Uggerby Å

Uggerby Å

Uggerby Å

9881 Bindslev

Foto: Turismeudvikling Hjørring

Uggerby Å - Hængebro

Foto: Turismeudvikling Hjørring

Uggerby Å kano

Foto: Turismeudvikling Hjørring

Uggerby_koer

Der kan sejles på strækningen fra Ilbro til havet, en strækning på 50 km med skønne naturoplevelser. I Bindslev findes det gamle elværk, som bestemt er et besøg værd. Her kan du på plancher læse om elværkets historie og maskinernes funktion. Der er også en skøn naturlegeplads for de mindste. 

Download folderen Sejlads på Uggerby Å

Se kort over Uggerby Å

Uggerby Å Cup afholdes hvert år, en weekend i september og er en fiskekonkurrence hvor alle er velkommen uanset om du er deltager eller tilskuer.

Kanotur
En tur i kano på Uggerby Å er en dejlig naturoplevelse, som man ikke bør gå glip af, hvis man befinder sig i området omkring Uggerby Å. Her kan alle være med – uanset alder. På rejsen ud mod havet findes der muligheder for primitiv overnatning på naturlejrpladser i Bindslev, Mosbjerg og Sindal Marina og dejlige steder at nyde den medbragte mad. Kanosæsonen strækker sig fra 1. maj til 30. september.

Kanoer kan lejes ved
Uggerby Kanofart tlf.: 98 97 53 04.
A35 Sindal Camping og kanoudlejning tlf.: 98 93 65 30

Gæstesejlere, som medbringer eget fartøj, kan leje gæstekort.

Fiskeri
Uggerby Å er et af landsdelens bedste fiskevande med bækørred, ål, skalle, gedder og havørred. Uggerby Å's havørredstamme er unik på grund af dens størrelse, gennemsnitsvægten ligger på ca. 5 kg. og der fanges hvert år fisk op til 10 kg. Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn har ca. 50 km fiskeret ved åen. Ved åen er fiskeretten markeret med grønne pæle. Fiskekort samt Statens Fisketegn skal medbringes og forevises på forlangende af fiskeribetjente, lodsejere eller medlemmer med gyldigt medlemskort. Åen er fredet fra 16. november til 15. januar. Nedfaldsfisk er fredet til 1. april. Ved åen er der etableret en handicapvenlig fiskeplatform, Steens plads, så også kørestolsbrugere har mulighed for at dyrke lystfiskeri, ved den smukke å. Åen er fredet fra 16. november til 15. januar. Nedfaldsfisk er fredet til 1. april. 

 

Dags- og ugekort kan købes ved:

Hirtshals Turistbureau
Dalsagervej 1
9850 Hirtshals.

Brasholt
Jagt - Fiskeri - Outdoor
Vandværksvej 29
9800 Hjørring

Fisketegn kan købes her

Hoteller i nærheden af Uggerby Å

 • Aalbæk Badehotel

  14,31 km

  I feriebyen Ålbæk tæt ved Skagen ligger Aalbæk Badehotel. Det hyggelige og velholdte badehotel er et smukt udtryk for moderne opholdsstandarder og har 59 flotte værelser. Freden og roen er intakt i den lille by med havn og strand i gåafstand fra badehotellet. Charmerende på alle årstider.

  Læs mere : Aalbæk Badehotel
 • Hotel Phønix Hjørring

  15,46 km

  Hotel Phønix ligger midt i Hjørring, og det har det gjort lige siden 1887. Hotellets ejere og medarbejdere har som mål at forene historiens stolte traditioner med nutidens krav og ønsker. Og at skabe et hotel, som giver vores dages kvalitetsbevidste kunder den optimale oplevelse.

  Læs mere : Hotel Phønix Hjørring
 • Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel

  22,96 km

  Herman Bang er et hotel beliggende i centrum af Frederikshavn, hvor du kan nyde en afslappende atmosfære. Hotellet tilbyder bekvem og billig parkering samt faciliteter som et spa- og wellnesscenter samt en restaurant. Dette gør Herman Bang til det ideelle valg for dit næste ophold i Frederikshavn. Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Herman Bang - SDH Partner Hotel
 • Hotel Jutlandia

  23,19 km

  Velkommen til et fantastisk ophold på Hotel Jutlandia i hjertet af Frederikshavn! Med vores perfekte beliggenhed er du midt i hjertet af Vendsyssel, hvilket giver dig en enestående chance for at udforske de utrolige mange oplevelser, denne del af Danmark har at byde på.

  Tag toget og oplev Skagen's unikke atmosfære og smukke landskaber. Kun 30 minutter væk venter kunst, kultur og de ikoniske Grenen, hvor Kattegat og Skagerrak mødes. Hop ombord på færgen for en dagstur til Læsø - en perle i Kattegat kendt for sin rolige atmosfære, smukke strande og historiske charme. Udforsk de charmerende byer Sæby og Lønstrup, der byder på hyggelige gader, lokale kunstnere og afslappende strande ved henholdsvis Østkysten og Vesterhavet.

  Efter en dag med eventyr, vender du tilbage til komforten på Hotel Jutlandia, hvor vi gør alt for at gøre dit ophold uforglemmeligt.

  Læs mere : Hotel Jutlandia
 • Hotel Lisboa

  23,49 km

  Hyggeligt og lyst familiedrevet hotel i den sydlige ende af Frederikshavn tæt ved råvildtet i Dyrehaven og det smukke Bangsbo-område. Masser af muligheder for at holde aktiv ferie, f.eks. fiskeri, ridning, golf og surfing. I restauranten serveres god mad fra det danske køkken.

  Læs mere : Hotel Lisboa
 • Kompas Hotel Aalborg

  56,96 km

  Med en central placering tæt på Aalborgs nye havnefront er KOMPAS Hotel Aalborg ideel for et ophold i den nordjyske hovedstad. Du har alle muligheder for at gå på opdagelse i Aalborgs hyggelige gågader og nyde byens mange caféer og restauranter.

  Læs mere : Kompas Hotel Aalborg
 • St. Binderup Kro

  97,45 km

  St. Binderup Kro ligger mellem Aalborg og Viborg. Gå på opdagelse i de gamle stuer og nyd den museumsagtige stemning og de gamle ures tikken. I restauranten finder du et stort udvalg af veltillavede retter, og du må ikke glemme at smage kroens hjemmelavede kryddersnaps. Kromanden fortæller gerne om stedets historie.

  Læs mere : St. Binderup Kro
 • Hotel Amerika

  102,95 km

  At besøge det 4-stjernede Hotel Amerika er som at tage en rejse ind i en verden af ro, omgivet af smuk natur. Allerede på vejen ind gennem den gamle bøgeskov kan du mærke pulsen falde. Indenfor mødes du af en hyggelig og afslappet atmosfære i stemningsfulde lokaler med nærværende værter.

  Læs mere : Hotel Amerika
 • Hotel Thisted

  111,88 km

  Lige midt i hjertet af den gamle købstad Thisted, nær gågaden og blot 50 meter fra banegården, ligger Hotel Thisted. Hotellet er et smukt gammelt, men nænsomt renoveret byhotel med en stilfuld og hyggelig restaurant indrettet med antikke møbler og varme farver.

  Læs mere : Hotel Thisted
 • Purhus Kro

  112,37 km

  Purhus Kro er en hyggelig og familievenlig gammel dansk landevejskro tæt på naturen. Alligevel er du ikke langt fra E45, og oplevelserne i det østjyske. På kroen hersker en dejlig uhøjtidelig stemning, hvor det handler om, at gæsterne skal befinde sig godt. I kroens hyggelige restaurant serveres "gammeldaws" kromad.

  Læs mere : Purhus Kro