Naturkraft

Gå i historiens spor

Et besøg i Naturkraft byder på masser af oplevelser og aktiviteter. Du kan blandt andet prøve vindmaskinen og mærke forskellen på storm og kuling. Du kan også nyde duften af fyrreskov og se det blomstrende hedelandskab – og blive klogere på de vestjyske naturtyper.

Hos Naturkraft vil du opdage, hvordan naturen består af en række sammenhænge, som du ikke nødvendigvis tænker over i det daglige. Gennem leg opnår du og din familie en større bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima.

 

Mærk strømmen i Revlehullet
Revlehullet er en anden, helt unik installation i Naturkraft. Revlehullet viser hvad understrømmen gør ved et gennembrud i revlerne langs Vestkysten. Du kan selv få fødderne i vandet og mærke strømmen, der løber gennem revlehullet – og på den måde få en forståelse af hvordan man navigerer i de pludselige strømme i Vesterhavet.

Nye ekspeditioner hver dag
I Naturkraft har vi nye ekspeditioner hver dag, der passer til vejret. På en ekspedition kan du for eksempel udforske naturens usynlige kræfter, dykke ned i naturens hemmeligheder eller blive varmejæger. På den måde leger du dig til ny viden om naturens fascinerende kræfter og den vilde natur.

Træk indenfor

Vores hovedbygning bugner med udstillinger om vores fascinerende natur og menneskets samspil med naturen. Her kan du blandt andet opleve livets cyklus fortalt gennem et højt træ – eller se hvordan klimaet ændrer sig, når mennesket er på spil i vores interaktive spil ’Mennesket i naturen’.

Fakta om Naturkraft

  • Naturkraft er en oplevelsespark for alle aldre
  • Fokus er på at udforske, mærke og lege med naturens vilde kræfter
  • Der er både indendørs og udendørs aktiviteter året rundt
  • Målet er at øge gæsternes bevidsthed om natur, bæredygtighed og klima
  • Se mere og køb billet på www.naturkraft.dk.

Opdateret af:
VisitVesterhavet turist@visitvesterhavet.dk
VisitVesterhavet