Naturkraft

Foto: Ringkøbing Fjord Museer

ringkøbing-fjord-museer-naturkraft-ringkøbing

Foto: Levende Historie

En familie på ekspedition på Naturkraft

Foto: Levende Historie

En familie på ekspedition på Naturkraft

Fyld rygsækken med aha-oplevelser og større viden om natur, bæredygtighed og klima. Alle aktiviteter i Naturkraft er gratis, når først entréen er betalt.

Tag alle sanser i brug

Hold fast i hatten og mærk hvordan vindhastigheden går fra let vind til storm på få sekunder i Vindmaskinen. Oplev udstillingen ‘Livets træ’ og se hvordan årstiderne udspiller sig i naturen på 12 minutter. Duft til årstidens blomster og planter når de 8 naturtyper udforskes. Undersøg livet under vandoverfladen med en vandkikkert, og hør hvordan vandet siver forbi i vandløbet. Forkæl smagsløgene i caféen. Test balanceevnen på stolpebanen og meget mere. Læs mere på www.naturkraft.dk.

Tag på ekspedition

Oplev, mærk, udforsk og leg med naturfænomener som vind, vand, varme og kulde. Bevæbnet med det rigtige grej og en stor portion nysgerrighed venter der dig sjove aktiviteter, når du tager på ekspedition i Naturkraft. Gennemfør de tre opgaver og leg dig til en større viden om naturens superkræfter. Når du har gennemført venter der dig en ny, sej titel og en badge som bevis på, at du har fuldført den!

Særlige aktiviteter og oplevelser i højsæsonen

I højsæsonerne udvider Naturkraft det daglige program med ekstra aktiviteter. Find det altid opdaterede program på www.naturkraft.dk.

En del af Ringkøbing Fjord Museer

Naturkraft er en del af Ringkøbing Fjord Museer, som gør historien levende på 10 museer og attraktioner ved Ringkøbing Fjord. Læs mere på www.ringkobingfjordmuseer.dk 

Hoteller i nærheden af Naturkraft

 • Fjordgaarden

  0,75 km

  700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden – hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmet forkælelse eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske.

  Læs mere : Fjordgaarden
 • Bechs Hotel

  27,7 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Nymindegab Kro

  31,85 km

  Nymindegab Kro troner sig op på kanten af Vesterhavet. Den er nem at kende på den gule farve, og ligger på klittens top længst mod vest. Kroen er gennemrenoveret fra kælder til kvist, og frister med en pragtfuld restaurant, der har en betagende udsigt over klitterne, fjorden og den høje vestjyske himmel.

  Læs mere : Nymindegab Kro
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  36,67 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  40,76 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Herning City Hotel

  45,46 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  45,67 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Grand Hotel Struer

  48,6 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Sdr.Omme Kro

  50,19 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Billum Kro

  54,18 km

  Billum Kro er en ægte landevejskro, hvor du bliver mødt af fantastiske og nærværende værter. Beliggenheden tæt ved Vesterhavets skønne strande, Nationalpark Vadehavet samt det nye bunkermuseum Tirpitz, gør kroen til et oplagt udgangspunkt for dig, der søger gode oplevelser i det vestjyske.

  Læs mere : Billum Kro