Hundeskoven i Boller Overskov

Hundeskoven i Boller Overskov

Nordrevej

8700 Horsens

Foto: VisitDenmark

Dreng klapper liggende sanktbernhardshund

Slip hunden løs i indhegning

I Horsens-bydelen Højvangen ligger skoven Boller Overskov, hvis hundeskov er populær blandt lokalområdets beboere.  I den indhegnede hundeskov kan hunden løbe frit uden snor blandt løvtræerne, og der er god chance for at finde en ny legekammerat for hunden.

 

Om hundeskoven

Den indhegnede hundeskov i Boller Overskov er cirka 3 hektar og dermed ikke blandt de største i regionen. Der er begrænsede faciliteter i hundeskoven, hvor naturen og skovbundens mange dufte i sig selv er attraktionen.

Boller Overskovs parkeringsplads ligger lige ved indgangen til hundeskoven. Det er let at komme hertil, men indkørslen til parkeringspladsen kan dog overses. Indkørslen findes på Nordrevej. Kommer du fra Bollervej, er indkørslen på din højre hånd, lidt før du når til bebyggelse. Uden for indgangen indhegningen er der informationstavle og borde/bænkesæt.

 

Om Boller Overskov

Boller Overskov ligger i det kuperede og skovklædte område Boller og Bjerrelide, hvor skønne skove ligger på rad og række.  Boller Overskov er nabo til Klokkedal og Boller Nederskov, og en skiltet vandrerute forbinder de tre skove på en 7 kilometer lang rundtur, som også fungerer godt som hundevenlig vandretur. Ruten går også over parkeringspladsen og indgangen til hundeskoven

Boller Overskov ligger også klos op ad den nye biodiversitetspark Tyrstedlund Naturpark.

 

Andre hundeskove i området

Der er mange andre hundeskove i Kystlandet. På denne side kan du få inspiration til valg af hundeskove samt andre hundevenlige gåture i regionen. 

Hoteller i nærheden af Hundeskoven i Boller Overskov

 • Jørgensens Hotel

  3,93 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  17,61 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Skanderborghus

  22,13 km

  Skanderborg Sø er et pragtfuldt sted og Hotel Skanderborghus, der ligger naturskønt i Dyrehaven ved søens bred, kalder sig med rette en perle ved sø og skov. Hotellet ligger tæt på Skanderborgs hyggelige bymidte med gode shoppingmuligheder, og i omegnen er der gode muligheder for bl.a. lystfiskeri, golf og tennis.

  Læs mere : Hotel Skanderborghus
 • Hotel Hedegaarden

  22,24 km

  Et familiehotel, der tilbyder alt fra den traditionelle danske madskat til nye anderledes smagsoplevelser – alt efter hvad du kan inspireres til. Hotellet har fokus på den gode mad med de bedste råvarer, at tingene bare fungerer og en uhøjtidelig atmosfære. Hotellet ligger på toppen af Vejle.

  Læs mere : Hotel Hedegaarden
 • ToRVehallerne- SDH Partner Hotel

  25,2 km

  Dette fremragende hotel byder på enestående gastronomi og tilbyder en høj standard af service til sine gæster. Med sin centrale beliggenhed kan du nyde alle byens faciliteter og nemt udforske de forskellige muligheder uden at skulle bruge en bil.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : ToRVehallerne- SDH Partner Hotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  29,43 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Nørre Vissing Kro

  32,75 km

  Ved bakker, skove og søer ligger den kongeligt privilegerede Nørre Vissing Kro, der er kendt for et kreativt og kompromisløst køkken med en atmosfærefyldt restaurant og en udsøgt vinkælder. 25 minutter til både Aarhus og Silkeborg. Naturen omkring kroen hører til blandt Danmarks smukkeste områder.

  Læs mere : Nørre Vissing Kro
 • Låsby Kro

  36,56 km

  I Søhøjlandets midtjyske, smukke og bakkede natur mellem Silkeborg og Aarhus finder du Låsby Kro og Hotel. Her er en hyggelig atmosfære og kroen er indrettet med alt hvad der hører sig til med traditionel dansk mad og gode kroretter, der skaber den ægte krohygge.

  Læs mere : Låsby Kro
 • Hotel Oasia Aarhus

  41,11 km

  På Hotel Oasia Aarhus er nøgleordene kvalitet og service. Her kan du læne dig tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen for alt på hotellet. Alt er nøje udvalgt for at give dig den bedst mulige oplevelse.

  Læs mere : Hotel Oasia Aarhus
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  43,4 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference