Otterup

Otterup

Nørregade

5450 Otterup

Telefon: 64812044

Foto: VisitNordfyn

Markedsdag i Otterup med mange mennesker på gaden

Foto: Ole Thrane

Midgårdsormen i Otterup

Foto: VisitNordfyn

Andedammen i Otterup

Stationsby fra vikingetiden

Tag til Otterup og se Midgårdsormen – den bugter sig på Torvet, hvor den kæmper mod Thor. Midgårdsormen er kendt for sin farlighed, men her i Otterup er det nu muligt for børn at kravle rundt på den, hvis de ellers tør. I dag er der ca. 5000 indbyggere.

Otterup har dog været beboet i flere tusind år, og her i byen er der udgravet den største fynske vikingegravplads, man har fundet på Fyn. Udgravningsstedet er i dag parcelhuskvarter, men gå en tur langs Den Grønne Sti – så kommer du forbi området, hvor de gamle vikinger boede.
En stor del af den nuværende by er vokset op omkring De Nordfynske Jernbaner, der tidligere forbandt Otterup med Odense og Bogense.

Shopping i Otterup

Du kan købe alt, hvad du har brug for i byen. Her er fem dagligvarebutikker og mange butikker, der sælger alt fra tøj til hesteudstyr. Du finder også lækre specialoste, en god bager og mange lækre varer. Hver lørdag sommeren igennem er der marked på Torvet, hvor du også kan slappe af ved et af de gode spisesteder mens du hører lidt god musik.

Gå ikke glip af et besøg ved Otterup Andedam, hvor du kan nyde synet af ænder, svaner, fasaner og påfugle.

Hvad sker der i Otterup?

Hvad sker der i Otterup og på Nordfyn, når du er der? Tjek VisitNordfyns aktivitetskalender og find aktiviteter og events!

Hoteller i nærheden af Otterup

 • Munkebo Kro

  11,92 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Frederik VI's Hotel

  13,71 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  14,91 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Tornøes Hotel

  18,06 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Fjelsted Skov Hotel & Konference

  27,08 km

  Velkommen til Fjelsted Skov Hotel og Konference - et unikt tilflugtssted midt i naturen. Vi tilbyder en eksklusiv oplevelse, hvor ro og charme forenes med moderne komfort, omgivet af den betagende Fjelsted Skov. Det ideelle sted for både forretningsrejsende og feriegæster.

  Læs mere : Fjelsted Skov Hotel & Konference
 • Brobyværk Kro

  32,94 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel

  42,87 km

  Få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige på restauranten Ryes, og kombiner dit ophold på Hotel Fredericia med den betagende natur og en rigdom af kulturoplevelser og aktiviteter.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Fredericia - SDH Partner Hotel
 • Hotel Vejlefjord

  44,25 km

  Hotel Vejlefjord kaldes ofte ”slottet i skoven” på grund af den smukke placering i bøgeskoven lige ned til fjorden. Hotellets kur- og wellnessfaciliteter og De Termiske Bade er enestående og tåler sammenligning med de bedste i Nordeuropa. Nyd de oprindelig kurveje, der indbyder til smukke naturoplevelser og frisk luft.

  Læs mere : Hotel Vejlefjord
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  48,5 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Jørgensens Hotel

  51,83 km

  Med et ophold på Jørgensens Hotel kan du se frem til en oplevelse af historisk bevidsthed, kvalitet i hver detalje og personligt værtskab i centrum af Horsens.

  Læs mere : Jørgensens Hotel