Keramikkunstner Sussie Baassel Holdt, Holdt Keramik

Foto: Kasper Riggelsen

Keramikkunstner Sussie Baassel Holdt

Foto: Sussie Baassel Holdt

Keramikkunstner Sussie Baassel Holdt

Foto: Sussie Baassel Holdt

Keramikkunstner Sussie Baassel Holdt

Kunsthåndværker, formgiver, grafiker, kommunikatør, keramikkunstner, kært barn har mange navne, men det er ikke desto mindre realiteten for de kreative hænder bag Holdt Keramik.

Sussie har nemlig altid udtrykt sig visuelt igennem kunst og håndværk, om det så har været formgivning, tegning, maleri eller grafisk arbejde. Derfor kan du også sagtens være stødt på andre værker fra hendes hånd fx de skønne illustrerede Nyborg plakater, der viser et godt udvalg af Nyborgs ”hotspots” set med hendes øjne. Det er også Sussies streg og tanker, der står bag udtrykket på den store flotte gule cykel skulptur, der blev rejst i rundkørslen ved Storebæltsvej forbindelse med Tour de France i Nyborg i 2022. Men det er altså keramikken, der er den helt store passion for den nyborgensiske keramikkunstner.

Alle produkter er helt unikke og håndformede. De er lavet med omtanke, sjæl og ikke mindst hendes kærlighed til materialet i hendes lille værksted på hjemmeadressen i Nyborg. Hun arbejder både med unikum og udstillingsværker, men også med brugskunst til hverdagen.

”Jeg finder inspiration i min hverdag, i de ting, jeg omgiver mig med og i de omgivelser jeg bevæger mig rundt i. Jeg er også drevet af ideen om at bringe smil og glæde i andres hverdag med de her skønne, finurlige udtryk og masser af lækre farver.”

Butikken og kælderboden

På hjemmeadressen har hun sin lille kælderbutik – efter hendes påstand, Nyborg mindste butik, der er fyldt med den skønne keramik. Der er fast åbent den første lørdag i hver måned fra kl. 11-14. Hun åbner også op efter aftale. Kig endeligt forbi - også bare for at "snuse".

Udenfor i kælderen har Sussie en lille kælderbod. Der er evigt og altid åben for høflig selvbetjening, dog skal det bemærkes, at det er de lidt mindre emner, der er sat ud i boden.

Keramikken og de andre ting kan også ses på webshoppen https://holdtkeramik.dk

Hoteller i nærheden af Keramikkunstner Sussie Baassel Holdt, Holdt Keramik

 • Tornøes Hotel

  16,61 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Munkebo Kro

  21,31 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel Knudsens Gaard

  26,15 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Brobyværk Kro

  35,32 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Frederik VI's Hotel

  35,74 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  42,12 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  52,84 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Det Nye Bandholm Badehotel

  69,6 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  73,19 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  76,63 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord