Jordløse Bakker

Jordløse Bakker

Jordløse Bakker

5683 Haarby

Foto: Daniel Villadsen

jordloese bakker familietur1 gdk

Foto: Daniel Villadsen

jordloese bakker gdk

Foto: Daniel Villadsen

jordloese bakker familietur gdk

De Fynske Alper er en bugtende bakkeryg og landskabet er skabt under den sidste istid. Jordløse Bakker er et gammelt overdrev, hvilket gør, at der er en speciel flora, der kun tåler græsning. 

Jordløse Bakker summer af insekter, sommerfugle og fugle. Det dufter af lyng og blomster. Nikkende kobjælde, djævlespyd og lyngstar er alle planter, der findes i Jordløse Bakker.

Der er flere højdepunkter i Jordløse Bakker, hvor fra der er storslåede udsigter. Højdepunktet Sandbjerg kan nås via en trampesti.

Jordløse Bakker ligger mellem Haarby og Vester Hæsinge.
Der er parkeringsmuligheder.

Læs meget mere her om Jordløse bakker.

Jordløse Bypark
Tre og fem km vandreture fra Byparken

I byparken kan du lege købmand eller posthus - svinge dig i tarzanbanen, strække ud og motionerer på Nordwells motionsmaskiner, spille patanque, grille i bålhytten og spille friluftsteater på amfiscenen. Byparken er et mødested for alle borgere på tværs af generationer. Her kan holdes borgermøder, børne fødselsdag eller familietræf. Det er også et godt sted at starte og slutte en travetur eller en cykeltur i det smukke sydfynske landskab.

Hoteller i nærheden af Jordløse Bakker

 • Brobyværk Kro

  7,37 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  14,86 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Hotel Knudsens Gaard

  25,18 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Frederik VI's Hotel

  25,45 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  29,27 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Munkebo Kro

  38,17 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel 6400

  39,77 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange seværdigheder og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  40,34 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Tornøes Hotel

  42,25 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Tyrstrup Kro

  47,06 km

  Tyrstrup Kro ligger idyllisk ved mark og skov nogle få kilometer uden for honningkagebyen Christiansfeld. Her har den ligget i hvert fald i 350 år, men i de senere år er der gjort et stort arbejde for at gennemrestaurere den gamle kro og samtidig gøre den til et anerkendt spisested i international klasse.

  Læs mere : Tyrstrup Kro