Løvbakke Dyrehave

Foto: Sonja Mortensen - Herning Foto Klub

Løvbakke Dyrehave

Foto: Sonja Mortensen - Herning Foto Klub

Løvbakke Dyrehave

Foto: Sonja Mortensen - Herning Foto Klub

Løvbakke Dyrehave

Dyrene er blandede dåer, kalve og hjorte. Hele året rundt sker der nye ting med dådyrene. Der er tab af gevirerne, de nye gevirer vokser frem, kalvene fødes, gevirerne fejes og så er der brunsttiden, hvor der kæmpes. 

Inde i dyrehaven er der en meget smuk varierende natur med heder, egekrat, overdrev, marker og nåleskov. Et anlæg af stier gør det muligt at gå en tur eller løbe rundt i hele dyrehaven. Der er desuden en 1,7km lang asfaltsti, hvor klapvogne, kørestole og løbehjul let kan komme afsted.

I Løvbakkerne finder du også en lang række familievenlige aktiviteter og faciliteter såsom naturlegeplads, naturcenter, hundeskov, toiletter, grillhytte, tarzanbane og teltplads.

Løvbakke Dyrehave blev indviet den 13. december 2013. Dådyrene, der flyttede ind, kom fra den nedlagte dyrehave i Silkeborg.

Adgangsregler:
- Du skal holde din hund i snor og den må ikke komme tæt på dådyrene.
- Du må ikke fodre dådyrene. De finder selv deres føde i naturen.
- Bliv på stierne, hvis du er på cykel.
- Du er velkommen både dag og nat.

Læs og print Løvbakke Dyrehave naturfolder her

Mere info om Løvbakkerne på herning.dk


Herning Kommune fører tilsyn med dyrehaven, ved henvendelse benyt venligst tlf.: 4010 5084

Der er adgang til udstillingen i Løvbakke Naturcenter alle dage kl. 8.00 - 21.00. 

Hoteller i nærheden af Løvbakke Dyrehave

 • Herning City Hotel

  4,7 km

  Herning City Hotel ligger perfekt for dig, der vil aflægge ”hedens hovedstad” Herning et besøg – uanset om formålet er for at holde fri fra hverdagen i et par dage, at besøge en udstilling på byens spændende kunstmuseer eller få en dejlig madoplevelse på den kendte Brdr. Price restaurant.

  Læs mere : Herning City Hotel
 • Hotel Eyde - SDH Partner Hotel

  4,81 km

  Hotel Eyde er et unikt hotel med en rig historie, der går helt tilbage til 1839. Kvalitet er det afgørende element hos os, og vi stræber altid efter at skabe den bedste madoplevelse ved at lave alt fra bunden. Hotellet er placeret centralt og bekvemmeligt i Herning, og du har derfor indre by som udgangspunkt.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Eyde - SDH Partner Hotel
 • Aiden, Herning - SDH Partner Hotel

  4,88 km

  Hotel Aiden byder velkommen til dem, der kan lide at rejse enkelt og afslappet. Hotellet leverer den optimale kombination af værdi og komfort, der opfylder nutidens rejsendes forventninger. Hotellet arbejder stærkt på at være i front blandt overnatningsvirksomheder med teknologiske løsninger.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Aiden, Herning - SDH Partner Hotel
 • Hotel Royal - SDH Partner Hotel

  28,9 km

  Hotellet ligger i gåafstand fra et væld af shoppingmuligheder. Værelserne har en betagende udsigt over byens centrum, floden Stora og det nye Musikteater. Hotel Royal Holstebro tilbyder en bred vifte af opholdsmuligheder, herunder golfophold og kulturophold, der kan tilpasses efter gæsternes præferencer.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Royal - SDH Partner Hotel
 • Hotel Dania Silkeborg

  36,82 km

  Hotel Dania er beliggende midt i centrum af Silkeborg, omkranset af byens pulserende liv, butikker, cafeer, seværdigheder, skov og sø. Hotellet fra 1848 fremstår i dag smukt gennemrenoveret, men den særlige charme og atmosfære er bevaret. Hotellets restaurant, Brasserie ”Underhuset” byder på gastronomi i særklasse.

  Læs mere : Hotel Dania Silkeborg
 • Sdr.Omme Kro

  38,01 km

  Sdr. Omme Kro er en levende og moderne kro i det centrale Jylland. Her oplever du ægte hygge og personlig service. Kroen har siden 1780 haft kongeligt privilegium. Kroen ligger i skønne omgivelser og med Omme Å i den smukke krohave. Kroen er ideel for besøg i LEGOLAND og Givskud Zoo, men også for en golfferie.

  Læs mere : Sdr.Omme Kro
 • Bechs Hotel

  40,39 km

  Bechs Hotel i hjertet af Tarm er et af Vestjyllands rigtig gode spisesteder, og navnlig de mange vestjyske fiskeretter er populære. Lige uden for døren finder du både Skjern Å og Ringkøbing Fjord – og dermed fine muligheder for lystfiskeri, dejlige vandreture, badning og fuglekiggeri.

  Læs mere : Bechs Hotel
 • Palads Hotel Viborg

  40,96 km

  Palads Hotel Viborg er placeret midt i centrum af Viborg lige ved byens hyggelige og charmerende gågade og få minutter til togstation.

  Læs mere : Palads Hotel Viborg
 • Grand Hotel Struer

  41,36 km

  Grand Hotel Struer er et moderne hotel, som vogter de gamle dyder, og gæsten er naturligt i centrum. Hotellet ligger midt i Struer ved gågade og Limfjordens største marina og er et godt udgangspunkt, når det spændende Limfjordsland skal udforskes. Der er kun 35 km til det brusende Vesterhav.

  Læs mere : Grand Hotel Struer
 • Fjordgaarden

  45,55 km

  700 meter fra centrum og et blikfang fra Ringkøbing Fjord ligger Fjordgaarden – hvad enten det drejer sig om en wellnessferie, et weekendophold, en golftur, gourmet forkælelse eller blot en overnatning, så danner hotellet den perfekte ramme om et afslappende ophold i det vestjyske.

  Læs mere : Fjordgaarden