Skandinavisk Dyrepark

Åbningstider

  • Gælder i perioden 05/09-2022 - 14/10-2022
  • Mandag Lukket
  • Tirsdag 10:00 - 16:00
  • Onsdag 10:00 - 16:00
  • Torsdag 10:00 - 16:00
  • Fredag Lukket
  • Lørdag 10:00 - 17:00
  • Søndag 10:00 - 17:00

Skandinavisk Dyrepark

Gå i historiens spor

Skandinavisk Dyrepark er vinterlukket, men glæd dig til de åbner igen den 9. april 2022!

Nyhed: Oplev de nuttede isbjørneunger

Kom og oplev de nysgerrige og ultranuttede isbjørneunger i deres eget anlæg, og bliv betaget af, hvordan de leger, laver ballade og går opdagelse med deres mor. I den store isbjørnepark kan du også møde de fire gigantiske voksne hanner. Det giver et sug i maven, når rundt regnet 2 tons isbjørn plasker med vand - lige under dine fødder.

Udover isbjørne kan du også opleve brunbjørne, havørne og ulve samt alle de andre nordiske dyr i de store naturlige parker.

Dyreparkens guider står altid klar med spændende og lærerige historier fra dyrenes verden.

Rovdyrfodringer og havørneshow

Følg med når guiderne fodrer rovdyrene og oplev deres spændende og levende historier fra dyrenes verden og bliv betaget af de majestætiske Stellers havørne fra tribunen under det flotte ørneshow.

På Naturstien, hvor naturen og det vildtlevende dyre- og insektliv har frie rammer, kan du lade dig inspirere til en mere dyre- og naturvenlig have, hvor et rigere dyreliv kan give dig vildere oplevelser – også når du er kommet hjem!

Ekstra aktiviteter

Midt i parken finder du en samling af masser af kranier samt skind og gevirer, som alle sammen må røres ved. Gå endelig ikke glip af muligheden for at fodre de frække dådyr og prøv kræfter med de spændende udfordringer på den kæmpestore og meget roste legeplads.

Spisetid eller lækkersulten?

Besøg den hyggelige Café Bjælkehuset og smag de lækre retter inspireret af ”det vilde køkken”. Menukortet byder på velsmagende specialiteter, sunde salater, lækre grillmenuer og lidt til den søde tand.

Medbragt mad er velkommen og kan nydes på de mange overdækkede picnic-områder rundt i parken.

Der er også mulighed for at grille medbragt mad i Grillhytten eller bestille forskellige slags grillpakker forud for besøget. Isboderne tilbyder lækre is, store isvafler, snacks, pølser og drikkevarer.

Tag en souvenir med hjem

I souvenirbutikkerne findes et stort og flot udvalg af kvalitetsvarer for enhver smag og pengepung.

Se, hvad andre deler på Instagram

#skandinaviskdyrepark #visitdjursland #aarhusregion

Opdateret af:
VisitAarhus info@visitaarhus.com
VisitAarhus