Herning Doors

Foto: Jannie Nyegaard

Herning-Doors---Foto-Jannie-Nyegaard---1024x576---01

Foto: VisitHerning

Herning-Doors-kort-1024x576

Foto: Jannie Nyegaard

Herning-Doors---Foto-Jannie-Nyegaard---1024x576---02

Sådan finder du vej

Ruten starter hos HEART museum, Bitten og Aage Damgaards Plads 2 og dør nr. 2 findes hos Herning Højskole.

Dør nr. 3 og starten på ruten findes ved Herning Station omme ved cykelparkeringen. Herefter fortsætter du til Fonnesbechgade 4 - pas på når du krydser vejen. Dernæst skal du fortsætte til MCH - Herning Kongrescenter, hvor du finder dør nr. 5.

Herefter fortsætter du til DGI Huset på Kousgaards Plads, hvor dør nr. 6 pryder Trappehuset ned til P-kælderen. Dør nr. 7 forefindes på modsatte side af vejen hos NorthCamp.

Nu er det blevet tid til at finde dør nr. 8, der sidder på Herning Musikskole i Kulturgården, Nørregade 7.

Dør nr. 9 findes ved at krydse vejen og p-pladsen for at komme til den nyanlagte Tinghuspassage ved Østergade 7A. Herfra skal du på en lille afstikker ned af Bibliotekets passage - og læg her lige mærke til lyden. Nede for enden finder du dør nr. 10.

Tag nu samme vej tilbage igen og fortsæt hen til Bredgade 4, hvor dør nr. 11 er placeret i passagen ind til Rådhusgården. Fortsæt hen af gågaden til du kommer til passagen ved Bredgade 10. Her finder du dør nr. 12.

Fortsæt igennem passagen og op til Ungdomshuset Kontrast på Bethaniagades p-plads. På gavlen finder du dør nr. 13.

Fortsæt rundt om Kontrast og ud i passagen til Skolegade. Ligefremme finder du en lille passage ved Bredgade 23-25 mellem Thiele og Slagter Theilgaard. Her sidder dør nr. 14.

Fortsæt nu hen af Bredgade, til du når passagen ved Bredgade 24. Inde på den sorte væg finder du dør nr. 15. Fortsæt henover p-pladsen og op til Bethaniagade. Her tager du et sving til højre og fortsætter indtil du når Smallegade og Fermatens forplads. Her sidder dør nr. 16.

Herfra fortsætter du ned til Føtex' facade i Jyllandsgade. På den hvide mur sidder dør nr. 17. Foretag en u-vending på gåben og fortsæt nu ned af Bredgade Vest. På højre side finder du Bredgade 42, hvor dør nr. 18 befinder sig i passagen.

Lidt længere nede af vejen på modsatte side finder du passagen ved Bredgade 55. Her gemmer sig dør nr. 19.

For enden af Bredgade Vest finder du dør nr. 20 på Bredgade 54. Dette er sidste stop i gågaden inden turen går mod Tekstilmuseet, Vestergade 20, hvor du inde i museets gård finder den sidste dør på ruten - nr. 21.

Hoteller i nærheden af Herning Doors

 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  2,92 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Herning City Hotel

  3,14 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  8,34 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Hotel Dania Silkeborg

  33,3 km

  Hotel Dania er beliggende midt i centrum af Silkeborg, omkranset af byens pulserende liv, butikker, cafeer, seværdigheder, skov og sø. Hotellet fra 1848 fremstår i dag smukt gennemrenoveret, men den særlige charme og atmosfære er bevaret. Hotellets restaurant, Brasserie ”Underhuset” byder på gastronomi i særklasse.

  Læs mere : Hotel Dania Silkeborg
 • Sdr.Omme Kro

  33,63 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  35,36 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Bechs Hotel

  39,83 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Hotel Hedemarken

  42,41 km

  Tættere på Jyllands hjerte kommer du næppe: Hotellet ligger ved gode golfbaner, LEGOLAND®, Givskud Zoo, har en skøn å i baghaven med laks, og moderne faciliteter, der matcher både den erhvervsrejsende og weekendparret på tur. Du vil opleve kvalitet i højsædet.

  Læs mere : Hotel Hedemarken
 • Palads Hotel Viborg

  42,54 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Kongensbro Kro

  44,1 km

  Kongensbro Kro ligger, hvor landevejen mellem Aarhus og Viborg krydser Gudenåen. Før i tiden var den kendt som pramdragerkro, men i dag er den en moderne landevejskro med flotte værelser, alle med udsigt til krohaven. Kroens adelsmærke er den gode mad, lige fra de hjemmelavede frikadeller til den franske kogekunst.

  Læs mere : Kongensbro Kro