpark Thy, hvor du oplever parken til fods med en kendt guide. Der er 3 forskellige guideture i det særprægede klitlandskab, som alle indeholder noget forskelligt, og turen du kommer på, afhænger af datoen for opholdet.

  Læs mere : Hotel Thinggaard
 • Tambohus Kro & Badehotel

  36,07 km

  Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

  Læs mere : Tambohus Kro & Badehotel
 • St. Binderup Kro

  45,55 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Grand Hotel Struer

  50,81 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Palads Hotel Viborg

  62,03 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  64,88 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Kompas Hotel Aalborg

  66,21 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg