Munkebo Miniby

Gå i historiens spor

På Bakkely 50 har Munkebo en spændende lille attraktion, der er et besøg værd. Det er en miniby, som består af ca. 100 minihuse, der helt ned i detaljen er nøjagtige kopier af husene fra den gamle Munkebo fiskerby, som den så ud i 1956, før etableringen af Lindøværftet skabte røre i det lille samfund. Udstillingen omfatter tillige en plancheudstilling, som fortæller hele historien om området fra fortid til nutid.

Der er mulighed for at kigge ind på værkstedet i arbejdstiden, hvor en kreds af ulønnede, aktive seniorer arbejder med de små minihuse. Der er endvidere mulighed for at spise de medbragte madpakker i udstillingens små telte på pladsen.

Munkebo Miniby har åbnet dagligt kl. 9.00 - 16.00 i tidsrummet 1. juni - 31. august. Værkstedet er åbent for besøgende i åbningstiden når personalet er til stede. Der opkræves ikke entre, men donationer er meget velkomne.

I samme tidsrum kl. 11.00 og 14.00 er der gratis formidling/rundvisning hver tirsdag, torsdag og søndag. Rundvisning tager ca. 1 1/4 time

Guidet rundvisning arrangeres efter forudgående aftale hos Arne Kristiansen på telefon 2462 5697. Pris pr. person 20 kr. dog minimum 200 kr.

Opdateret af:
VisitKerteminde js@visitkerteminde.dk
VisitKerteminde