Femern udstillingscenter i Rødbyhavn

Foto: Femern A/S

Mail af 17.06.21 fra Andrew Crone-Langkjær, Femern A/S

Foto: Femern A/S

Mail af 170.6.21 fra Andrew Crone-Langkjær, Femern A/S

Foto: Femern A/S

Mail af 170.6.21 fra Andrew Crone-Langkjær, Femern A/S

Byggeriet af verdens længste sænketunnel – Femern Bælt-tunnelen – er i gang mellem Rødbyhavn og Puttgarden i Tyskland.

I en stor udstilling i centrum af Rødbyhavn bliver nysgerrige inviteret tæt på byggeriet af den 18 kilometer lange tunnel, og det enorme arbejde, der præger regionen frem mod åbningen af tunnelen i 2029.

Femern Bælt-tunnelen fra Rødbyhavn til Puttgarden bygges med to motorvejsbaner i hver retning og to jernbanespor til højhastighedstog. Når tunnelen åbner vil man kunne køre fra Danmark til Tyskland på 10 min. i bil eller 7 min. i tog.

Udstillingen giver et grundigt indblik i alle facetter af arbejdet gennem både billeder, modeller og på film på dansk og engelsk. Udstillingen er altid bemandet med guider, som kan fortælle mere om projektet og besvare dine spørgsmål.

I tilknytning til udstillingen er der en udendørs legeplads med flere borde og bænke og fri adgang til leg og hygge for både børn og voksne.

Der er gratis entré.

Udstillingen er bemandet hver dag med følgende åbningstider.

Efter besøget kan du også besøge udsigtsplatformen for enden af Gl. Badevej i Rødbyhavn, hvor man kan se ud over arbejdet til lands og til vands. Udsigtsplatformen er udstyret med en kraftig kikkert, så du kan komme helt tæt på blandt andet byggeriet af nedkørslen til tunnelen få hundrede meter væk og det omfattende arbejde ud for kysten.

 

Hoteller i nærheden af Femern udstillingscenter i Rødbyhavn

 • Det Nye Bandholm Badehotel

  21,71 km

  Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

  Læs mere : Det Nye Bandholm Badehotel
 • Hotel Falster

  36,57 km

  Hotel Falster er et hjemligt hotel, der siden starten i 1986 har været familiedrevent. Det betyder, at gæsterne ikke blot føler sig velkomne; de føler sig hjemme. Hotellet ligger i Nykøbing, der er hovedbyen på Falster. Her har du et oplagt udgangspunkt for en ferie eller et weekendophold på Sydhavsøerne.

  Læs mere : Hotel Falster
 • Hotel Faaborg Fjord Spa Konference

  83,86 km

  På Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference er der tid til afslapning, luksus, frihed, kvalitetstid, kærlighed, hygge, sjov og gastronomiske eventyr. Her får du uforglemmelige øjeblikke, så du kan vende tilbage til hverdagen med gode minder og fornyet energi.

  Læs mere : Hotel Faaborg Fjord Spa Konference
 • Brobyværk Kro

  94,53 km

  Hvor landevejen mellem Odense og Faaborg krydser Odense Å, ligger Brobyværk Kro. Den idyllisk beliggende kro med åen i baghaven har århundredgamle traditioner for at tage godt imod gæster. Selvfølgelig er kroen gennem årene blevet moderniseret, men sjælen og hyggen er her stadig.

  Læs mere : Brobyværk Kro
 • Tornøes Hotel

  98,52 km

  Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

  Læs mere : Tornøes Hotel
 • Hotel Knudsens Gaard

  101,1 km

  Hotel Knudsens Gaard i Odense lægger vægt på personlig service, høj kvalitet og en fredfyldt stemning. Den fulde opmærksomhed er på gæsterne, som skal kunne nyde et afslappet ophold i grønne omgivelser. Hotellets værelser har en hjemlig stemning og restauranten leverer fantastiske kulinariske oplevelser.

  Læs mere : Hotel Knudsens Gaard
 • Munkebo Kro

  102,37 km

  Mærk den hyggelige stemning på Munkebo Kro, der ligger lige ved vandet og med udsigt over Kertinge Nor. Her får du veltilberedte retter og kan tage på oplevelser i havnebyen Kerteminde og shopping i Fyns hovedstad Odense.

  Læs mere : Munkebo Kro
 • Hotel 6400

  102,47 km

  På Hotel 6400 i Sønderborg lægges der vægt på det helt centrale ved at bo på hotel: en god seng og en gedigen, så vidt muligt økologisk morgenmad. Her har du en perfekt base, når du vil opleve Sønderjyllands mange oplevelser og stifte bekendtskab med områdets særlige kultur og historie.

  Læs mere : Hotel 6400
 • Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel

  104,19 km

  Hotel Sønderborg Strand er perfekt placeret ved stranden og omgivet af naturskønne og historiske omgivelser, kun 250 meter fra centrum af Sønderborg.
  Hotellet er en del af alliancen med BWH Hotels - The Hotel Alliance.

  Læs mere : Hotel Sønderborg Strand - SDH Partner Hotel
 • Frederik VI's Hotel

  110,03 km

  Frederik VI’s Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du vil udforske Odense by eller Fyn med de mange seværdigheder, som f.eks. H.C. Andersens Hus og Den Fynske Landsby. Hjemme på hotellet venter restaurant, sanserum og motionsrum. Udenfor finder du egen park og et fint stisystem, så du kan nyde den skønne natur.

  Læs mere : Frederik VI's Hotel